Dingen over 90 dagen verloofde die totaal nep zijn (en wat echt is)

Inhoudsopgave:

Dingen over 90 dagen verloofde die totaal nep zijn (en wat echt is)
Dingen over 90 dagen verloofde die totaal nep zijn (en wat echt is)
Anonim

UPDATE: 7 mei 2020

In de wereld van reality-tv is de zoektocht naar liefde een veelvoorkomend thema. Dit is het geval voor TLC's 90 Day Fiance, met een paar unieke wendingen. Zoals de website van de show uitlegde: Met behulp van een uniek 90-dagen verloofde-visum, het K-1-visum, zullen de buitenlanders voor de eerste keer naar de VS reizen om bij hun buitenlandse partners te wonen. De koppels moeten trouwen voordat hun visum binnen 90 dagen verloopt, anders moet de bezoekende partner naar huis terugkeren.” Het uitgangspunt lijkt inderdaad schokkend en bijna onmogelijk. Maar sommige stellen vinden de liefde op deze manier. Helaas krijgt niet iedereen een lang en gelukkig leven en gaan veel van de koppels uit elkaar.

De show is sinds 2014 in de lucht en het is geen verrassing dat de koppels in de serie een beetje een fanbase zijn gegroeid. Van het bijhouden van hun sociale media-accounts tot het zich afvragen of de cast wordt betaald om in de show te zijn, de wereld houdt gewoon van 90 Day Fiance.

Hoewel het volgen van de reis van deze koppels naar het altaar buitengewoon interessant en vermakelijk is, vragen mensen zich ook vaak af of sommige momenten in de show voor de camera's zijn opgevoerd. Om tot op de bodem uit te zoeken wat er zich achter de schermen van 90 Day Fiance afspeelt, hebben we verschillende feiten verzameld om te ontdekken wat echt is en wat nep of overdreven is.

23 Nep: het Tinder-schandaal waarbij Jay Smith betrokken was

Jay Smith en Ashley Martson van 90 Day Fiance in een interview
Jay Smith en Ashley Martson van 90 Day Fiance in een interview

Jay Smith onthulde tijdens een interview met In Touch Weekly dat het Tinder-incident dat plaatsvond voor de camera's was opgevoerd. Hij zegt: "het was gewoon een act, dus het was gemakkelijk om er [voorbij] te gaan, want weet je, we acteren gewoon op de tv en daarna … dat was het."

22 Fake: de weergave van Sasha in de show

Sasha en Emily van 90 dagen verloofde, Instagram post
Sasha en Emily van 90 dagen verloofde, Instagram post

Sasha Larina's vrouw, Emily, besloot het record recht te zetten op Instagram en zei: "Een tijdje was ik teleurgesteld dat de wereld de Sasha die ik ken niet kon ontmoeten. De man die ik ken, denkt altijd na over hoe hij een betere verzorger voor zijn gezin kan zijn.” Later voegde ze eraan toe: "Ik zal de echte jij voor mezelf houden."

21 Nep: Caesar zoekt liefde

Caesar van 90 dagen verloofde ziet er gefrustreerd uit
Caesar van 90 dagen verloofde ziet er gefrustreerd uit

Zoals je kunt zien, bestaat er een vermoeden dat het einddoel van Mack helemaal niet was om ware liefde te vinden. In plaats daarvan was hij gewoon bezig met het opbouwen van zijn portefeuille. Het blijkt dat Mack een aspirant-acteur is. En op een casting call-website genaamd Explore Talent had Mack een profielpagina. Volgens Distractify had hij zichzelf vermeld als een acteur en model gevestigd in Raleigh.”

20 Nep: de luxe levensstijl van Tom Brooks

90 dagen verloofde Tom Brooks tijdens een interview
90 dagen verloofde Tom Brooks tijdens een interview

Het lijkt erop dat Tom Brooks de gewoonte heeft gekregen om luxe lifestyle-foto's op sociale media te stelen en ze door te geven als zijn eigen foto's. Dergelijke foto's bevatten een van een Louis Vuitton-doos en Moet-champagne bij het zwembad. Na zijn nepberichten werd Brooks gebeld door enkele van de oorspronkelijke eigenaren van de foto's. Volgens Soap Dirt probeerde Brooks zijn acties te verdedigen door te zeggen dat het "betaalde promoties" waren.

19 Echt: alleen Amerikaanse castleden worden betaald

Lita en Eric van 90 Day Fiance poseren voor de foto
Lita en Eric van 90 Day Fiance poseren voor de foto

In de show krijgen volgens E! alleen de Amerikaanse castleden een salaris voor hun optredens. Nieuws. Tijdens een gesprek met Kate Casey legde uitvoerend producent Sharp van de show ook uit: Iemand die een international is, zou illegaal zijn om iemand te betalen. Ze zouden een groene kaart moeten hebben, wat ze niet hebben.”

18 Real: The Show is aangeklaagd door voormalige castleden

Mark en Nikki van 90 dagen verloofde promo shot
Mark en Nikki van 90 dagen verloofde promo shot

Mark en Nikki Shoemaker besloten een rechtszaak aan te spannen tegen het moederbedrijf van TLC, Discovery Communications. Volgens een kopie van de klacht die beschikbaar is op Justia US Law, beweerde het paar dat ze "op frauduleuze wijze verkeerd werden voorgesteld in de show". Ze beweerden ook dat de producenten van de show "valse mondelinge verklaringen en beloften" gaven en dat "ze de vrijgave en overeenkomsten alleen ondertekenden op basis van dergelijke verkeerde voorstellingen." Uiteindelijk werd de rechtszaak echter afgewezen.

17 Echt: vrouwen wordt gevraagd om op een bepaalde manier te zitten om hun fysieke aantrekkingskracht te vergroten

Anfisa Archipenchko van 90 Day Fiance tijdens interview
Anfisa Archipenchko van 90 Day Fiance tijdens interview

Tijdens individuele sit-down interviews blijkt soms dat de vrouwen veel ongemak ervaren. Anfisa Arkhipchenko, de ster van de 90-daagse verloofde, legde naar IG uit dat hen werd gevraagd om te zitten "met je benen omhoog tijdens interviews." Ze voegde er ook aan toe: "Omdat producenten alle vrouwen in de show zo laten zitten als je het nog niet gemerkt hebt."

16 Nep: Corey vraagt Evelin om hem op te halen

Corey en Evelin van 90 Day Fiance praten terwijl ze op een bed zitten
Corey en Evelin van 90 Day Fiance praten terwijl ze op een bed zitten

In een aflevering van 90 Day Fiancé: The Other Way vloog Corey Rathgeber naar Ecuador om wat tijd door te brengen met verloofde Evelin Villegas in haar eigen land. Op basis van de scènes leek het erop dat Rathgeber verwachtte dat Villegas hem bij aankomst op het vliegveld zou ontmoeten. Villegas vertelde haar fans echter op IG Live: Mensen klagen dat ik hem niet ophaal op het vliegveld, maar Corey is een geweldige acteur. Dat is alles wat ik daarover ga zeggen. Hij wist dat ik niet op het vliegveld zou komen opdagen omdat hij zei dat ik het niet moest doen!”

15 Nep: Jorge's Business

90 dagen verloofde Anfisa en Jorge eten Chick-fil-A
90 dagen verloofde Anfisa en Jorge eten Chick-fil-A

Op een gegeven moment had Jorge Nava beweerd dat hij een erkende marihuana-dealer was. Het was echter het bezit van deze stof die later tot zijn arrestatie leidde. Volgens een rapport van Radar Online had de politie maar liefst 293 pond "hoogwaardige" stoffen in zijn auto gevonden. Vervolgens werd hij aangeklaagd voor het vervoer van de te koop aangeboden stof, het bezit voor verkoop, het bezit en het bezit van gerelateerde parafernalia.

14 Echt: in het begin wilde geen enkel netwerk de show

Avery en Omar van 90 Day Fiance tijdens een interview
Avery en Omar van 90 Day Fiance tijdens een interview

Tijdens een toespraak op de Reality Life-podcast met Kate Casey, de uitvoerend producent van de show, zei Matt Sharp dat de eerste pitch voor de show bestaat uit het volgen van mannen die op zoek zijn naar liefde in andere landen. Het veld viel echter plat met de netwerken en zijn team moest terug naar de tekentafel. Dit was het moment waarop ze begonnen met het idee om de verhaallijnen te centreren rond de 90-daagse K-1 visumperiode.

13 Nep: Caesar Mack is vrijgezel

Caesar Mack van 90 dagen verloofde tijdens interview
Caesar Mack van 90 dagen verloofde tijdens interview

Volgens rapporten lijkt het erop dat Caesar Mack niet eens vrijgezel was toen hij zogenaamd geïnteresseerd raakte om een leven met Maria te beginnen. Volgens Distractify beweerde een gebruiker op Reddit: "Hij krijgt geen TON betaald. (Zoals $ 1.200 per aflevering denk ik dat hij zei?). Maar ze betalen meer voor de 'Tell All', betalen voor reizen en zo voor veel foto's en hij wil commercieel werk gaan doen, dus nam hij dit als een ACTIE-baan. Zijn [vriendin] was zich daarvan bewust.”

12 Echt: je kunt niet op de show worden gecast als je visum nog niet wordt verwerkt

90 dagen verloofde's Syngin en Tania promo shot
90 dagen verloofde's Syngin en Tania promo shot

Voordat ze in de show verschijnen, moet een internationaal castlid kunnen bewijzen dat hun visum op zijn minst al in behandeling is. Kortom, de show is niet verantwoordelijk voor het veiligstellen van het visum. Ze zijn meer geïnteresseerd in het filmen van het drama dat zich afspeelt lang nadat je het visum hebt gekregen en je overweegt een relatie aan te gaan met iemand in de V. S.

11 Nep: de relatie tussen Caesar en Maria

90 dagen verloofde, Caesar en Maria
90 dagen verloofde, Caesar en Maria

De andere bom rond dit 90-daagse verloofde stel is de bewering dat de twee vanaf het begin nooit echt een relatie hadden. Een Reddit-thread verklaarde: "Hun relatie eindigde voordat de show zelfs maar begon - en ze was niet [sic] geïnteresseerd om voor de camera te staan, wat de spijker in de kist was." De draad voegde ook toe: "Hij zegt dat ALLE drama in hun relatie is verzonnen door producenten. Niet zoals, te veel geschreven, maar bewerkt en er was behoorlijk wat acteerwerk aan zijn kant."

10 Real: veiligheid van cast en crew wordt zeer serieus genomen

90 dagen verloofde special, Rachel en Angela ruzie
90 dagen verloofde special, Rachel en Angela ruzie

Alon Orstein, de Senior Vice President van Productie en Ontwikkeling bij TLC, vertelde E!: We zijn ongelooflijk serieus om ervoor te zorgen dat de bemanning, stellen, hun families, enz. te allen tijde veilig zijn. Het is prioriteit nummer één, of we nu in de VS of in het buitenland zijn.” Hij zei ook dat wanneer de zaken gespannen worden, ze al het mogelijke doen om het risico voor cast en crew te verminderen.

9 Echt: koppels ondergaan doorgaans een strikt controleproces

Anna en Mursel van 90 dagen verloofde op luchthaven
Anna en Mursel van 90 dagen verloofde op luchthaven

Volgens rapporten ondergaan castleden een uitgebreid doorlichtingsproces voordat ze mogen verschijnen. Sharp zei op de podcast: "We hebben een groot achtergrondonderzoeksproces voor alle koppels. En we beoordelen paren per geval terwijl we ze bekijken. We proberen duidelijk het juiste te doen. We proberen ruimdenkend te zijn … iedereen heeft een soort geschiedenis." Goed gezegd. We willen er zelfs op wijzen dat sommige castleden een crimineel verleden hebben. Daarover later meer.

8 Nep: Chris vraagt Annie om een massage

David en Annie op 90 dagen verloofde praten op een dak
David en Annie op 90 dagen verloofde praten op een dak

Misschien is een van de meest controversiële scènes ooit vertoond op 90 Day Fiancé, waarbij Chris Thieneman de verloofde van zijn beste vriend, Annie Suwan, om een massage vraagt. Na de reactie ging de vrouw van Thieneman, Nikki Cooper, naar sociale media met de boodschap: Ja, de ongemakkelijke scène waarin Chris om een massage vroeg, was GESCHREVEN. De producer vroeg hem om het te zeggen en Chris moest het meer dan eens zeggen omdat het niet zo natuurlijk overkwam. We kregen onze lijnen te eten terwijl we aan tafel zaten, daarom reageerde niemand.”

7 Echt: sommige castleden hebben een crimineel verleden

90 dagen verloofde, Paul Staehle tijdens interview
90 dagen verloofde, Paul Staehle tijdens interview

Ten minste twee van de castleden van de show hebben een strafblad. Een van hen is Paul Staehle die ooit in de show bekende: Ongeveer 10 jaar geleden werd ik beschuldigd van het verbranden van mijn eigen eigendom. En ik zat 18 maanden vast in afwachting van het proces totdat ik een pleidooiovereenkomst aannam en een proeftijd kreeg. Ondertussen was castlid Jon W alters in het verleden gearresteerd vanwege een geschiedenis van ruzies.

6 Nep: Ashley en Jay's relatie

Jay en Ashley Smith van 90 Day Fiance poseren voor de foto
Jay en Ashley Smith van 90 Day Fiance poseren voor de foto

Een van de meest prominente verhaallijnen tijdens het zesde seizoen van de show betreft een vreemdgaanschandaal tussen Ashley Martson en Jay Smith. Op een gegeven moment ging Martson naar haar IG en postte: Er is ons gevraagd (en al een tijdje afgesproken) om onze relatie te faken door niets te posten waardoor het lijkt alsof we samen zijn. Persoonlijk dacht ik dat deze show alleen voor entertainment was en dat is wat ons werd verteld. Sinds de show is afgelopen, heb ik vanwege het contract nooit de status van onze relatie bevestigd.”

5 Echt: sommige scènes zijn geënsceneerd

Luis Mendez van 90 Day Fiance tijdens interview
Luis Mendez van 90 Day Fiance tijdens interview

Het blijkt dat er in deze show geënsceneerde scènes zijn. En soms kan de verhaallijn je serieus doen ineenkrimpen. In seizoen vijf zorgde de show ervoor dat Luis Mendez bijna als een schurk leek. En toen iemand hier op IG op wees, antwoordde Mendez: "Het is meer nep dan echt." Dus ja, geloof niet alles wat je in dit programma ziet.

4 Nep: de namen van Jorge en Chantel

90 dagen verloofde Anfisa en Jorge poseren voor foto
90 dagen verloofde Anfisa en Jorge poseren voor foto

De argwaan onder kijkers begon toen ze merkten dat Jorge en Chantel door een aantal van hun familieleden een andere naam zouden krijgen. Blijkbaar is Jorge's echte Andrew, terwijl Chantel's SeaAir is, volgens een Reddit-thread. Niemand weet echt waarom ze ervoor kozen om valse namen te gebruiken. Maar sommigen vermoeden dat beiden hun privacy wilden bewaken.

Aanbevolen: