Friends: 15 dingen over de Gellers die geen zin hebben

Inhoudsopgave:

Friends: 15 dingen over de Gellers die geen zin hebben
Friends: 15 dingen over de Gellers die geen zin hebben
Anonim

Jack Geller, Judy Geller, Ross Geller en Monica Geller vormen een van de vreemdste en grappigste families op tv. Friends was een populaire tv-show in de jaren 90 die was gericht op een groep van zes volwassenen van achter in de twintig, die probeerden te navigeren door het leven in New York City als het ging om daten, vriendschap, werk en meer. De familie Geller heeft veel interessante momenten aan de show toegevoegd.

Als de hilarische Geller-ouders van vrienden er niet waren, zouden we niet begrijpen waarom Ross en Monica zijn geworden zoals ze deden. Er zijn een paar dingen over deze familie-eenheid die niet echt logisch zijn. Het feit dat Monica bijvoorbeeld met een van de beste vrienden van haar vader is uitgegaan, is super raar. De meeste gezinnen kunnen zich niet inleven in zo'n ongemakkelijke situatie. Lees verder om al het andere te ontdekken dat niet klopt aan deze familie.

15 Zouden Jack en Judy het zo duidelijk maken dat ze Ross verkiezen boven Monica IRL?

vrienden
vrienden

Het is algemeen bekend dat ouders geen vriendjespolitiek mogen tonen tussen hun kinderen! Daarom is het zo raar en interessant dat Jack en Judy Geller duidelijk maakten dat ze Ross verkiezen boven Monica. Ze accepteerden bijvoorbeeld alle vrouwen die Ross kiest om te daten, maar bekritiseerden altijd de mannen die Monica uitging.

14 Ross beweerde niet van ijs te houden, maar hij heeft het later met Marcel zien eten

Ross Geller
Ross Geller

Ross beweert dat hij niet van ijs houdt omdat het te koud is voor zijn tanden, maar later zien we hem ijs eten! Onze vraag is… Krijgt hij echt kiespijn van het eten van ijs of zei hij dat alleen maar? De schrijvers zijn duidelijk uitgegleden.

13 Monica opende haar huwelijksgeschenken zonder Chandler?

vrienden
vrienden

Als een stel gaat trouwen, is een van de meest opwindende dingen die ze kunnen doen, afgezien van de eigenlijke huwelijksceremonie, hun cadeaus samen openen! Daarom is het best schokkend dat Monika besloot haar huwelijksgeschenken te openen zonder Chandler aan haar zijde. Dit hadden ze samen moeten doen.

12 Ross zei dat hij alleen met Carol was geweest, maar hij had ook een relatie met een huishoudster op de universiteit

vrienden
vrienden

Ross vertelde iedereen dat Carol de eerste vrouw was met wie hij was, maar in een literanekdote werd onthuld dat hij contact had met een huishoudster die de slaapzalen van de universiteit waar hij woonde schoonmaakte. Er wordt ook onthuld dat hij in die tijd dronken was, dus misschien herinnerde hij zich niet dat hij contact met haar had gehad.

11 Monica zou NOOIT een geheime rommelkast hebben

vrienden
vrienden

Monica is een net-freak die alles zo netjes mogelijk wil houden, wat er ook gebeurt. Ze doet er alles aan om ervoor te zorgen dat haar appartement altijd perfect georganiseerd is. Dat is waarom het ons schokt dat ze een hele kast heeft die gewijd is aan rommel! Het is zo anders dan haar!

10 Ross loog over het krijgen van een nietigverklaring van Rachel… Wie doet dat?

vrienden
vrienden

Ross en Rachel hadden een zeer gecompliceerde relatie, maar het goede eraan is dat ze samen gelukkig waren tegen de tijd dat de show eindigde. Het is nogal vreemd dat Ross besloot te liegen over het krijgen van een nietigverklaring van Rachel na hun bruiloft in Vegas. Dit is niet iets om over te liegen.

9 Judy schaamt zich constant voor Monica

judy geller
judy geller

Judy Geller staat erom bekend Monica te schande te maken en Monica het gevoel te geven dat ze niet de meest geweldige dochter ooit was. Goede moeders herinneren hun dochters er altijd aan dat hun dochters mooi zijn. Ze complimenteren hun dochters met de positieve punten. Judy Geller faalde daarin.

8 Wat is er gebeurd met de zoon van Ross, Ben?

ros
ros

Aan het begin van de show zien we Ross tijd doorbrengen met de zoon die hij deelt met Carol. Tegen het einde van de show zien we Ross nooit meer tijd met zijn zoon doorbrengen! Hij was in het begin een toegewijde vader, dus het is heel vreemd dat hij zijn wegen totaal veranderde.

7 Monica wilde Chandlers spaargeld besteden aan hun bruiloft

vrienden
vrienden

Monica vond het prima om al het spaargeld van Chandler aan hun bruiloft te besteden. De bruiloft is maar één dag uit een heel leven, dus het feit dat ze zo opdringerig was in de richting van het idee dat hij zijn spaargeld aan de bruiloft zou uitgeven, is een beetje in de war. Ze had dat niet onder druk moeten zetten.

6 Ross was drie seizoenen lang 29 jaar oud

Ross Geller
Ross Geller

Om de een of andere reden was Ross drie seizoenen op rij 29 jaar oud. Hij noemde het feit dat hij 29 was meerdere keren en dat zorgde voor nogal wat verwarring bij de kijkers. We vragen ons af hoe oud Ross echt was? Het is onmogelijk dat hij zo lang 29 bleef!

5 Monica geeft de voorkeur aan leuke Bobby als hij onder invloed is

vrienden
vrienden

Monica ging vroeger met Fun Bobby om toen hij een feestganger was die graag dronk, maar toen ze later weer contact met hem had, mocht ze hem niet meer vanwege zijn nuchterheid. Monica lijkt het type vrouw dat het zou waarderen als een man positieve veranderingen aanbrengt voor zijn gezondheid en levensstijl.

4 Ross brak in bij Mona's appartement… om een shirt te halen

vrienden
vrienden

Ross Geller deed iets totaal ongepasts toen hij inbrak in Mona's appartement om zijn shirt op te halen. Een shirt terugkrijgen is niet zo serieus en het is zeker geen geldige reden om in iemands appartement in te breken! Het feit dat Ross dit deed is behoorlijk in de war, om eerlijk te zijn.

3 Monica flirt met soapacteurs na trouwen met Chandler

Monica Geller
Monica Geller

Monica Geller flirtte met soapacteurs… nadat ze met Chandler trouwde. Dit is iets dat voor ons geen zin heeft. Haar relatie met Chandler had iets moeten zijn dat ze op een hoger niveau koesterde en waardeerde. Dat betekent dat ze niet met andere mensen had moeten flirten.

2 Ross trouwde toch met Emily, ondanks al hun drama

vrienden
vrienden

Ross en Emily hadden zoveel problemen in de aanloop naar hun trouwdag dat het voor hen geen zin had om toch door te gaan met hun trouwplannen. Het was voor beiden duidelijk dat Ross gevoelens voor Rachel had, dus het feit dat ze doorgingen met de bruiloft is heel vreemd.

1 Monica en Ross kusten elkaar

Monica en Ross
Monica en Ross

Het feit dat Monica en Ross elkaar kusten is super eng en super raar! Het enige verlossende deel van het verhaal is het feit dat ze niet wisten dat ze elkaar kusten. Ze kwamen er pas jaren later achter dat ze elkaar hadden gekust toen ze de anekdote deelden.

Aanbevolen: