17 foto's van Kaley Cuoco die Penny in de war zouden brengen

Inhoudsopgave:

17 foto's van Kaley Cuoco die Penny in de war zouden brengen
17 foto's van Kaley Cuoco die Penny in de war zouden brengen
Anonim

O, wat hadden de dingen anders kunnen zijn. Tijdens de originele opnames van Big Bang deed Cuoco auditie voor de rol van Katie, een die het tegenovergestelde was van Penny - een negatief personage om het zacht uit te drukken. Ze zou een tweede keer filmen en de rol van Penny op zich nemen. Ze kreeg het optreden en de show groeide uit tot virale bekendheid. Het kwam net tot een einde in 2019 na 12 seizoenen en 279 afleveringen.

We houden allemaal van Penny, maar de persoon die de rol van Penny speelt, is in het echte leven heel anders. In dit artikel zullen we Cuoco-foto's bekijken die Penny in verwarring zouden brengen, samen met andere optredens van de Big Bang-ster in het verleden.

Geniet, mensen. Laten we beginnen!

17 Gekleed als een cougar

Niet de Penny die we gewend zijn te zien op Big Bang. Deze keer is ze verkleed als een cougar, in de film Cougar Club.

Ze speelde niet de rol van Penny, maar ging langs Amanda – gekleed in een mooie buitenuitrusting terwijl ze in een chique voertuig reed, het totaal tegenovergestelde van de echte Penny on Big Bang.

16 Verkleed als stewardess

Dit is Kaley's volgende grote project dat in de toekomst op HBO zal debuteren, The Flight Attendant.

In de show speelt ze de rol van Cassandra Bowden, ook bekend als Cassie. Naast de rol is Cuoco helemaal betrokken bij de show en werkt hij ook als maker en uitvoerend producent.

15 Courtside met een ex-vriend

Wacht even… dat is Leonard niet. Nee, dat is Christopher French, een van Cuoco's ex-vriendjes uit het verleden.

De twee gingen een paar jaar met elkaar uit, ironisch genoeg begonnen ze te daten direct nadat Kaley en Leonard in het echte leven uit elkaar gingen. Ze werden destijds samen op het veld gezien tijdens een Lakers-wedstrijd.

14 Rocking The Brunette Look

Voordat hij bij Big Bang kwam, maakte Cuoco een run op Charmed. Ze nam de rol van Billie Jenkins op zich; ze deed het zo goed dat destijds ook een spin-off werd overwogen.

We kunnen Cuoco nauwelijks herkennen in de opname hierboven, omdat ze een brunette-look rockt in plaats van de klassieke blondine.

13 Kaley als Harley Quinn

Zonder twijfel zouden de jongens van Big Bang hier helemaal van in paniek zijn geraakt. Cuoco deed in 2019 voice-over voor de geanimeerde Harley Quinn-serie, waarbij hij de rol op zich nam van ja, Harley Quinn.

Ze werkt ook achter de schermen als uitvoerend producent. Ze kan alles wat het lijkt!

12 Achter de schermen

Ja, helaas vinden die klassieke autoscènes in Big Bang plaats in een nepauto die is omgeven door een effen blauwe achtergrond.

We krijgen een glimp van wat Penny, Sheldon en Amy eigenlijk zien tijdens het rijden tijdens die klassieke scènes. Iedereen lacht, ook Cuoco die de tijd van haar leven op de achterbank heeft.

11 Haar andere familie

Hier hebben we Penny naast haar andere familie. Voorafgaand aan haar bekendheid met Big Bang, vond haar coming-outfeest plaats met de cast van 8 Simple Rules.

Ze had onlangs een kleine reünie met de cast. Ze staat op de foto naast haar broer en zus van de show, Kerry en Rory Hennessy.

10 Meer ex-vriendjes

We kunnen zeggen dat het meer dan serieus was tussen de twee. Na een tijdje daten, besloten ze zich in de herfst van 2011 te verloven.

De verloving zou niet duren en vijf maanden later werd gemeld dat het paar hun eigen weg was gegaan.

9 Spot On 7th Heaven

Is dat Penny? Nee, blijkbaar is het Lynn tijdens haar korte spot op 7th Heaven in 2001. Serieus, wie was er niet op 7th Heaven?

Ze begon op dat moment net - slechts een jaar later zou haar sterrenstatus een serieuze sprong maken en de rol van Bridget Hennessy opnieuw opnemen.

8 Lip Sync Battle

Dit is Penny zoals we haar nog nooit eerder hebben gezien tijdens haar tijd in de Lip Sync Battle-show. Zelfs de juryleden van de show konden niet geloven dat het Penny was die die bewegingen kapot maakte terwijl ze een paar perfect gestemde buikspieren had.

De clip ging viraal omdat fans hun ogen niet van de Big Bang-ster af konden houden.

7 Kaley & Charmed

"We wilden deze jonge heks van ongeveer haar leeftijd casten", zei Janollari. “Ze stond op de lijst van beschikbare acteurs. We hielden van haar werk aan '8 Simple Rules'. Ze was geïnteresseerd. Zo simpel was het. Ze is jong en pittig en brutaal en ze zal de show een andere stem geven.”

Dat is een citaat van South Coast Today; Cuoco bloeide op de plek als Billie Jenkins in de show.

6 Ex-echtgenoot

Aangezien Cuoco op jonge leeftijd tenniste, was deze relatie logisch. Niet voor Big Bang-fans, aangezien Cuoco in 2013 in het huwelijksbootje stapte met Ryan Sweeting.

Helaas eindigde de relatie met een scheiding, aangezien de twee slechts twee jaar later besloten hun eigen weg te gaan.

5 Andere kijk op gevangenispauze

Net voordat hij de rol van Penny op zich nam, nam Cuoco de rol van Sasha Murray op zich voor twee afleveringen op Prison Break.

Ze bloeide op de plek en was een natuurtalent met het karakter. Kort daarna veranderde alles met Big Bang Theory, toen ze een van de meest herkenbare sitcomsterren werd.

4 Magische Heksenkrachten

Cuoco gaf toe dat ze de show niet had bekeken voordat ze meedeed. Dat was misschien een goede zaak. Ze was een heks in opleiding voor de show, dus het feit dat ze heel weinig wist werkte in haar voordeel.

We nemen aan dat Penny meer dan in de war zou zijn als ze naar deze foto kijkt, ze heeft serieuze krachten!

3 Met Henry

In werkelijkheid hadden we alleen een lijst kunnen maken op foto's van Kaley met andere mannen die Penny en Leonard in verwarring zouden brengen. Ze had in het verleden meer dan een paar ex-vriendjes, waaronder Henry Cavill in 2013.

Nadat de relatie niet werkte, ontmoette ze kort daarna ex-man Ryan Sweeting.

2 8 Eenvoudige regels Familie

De show was een grote hit toen hij voor het eerst werd uitgebracht, met in de hoofdrol de overleden grote John Ritter. Het duurde drie seizoenen samen met 76 afleveringen.

David Spade zou ook deelnemen aan de show na het overlijden van Ritter. Het was een doorbraakrol voor Cuoco, die op de plek als Bridget floreerde.

1 Het getrouwde leven

Deze twee hadden een prachtige intieme bruiloft in San Diego, Californië, volgens People.

Het was een raar moment toen Johnny Galecki alias Leonard het paar feliciteerde. Kaley en Karl lijken gelukkiger dan ooit, zoals blijkt uit haar IG-berichten.

Bronnen – IG, Who dated Who & CNN

Aanbevolen: