10 dingen over de echte huisvrouwen die helemaal nep zijn (en 10 echt)

Inhoudsopgave:

10 dingen over de echte huisvrouwen die helemaal nep zijn (en 10 echt)
10 dingen over de echte huisvrouwen die helemaal nep zijn (en 10 echt)
Anonim

Reality-televisie is al jaren een vaste waarde in de media, en iedereen accepteert min of meer dat reality-tv allesbehalve is. Dat is echter een deel van de aantrekkingskracht voor velen. Zelfs de meest gescripte shows kunnen niets opvoeren. Vroeg of laat komt de waarheid aan het licht, wat voor boeiende televisie zorgt.

Weinig realityshows zijn zo constant vermakelijk als The Real Housewives, met drama dat zo intens is dat het je niet kan schelen of het echt is. Het is een franchise die chaos tot brood en boter maakt en de scheidslijn tussen wat echt is en wat niet doet vervagen. Met bijna een dozijn afzonderlijke series, is er genoeg "realiteit" om rond te gaan.

20 Echt: ze dineren echt in lege restaurants

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Als je deze show vaak genoeg hebt bekeken, weet je dat wanneer de cast in een restaurant dineert, ze de enigen lijken te zijn. De reden hiervoor is een budgettaire. De producenten willen de extra's die toevallig op de achtergrond van de opnames verschijnen niet onnodig uitbetalen, dus boeken ze met opzet een "lunch" om 10.00 uur, wanneer ze weten dat de restaurants veel rustiger zullen zijn.

19 Nep: gesprekken zijn vooraf gescript door de cast, en NeNe Leakes kan het bewijzen

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Dit is een beetje verontrustend omdat het de legitimiteit van deze show op een grote manier aantast. NeNe vertelt over een tijd dat zij en Cynthia Bailey ruzie hadden en Leakes Baileys man een paar namen noemde. Leakes ging op sociale media om schermbijschriften van haar telefoon te laten zien die onthullen dat zij en Bailey al hadden besproken hoe ze de scène zouden opnemen - veel eerder dan normaal.

18 Real: de show was geïnspireerd door Desperate Housewives

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Toen Desperate Housewives voor het eerst werd uitgezonden, was het meteen duidelijk dat de show een succes zou worden en een enorm succes zou worden. Dat was het zeker. De show was zo'n hit dat het de inspiratie werd van de Real Housewives-franchise, die nu meerdere eigen spin-offs heeft.

17 Nep: sommige scènes worden herhaaldelijk opgenomen

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Scènes worden meerdere keren opgenomen op de Real Housewives. Na verschillende takes en veel geschuifel, wordt het snel duidelijk dat deze show helemaal niet op de realiteit is gebaseerd. Producenten sturen de cast door ze te vertellen wanneer ze moeten beginnen met rollen, wanneer ze moeten snijden, en geven ze het grootste deel van de tijd aanwijzingen en instructies.

16 Echt: een deel van het drama achter de schermen is net zo intens als wat je op tv ziet

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Eén ding dat heel, heel echt is, is het-g.webp

15 Nep: Vicki Gunvalson in de echte huisvrouwen van Orange County wist eigenlijk wel van de bruiloft van haar dochter

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Vicki Gunvalson maakte een enorme ophef over het feit dat haar dochter Briana haastig is getrouwd en zonder haar over de bruiloft te vertellen. Begrijpelijk, want elke moeder zou meer betrokken willen zijn bij de trouwdag van haar kleine meisje. Slechts één ding echter … teksten onthulden uiteindelijk dat ze op de hoogte was van de bruiloft voordat deze plaatsvond.

14 Echt: Drescher gooide echt haar prothesebeen uit woede

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Aviva Drescher gooide echt haar prothesebeen op de Real Housewives Of New York City en de reden dat ze het deed zal je absoluut choqueren. Ze beweert het te hebben gedaan om haar plek in het komende seizoen van de show veilig te stellen. E News meldt dat Drescher toegaf dat hij probeerde genoeg entertainmentwaarde te bieden om te worden gevraagd terug te komen voor meer opnames

13 Nep: "spontane" momenten zijn helemaal niet spontaan

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

In veel gevallen lijkt het erop dat de dames van de Real Housewives spontaan in restaurants belanden en samenkomen om te winkelen, rond te hangen en tijd met elkaar door te brengen. Hoe het op het eerste gezicht ook lijkt, dit is geen indicatie van wat er werkelijk aan de hand is. Helaas gebeurt er niets op een spontane manier omdat alles al gestructureerd en vooraf geregeld is.

12 Echt: de kenmerkende wijngooibeweging was niet geschreven en Tamra Judge was de maker

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Wijn gooien is een kenmerkende zet geworden in deze show. Er wordt zo vaak met wijnglazen gesmeten dat dit nu “een ding” is geworden en we kunnen geen genoeg krijgen van het drama! De eer moet worden gegeven aan Tamra Judge van The Real Housewives of Orange County, aangezien zij de eerste was die dit deed toen ze vocht met Jeana Keough.

11 Nep: zoveel verhaallijnen (zoals toen Tamra niet wilde filmen… Ze zorgde voor haar dochter)

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Sommige verhaallijnen zijn volledig vervalst en ongelooflijk gekunsteld, tot ongenoegen van de castleden. Elk castlid heeft een producer die met hen samenwerkt om de verhaallijn te creëren. Op een gegeven moment creëerden ze drama door een hele verhaallijn te vervalsen over Tamra Judge die terughoudend was om deel te nemen aan het filmen. Er werd veel tijd besteed aan deze verhaallijn, maar het bleek dat Tamra thuis voor haar dochter zorgde.

10 Echt: de woede is zo echt dat castleden juridische documenten moeten ondertekenen om te voorkomen dat ze elkaar aanklagen

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Contracten zijn een normaal proces van het leven en we begrijpen allemaal het belang van de functionaliteit van deze documenten, maar sommige voorwaarden in dit specifieke contract zijn heel anders. Achter de schermen van de Real Housewives-show moet het erg spannend worden, omdat castleden hun rechten moeten afgeven om elkaar aan te klagen!

9 Nep: Brooks Ayers vervalste kanker

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Fans voelden hartverscheurende sympathie toen bekend werd dat Brooks Ayers kanker had. Ze kwamen er echter al snel achter dat hij de kankerresultaten vervalste en eigenlijk perfect gezond was en ze waren net zo snel om hem aan te pakken. Mensen brachten een rapport uit van zijn schokkende "nepnieuws", waarin het feit werd geschetst dat hij de leugens en het bedrog volledig toegaf.

8 Echt: Teresa Giudice zat echt in de gevangenis

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Het is geen geheim dat Teresa Giudice tijd heeft uitgezeten. Ze had een bezoek van 15 maanden in Danbury, in Connecticut. Gedurende deze tijd was er veel media-aandacht en persaandacht. Uiteindelijk werd deze gevangenis de inspiratie voor het Netflix-drama Orange Is The New Black.

7 Nep: veel sterren doen alsof ze rijker zijn dan ze zijn (Kijk naar jou, Kim)

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

De sterren van de Real Housewives zijn niet immuun voor geldproblemen. Hoewel het uitgangspunt van de show is om dames te laten zien die in de schoot van luxe leven en welvarende partners hebben, staat het leven soms in de weg en veranderen situaties. Kim Richards is een goed voorbeeld van een werknemer die niet zo rijk is als hij lijkt. Ze is de fiscus een aanzienlijk bedrag schuldig en veel van wat ze bezit wordt op krediet gekocht.

6 Real: Slade Smiley betaalde een "donatie" om Jo De La Rosa haar rol te bezorgen

Afbeelding
Afbeelding

Met steekpenningen krijg je blijkbaar een plekje bij de Real Housewives. Volgens Jo De La Rosa betaalde haar voormalige vriend Slade Smiley een "donatie" van $ 2.500 aan de Bravo-show, waardoor ze plotseling een plek kregen op de Real Housewives of Orange County. Hij is met veel vrouwen uit deze show uitgegaan en we vragen ons af hoe vaak dit is gebeurd.

5 Nep: een deel van het drama is vooraf gepland door castleden

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Veel van de castleden bespreken hun volgende stappen en acties met elkaar om een strategie te bedenken voor hun rollen. Ze gaan zo ver dat ze elkaar vertellen wat ze moeten zeggen om woede op te wekken, met als enig doel de kijkers verbonden te houden met de show.

4 Real: Ramona Singer had genoeg op de reünie en was de eerste die wegliep

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Acteren op momenten die normaal gesproken een basisbeperking van een volwassene vereisen, lijkt een veel voorkomende gebeurtenis te zijn bij de echte huisvrouwen. Vraag het maar aan Ramona Singer. Ze liep de reünieshow in The Real Housewives Of New York uit, en volgens Insider was dit allemaal een gevolg van het feit dat ze een gesprek wilde beëindigen.

3 Nep: oproepen op de camera worden vaak geënsceneerd (juist, Heather?)

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Deze dames hebben altijd hun telefoon bij de hand en geloven ons als we zeggen dat het geen toeval is. Gesprekken op de camera worden vaak vervalst en geënsceneerd door de acteurs als gevolg van orders van het productieteam. In 2014 beschuldigde Vicki Gunvalson Heather van het beantwoorden van nepoproepen en verklaarde dat ze het telefoonscherm niet kon zien oplichten, zodat ze wist dat er niemand aan de andere lijn was.

2 Real: reünieshows duren uren om op te nemen

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Als je het gevoel hebt dat de reünieshows superlang zijn, heb je helemaal gelijk, en dat is precies het deel dat je ziet! Er zijn uren en uren aan eindeloze reüniebeelden die niemand ooit ziet. Insider meldt dat de reünie lucht toont als specials met meerdere delen, omdat het eigenlijke filmen wel 12 uur duurt om te filmen!

1 Nep: de producenten stoten de cast af

Echte huisvrouwen
Echte huisvrouwen

Dit is lastig en relatief verontrustend. Het blijkt dat de producers echt dol zijn op de gevechten die in de show plaatsvinden. Ze zijn zo gefixeerd op het maken van dramatische, vermakelijke televisie voor hun publiek dat ze bekend staan om hun tegenstanders van de cast en alles doen wat ze kunnen om ruzies tussen hen aan te moedigen en aan te wakkeren.

Aanbevolen: