20 dingen over JIJ van Netflix die geen zin hebben

Inhoudsopgave:

20 dingen over JIJ van Netflix die geen zin hebben
20 dingen over JIJ van Netflix die geen zin hebben
Anonim

Er zijn tot nu toe slechts twee seizoenen van You op Netflix geweest, maar beide seizoenen zitten boordevol intensiteit, gekke momenten en totale intriges. We zijn helemaal verslaafd en wachten super ongeduldig tot seizoen 3 uitkomt. Het einde van seizoen 2 liet ons met veel vragen achter, maar seizoen 3 zal ons hopelijk al die antwoorden brengen. We zouden echt willen dat we Joe's nieuwe doelwit hadden kunnen zien… De buurman die hij aan het checken was in de seriefinale.

Het feit dat Love zwanger werd, zal in het volgende seizoen ook leiden tot een aantal belangrijke verhaallijnen, omdat we ons serieus afvragen hoe het voor haar en Joe zal gaan als ze onderweg een baby krijgen ! Er is geen twijfel over mogelijk … We zijn helemaal weg van deze show. Maar er zijn maar een paar dingen die niet helemaal kloppen!

20 Waarom heeft Joe zijn beveiligingscamera niet geraadpleegd om te zien wie Delilah heeft vermoord?

We zijn ons er allemaal van bewust dat Joe altijd een beveiligingscamera heeft die zijn kooi opneemt. Zo kwam hij erachter dat Delila zijn kooi had ontdekt! Dus waarom bekeek hij niet gewoon zijn beveiligingsbeelden om erachter te komen wie een einde maakte aan het leven van Delilah? Hij zou snel ontdekt hebben dat het Liefde was.

19 Waarom bestempelden agenten de moord op Henderson zo snel als een zelfmoord?

Hendersons dood leek in niets op zelfmoord… Dus daarom krabben we ons achter de oren en vragen we ons af waarom de politie zo snel tot de conclusie kwam dat Henderson zich van het leven had beroofd. Het leek heel duidelijk op vals spel. Er is geen reden waarom de politie zou hebben aangenomen dat hij vanaf het begin zelfmoord heeft gepleegd.

18 Waarom kreeg Joe geheugenverlies door het gebruik van LSD?

LSD is geen stof die geheugenverlies veroorzaakt, maar het veroorzaakt wel hallucinaties. De hallucinaties die Joe had, waren behoorlijk nauwkeurig voor een echte ervaring, maar het feit dat hij zich de hele nacht niets kon herinneren, sloeg gewoon nergens op.

17 De moord op de au pair slaat nergens op…

De manier waarop de au pair werd vermoord was heel vreemd… Heel eigenaardig. Love was op de een of andere manier in staat om Forty in één snelle beweging volledig bewusteloos te slaan en vervolgens de keel van de au pair binnen de volgende microseconde door te snijden…

16 Waarom geeft Dr. Nicky niet meer om gerechtigheid?

Toen Forty Dr. Nicky in de gevangenis bezocht en de situatie aan hem uitlegde, leek het Dr. Nicky er niet om te geven om uit de gevangenis te komen of gerechtigheid te zoeken. We begrijpen dat hij zich schuldig voelde omdat hij met zijn patiënten naar bed ging en zijn vrouw bedroog, maar hij had niet cool moeten zijn als hij wist dat er een moordenaar vrij rondliep op straat.

15 Hoe heeft Joe de kooi van New York naar Los Angeles verplaatst?

Het slaat echt nergens op… Hoe heeft Joe de kooi van New York naar Los Angeles verplaatst? New York en Los Angeles liggen aan weerszijden van de Verenigde Staten … Er is geen verklaring voor hoe hij in staat was om zo'n prestatie te bereiken. We zijn erg benieuwd hoe hij dit heeft gedaan.

14 De namen "Forty" en "Love"?

Deze namen zijn super eigenaardig en passen niet bij de rest van de namen uit de show. Joe is een heel typische naam en Candace ook. Een naam als Forty en een naam als Love lijken gewoon super misplaatst. Maar misschien die namen of gewoon op hun plaats gezet om toe te voegen aan hoe raar de Quinn-ouders zijn.

13 Waarom had Beck geen gordijnen?

Beck had geen gordijnen in haar appartement in New York City en dat was super raar. Joe kon langs haar appartement lopen en zag haar nonchalant rondhangen, gewikkeld in haar handdoek! Wanneer Joe zin had om bij haar binnen te gluren, kon hij dat. De meeste vrouwen hebben gordijnen en hun appartementen.

12 Hoe kan Joe zijn appartement in New York betalen met het salaris van een eigenaar van een gebruikte boekhandel?

We zijn erg benieuwd hoe Joe Goldberg zijn appartement in New York City kon betalen toen zijn inkomstenbron afkomstig was van het runnen van een tweedehandsboekwinkel. Zijn appartement was super ruim en hij deelde het niet met huisgenoten. Hoe kon hij dat voor elkaar krijgen?

11 Waarom vertelde Candace niet meteen liefde en veertig over Joe?

Zodra Candace op de foto verscheen, had ze Love and Forty meteen alles over Joe moeten vertellen. Ze had al een foto van zichzelf en Joe samen en dat is zo'n beetje het enige bewijs dat ze echt nodig had. Ze had in het begin de hele situatie aan de familie Quinn kunnen uitleggen.

10 Waarom hebben we Beck amper ooit alleen zien schrijven?

Totdat Beck door Joe in de kooi werd opgesloten, hebben we haar nooit echt veel alleen zien schrijven. Ze zou wat schrijven met Joe als haar motivatie wanneer ze hun ochtenden samen doorbrachten, maar elke keer dat ze helemaal alleen was, hebben we haar nooit echt veel zien schrijven.

9 Waarom deed Beck alsof haar vader was overleden?

Het feit dat Beck deed alsof haar vader was overleden, was echt ongepast en totaal onnodig. Ze maakte een traumatische ervaring mee met haar vader, iets dat de meeste mensen kunnen begrijpen, maar wat we niet begrijpen, is waarom ze loog dat hij dood was.

8 Waarom raakte Joe zo gestoord door het gedrag van de liefde?

Joe walgde zo van wat Love had gedaan, maar al haar acties en gedragingen weerspiegelden vrijwel perfect zijn eigen acties en gedrag. Het feit dat hij zoveel last had van wat ze had gedaan, was raar omdat hij zoveel soortgelijke dingen in zijn leven heeft gedaan.

7 Waarom heeft Candace de politie niet gebeld voordat ze Love To The Cage riep?

Candace riep Love naar de kooi zodat Love Joe zou zien opgesloten in de kooi met het lichaam van Delilah. Om de een of andere reden riep Candace niet eerst de politie ter plaatse, wat ze had moeten doen. Het feit dat Candace Love vertrouwde, heeft ertoe geleid dat haar eigen leven tot een einde kwam.

6 Hoe maakt Joe's hoed hem "onzichtbaar"?

Elke keer dat Joe wat speurwerk wil doen, hoeft hij alleen maar die baseballpet op te zetten en plotseling kan niemand hem opmerken! Hij kan vrijwel overal rondhangen waar hij maar wil met die baseballpet op en hij is volledig onzichtbaar voor de wereld om hem heen.

5 Wat is er met Paco gebeurd?

Joe verhuisde uiteindelijk naar Los Angeles en dat betekent dat hij Paco in New York City verliet. Taco was nog maar een jong kind en hij was getuige van een zeer traumatische gebeurtenis tussen de vriend van zijn moeder en Joe. Dat gezegd hebbende, vragen we ons af hoe zijn mentale toestand er op dit moment uitziet…

4 Waarom heeft Ethan Joe's Cage nooit in de boekwinkel gezien?

Ethan werkte samen met Joe in de boekhandel in New York City, maar om de een of andere reden heeft hij nooit de kooi ontdekt die Joe onder de begane grond had. Je zou denken dat iemand die als zo'n belangrijke werknemer wordt beschouwd, een sleutel tot dat gebied zou hebben gehad.

3 Waarom ging veertig niet gewoon naar de politie?

Forty kwam uiteindelijk opdagen met een pistool en richtte het op Joe terwijl Love hulpeloos schreeuwde vanaf de zijlijn. Dit heeft geleid tot de vroegtijdige ondergang van Forty. Veertig had gewoon naar de politie moeten gaan met alle informatie die hij had. Als hij Joe had ontmaskerd, zou hij nog in leven zijn.

2 Waarom waren de ouders van Quinn zo eng?

De ouders van Love en Forty waren allebei super eng en raar. Hun vader was veroordelend, kritisch en hard. Hun moeder was het type vrouw dat andere mensen een ongemakkelijk gevoel gaf. Ze flirtte met Joe als een test en het was echt raar. Ze hebben een vreemde opvoedingsstijl.

1 Weten we wel of Beck echt dood is?

We hebben nooit gezien dat Joe Becks leven beëindigde, dus voor zover we weten, leeft ze nog ergens. Hij kan haar ergens in een kooi laten opsluiten of ze kan zich in een ander land verstoppen om te proberen te ontsnappen aan het trauma dat ze met Joe heeft doorstaan! We weten het echt niet, maar we hopen dat haar personage terugkeert

Aanbevolen: