15 Achter de schermen foto's van de Sons Of Anarchy set die we niet kunnen zien

Inhoudsopgave:

15 Achter de schermen foto's van de Sons Of Anarchy set die we niet kunnen zien
15 Achter de schermen foto's van de Sons Of Anarchy set die we niet kunnen zien
Anonim

Sons of Anarchy was enigszins een verrassing toen het in 2008 op onze schermen verscheen. De motorserie bleek een hit op FX en het bleef zes jaar succesvol draaien voordat het in 2014 eindigde. Zoals elke andere show die zoveel seizoenen loopt, zijn er tal van geheimen achter de schermen rond het maken van de serie. Gelukkig zijn er veel van hen vastgelegd op camera, zodat je een glimp kunt opvangen van hoe het leven was op de set.

Dus als je de motorbende SAMCRO wilt zien op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden, bekijk dan alle foto's in dit artikel. Tegen het einde zul je de show waarschijnlijk nooit meer op dezelfde manier kunnen bekijken.

15 Twee Jackson Tellers op één plek zien

Sons of Anarchy heeft zeker zijn hand vol met slechts één Jackson Teller. Twee van hen op dezelfde plek zien, lijkt gewoon een heel slecht idee dat waarschijnlijk tot een tragedie zal leiden. Hier staat Jax-acteur Charlie Hunnam op de set met zijn stuntdubbel.

14 Afkoelen is belangrijk op de set

Sons of Anarchy werd gefilmd in Californië, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat de dagen die je besteedt aan het filmen van de show een beetje verhit kunnen raken. Koel blijven is altijd een belangrijke factor op de set om ervoor te zorgen dat acteurs zich op hun gemak voelen en hun kostuums en make-up niet verpesten.

13 Politiechef Unser Hartelijk Dansend

Chief Unser was nooit bang om het te mengen met de criminele motorrijders op Sons of Anarchy, maar hij was zelden zo joviaal als hij in dit beeld achter de schermen lijkt. Dayton Callie pronkt schijnbaar graag met zijn danspasjes op de set, tot grote vreugde van Katey Sagal.

12 Alternatieve acteurs in de pilot-aflevering

Niet alle personages in de volledige show zaten ook echt in de pilot. De eerste aflevering had ook een paar acteurs die de hoofdreeks niet zouden halen zodra deze groen verlicht was. Als je ze met de rest van de bende ziet, vraag je je af wat er zou zijn gebeurd als ze er nog waren.

11 Niet het dieet dat je van een motorrijder verwacht

Het is belangrijk voor acteurs op elke set om fit en gezond te blijven, waarbij een goed dieet een essentieel onderdeel van dat proces is. Het lijkt echter vreemd om Charlie Hunnam een salade te zien eten als hij de rol van Jax Teller speelt. We betwijfelen of dat deel uitmaakt van het dieet van een traditionele motorrijder.

10 Een spa achter de schermen

Eén ding waarvan we zonder enige twijfel zeker zijn, is dat de motorrijders van SAMCRO waarschijnlijk geen spa zullen bezoeken. Het is gewoon niet hun scene en zou waarschijnlijk hun status als motorbende beïnvloeden als ze op zo'n plek zouden worden gezien.

9 Ron Perlman en Charlie Hunnam hangen rond

Ron Perlman en Charlie Hunnam spelen allebei motorrijders in Sons of Anarchy en zijn daarom niet bepaald het type dat zich zou amuseren. Het is op zijn zachtst gezegd een beetje raar om ze in hun karakter te zien doen.

8 Hoe betrokken Kurt Sutter wordt bij het maken van afleveringen

Kurt Sutter was een bepalende kracht achter Sons of Anarchy. Als showrunner was hij verantwoordelijk voor veel van wat er op het scherm gebeurde, ondanks dat hij een enigszins schurende persoonlijkheid was als alles gezegd en gedaan is. Deze foto laat zien hoe hands-on hij was tijdens het filmen.

7 Een echte motorrijder zou niet zo dood gezien worden

Er is gewoon geen enkele manier waarop een zichzelf respecterende motorrijder, laat staan een lid van SAMCRO, bereid zou zijn om zo rond te rijden op hun helikopter. Hij heeft niet alleen zijn uniform aan, maar hij geeft ook een lift aan iemand anders op de achterkant van zijn helikopter.

6 Niet het type om te poseren voor een selfie

Happy Lowman en Tig zouden nooit bijzonder aardige personages kunnen zijn in Sons of Anarchy. In feite was een van hen eigenlijk een huurmoordenaar. Maar dat weerhield de twee acteurs er niet van om achter de schermen te poseren voor een selfie, hoewel hun personages dat nooit zouden doen.

5 De bende een beetje te veel zien ontspannen

Een motorrijder zijn is geen gemakkelijke baan en het is duidelijk te zien hoe veeleisend de act kan zijn door naar de show te kijken. Het is dan ook geen wonder dat de leden van SAMCRO graag gebruik maken van eventuele downtime om wat rust te krijgen.

4 Katey Sagal ziet er niet zo meedogenloos uit op de set

Fans van Sons of Anarchy zullen zich ervan bewust zijn dat Gemma, het personage van Katey Sagal, niet het lachende type is. Gedurende de hele serie blijkt ze een meedogenloze en vastberaden vrouw te zijn die in staat is extreme maatregelen te nemen om haar familie veilig en aan de macht te houden.

3 Chibs Telford rotzooit met Unser

Als korpschef zou je verwachten dat Unser een ongemakkelijke relatie heeft met de motorrijders. SAMCRO voert immers veel illegale activiteiten uit. Maar de officier blijft voor het grootste deel op goede voet met hen staan, wat betekent dat hij waarschijnlijk nooit zou proberen Chibs Telford te arresteren.

2 Charlie Hunnam rijdt rond zonder karakter

Charlie Hunnam is een van de meest imposante figuren op Sons of Anarchy, maar je zou dat nooit denken, te oordelen naar deze foto. De acteurs in de show reden vaak op motorfietsen om eraan te wennen, maar het weerhoudt ons er niet van om hem er zo normaal uit te zien zien op zijn helikopter.

1 Opie zonder zijn kenmerkende baard

Opie Winston is een belangrijk personage in Sons of Anarchy en de beste vriend van de hoofdpersoon Jax Teller. Toch is hij altijd te zien in de show met zijn kenmerkende lange baard. Het is zo raar om het personage zonder hem te zien, dat veel mensen hem waarschijnlijk niet zouden herkennen.

Aanbevolen: