15 openhartige foto's van Sarah Hyland die Haley Dunphy in de war zouden brengen

Inhoudsopgave:

15 openhartige foto's van Sarah Hyland die Haley Dunphy in de war zouden brengen
15 openhartige foto's van Sarah Hyland die Haley Dunphy in de war zouden brengen
Anonim

Haar beide ouders zaten in de acteerwereld - dus een carrière in de kunst was niet helemaal willekeurig, dat is zeker. Sarah begon als zevenjarige en speelde de rol van de dochter van Howard Stern in Private Parts. Langzaam maar zeker zou ze haar cv uitbreiden met andere film- en tv-shows onderweg.

In 2009, in haar late tienerfase, veranderde het allemaal toen Hyland zich bij de cast van Modern Family voegde. Het optreden veranderde haar carrièretraject; plotseling verscheen ze in hitfilms en nam ze zelfs deel aan muziekvideo's.

In het volgende artikel bekijken we alles wat met Sarah Hyland te maken heeft dat buiten haar Haley Dunphy-personage v alt. We kunnen zeggen dat deze foto's Haley's Modern Family-personage kunnen verwarren. Laten we beginnen!

15 Verloofd

Ze begon in 2017 te daten met Bachelorette en Bachelor alum Wells Adams. De twee tilden de relatie het meest recent naar een hoger niveau en verloofden zich in de zomer van 2019.

We gaan ervan uit dat de bruiloft zal worden gevuld met de cast van Modern Family, op de grote dag van Hyland.

14 Zwangerschapspak

Deze brengt niet alleen Haley in de war, maar bracht ook fans van Modern Family in de war. Sarah plaatste het shot achter de schermen van haar nepbuik op IG – fans waren nogal ontstemd omdat Hyland in feite een enorme plotwending verpestte.

Fans klagen dat ze de afgelopen seizoenen niet genoeg scènes heeft gehad – misschien wordt ze gestraft?

13 Debuut op groot scherm

Hyland doet dit acteerwerk al een tijdje. We draaien de klok terug naar 1997 voor haar debuut op het grote scherm. Ze was toen zeven en speelde in de film Private Parts.

Ze zou de rollen in de volgende jaren uitbreiden, hoewel haar schema zou toenemen zodra ze bekend werd als Haley Dunphy in Modern Family.

12 Feesten met de cast

Gloria, Mitchell en Haley dansen allemaal samen? Ja, deze foto zou fans van Modern Family kunnen verwarren, maar jongen, zou het niet een geweldige aflevering zijn!?

Desalniettemin zullen we genoegen moeten nemen met het echte leven, want buiten de set genieten de castmates samen van wat tijd samen op een zeldzame foto achter de schermen.

11 Bicepskrullen

We nemen aan dat Haley misschien verward is met deze opname, terwijl ze wat ijzer pompt en bicep-krullen uitvoert.

De echte Sarah Hyland is een workoutfreak, ze is niet bang om zich in het zweet te werken, zoals blijkt uit haar IG-pagina. Of het nu gaat om pull-ups of bicep-krullen, Hyland is niet bang om zichzelf te testen.

10 Veronica Mars

We beginnen een andere kant van Hyland te zien in andere tv-shows. Ze verbetert haar cv en verscheen onlangs op Veronica Mars onder de nieuwe naam Alyssa.

Ze gaf ook een andere kijk op de show - Hyland staat in de bloei van haar carrière, dus we kunnen in de toekomst meer cameo's op tv-shows verwachten.

9 SAG Awards

“Als mijn benen koud werden, had ik een extra ingebouwde deken. Dankzij het dorp dat dit alles bij elkaar heeft gebracht, voelde ik me gisteravond een godin.”

Hyland plaatste een foto van haar prachtige jurk bij de SAG-awards. Ze was tot in de puntjes gekleed. Een fan legde een verklaring af over haar kleurtje op de foto en Hyland had het niet, en schoot sarcastisch terug op de fan.

8 Modern Family BTS

Ze maakte haar debuut op Modern Family als hoofdrolspeler in 2009, toen ze nog maar een tiener was. Fans hebben in feite de hele cast voor hun eigen ogen zien opgroeien in de show - kijk maar naar Luke en hoeveel hij sindsdien is gegroeid.

We krijgen een zeldzame foto van de twee op de foto hierboven – een terugblik achter de schermen voor eeuwen.

7 Het huwelijksjaar

Modern Family-fans zijn misschien in de war - dat is Hyland in haar recente film, The Wedding Year.

Ze was in de film en speelde ook een rol als uitvoerend producent. Geloof het of niet, het was haar derde keer als producer van een film, een andere kwam in 2016 in de film XOXO.

6 Gym Tijd Look

We zijn het echt niet gewend om Hyland zo'n blik op Modern Family te zien rocken. Als ze uit is en haar normale leven leidt, proberen de paparazzi ook de actrice te zwermen bij elke kans die ze kunnen krijgen.

Een van de manieren waarop ze naar de sportschool gaat, is dat Hyland er altijd zo woest uitziet alsof ze er klaar voor is!

5 Met haar man

Deze twee ontmoetten elkaar verrassend op sociale media in augustus 2017, volgens Women's He alth. De twee waren flirterig met elkaar op sociale media en Hyland zou toegeven dat ze verliefd was op de Bachelorette-ster.

Van het een kwam het ander en ze zouden uiteindelijk gaan daten en later, zoals we eerder zagen, verloofden.

4 Gezinsleven

Met meer dan 7 miljoen volgers via IG, geeft Hyland de fans meestal updates over haar dagelijks leven. Veel heeft te maken met haar familie, naast haar verloofde en natuurlijk Boo, de hond.

Boo besloot wat plezier te maken en kwam binnen terwijl het stel het Frozen Monopoly-spel speelde.

3 Sisters Off The Set

We krijgen een glimp van het tv-programma Sisters van de set, allemaal opgeruimd. Ze hebben door de jaren heen een geweldige chemie ontwikkeld, vooral gezien het feit dat de show nu al tien jaar op televisie is.

Buiten de set delen ze veel overeenkomsten, Winter vindt het ook leuk om in LA naar de sportschool te gaan.

2 Achter de schermen Throwback

We krijgen een glimp van Hyland achter de schermen in deze throwback-foto. Ze heeft zeker een lange weg afgelegd sinds haar dagen in de jaren '90 als dochter van Howard Stern.

Het optreden van Modern Family opende zoveel deuren voor Hyland, dat ze zelfs zou deelnemen aan een paar muziekvideo's. Haar meest recente kwam uit in 2019, in 'Met At A Party'.

1 Buigen

"Ik bouw graag spieren op door krachttraining met mijn trainer. Ik doe vijf tot zes dagen per week een volledige lichaamstraining van een uur wanneer ik kan. We concentreren ons op verschillende lichaamsdelen, en daartussenin, Ik doe een of twee minuten cardio. Het is behoorlijk intens."

Gezien haar woorden met Shape, rommelt ze niet tijdens haar trainingen. Ze legt de nadruk op zowel kracht als cardio – dat is het totaalpakket!

Bronnen – Vorm, Twitter & IG

Aanbevolen: