10 dingen op gesmeed in vuur die helemaal nep zijn (en 5 echte)

Inhoudsopgave:

10 dingen op gesmeed in vuur die helemaal nep zijn (en 5 echte)
10 dingen op gesmeed in vuur die helemaal nep zijn (en 5 echte)
Anonim

Forged in Fire is echt een unieke realityshow. Terwijl zoveel andere realityshows zich richten op liefde en leven, eten en verbeteringen aan het huis, heeft Forged in Fire een heel andere focus. De juryleden van de serie vragen de deelnemers om hun talenten op het metaal te zetten en enkele van de meest bekende messen en randen uit de geschiedenis te recreëren.

Het maken van messen en zwaarden is een kunst die in de loop der jaren is verdwenen, dus voor veel kijkers is het maken van messen een totaal nieuwe ervaring. Elke aflevering van de show geeft vier getalenteerde mesmakers een kans om een wapen te recreëren en een geldprijs van tienduizend dollar te verdienen, maar hoeveel van de serie is echt?

Aangezien fans graag willen weten hoe ze Forged In Fire kunnen gebruiken, is het belangrijk om elke controverse uit de weg te ruimen, vooral als het gaat om de verrassende dingen die achter de schermen plaatsvinden. Er is veel liefde voor deze show, maar is het allemaal echt, of is een deel van wat we alleen voor de show zien?

Bijgewerkt op 19 oktober 2021, door Michael Chaar: Als het gaat om Forged In Fire van History Channel, zijn er veel vragen over hoe echt de show is. Gezien de controverse rond de legitimiteit van de serie, heeft dat fans er niet van weerhouden zich af te vragen hoe ze in de show kunnen komen. Omdat het maken van messen een verloren kunst is, is het duidelijk dat Forged In Fire het een tweede leven heeft gegeven. Ondanks het succes van de serie, lijkt het alsof de geschiedenis nog niet heeft aangekondigd of de show voor een negende seizoen zal terugkeren, waardoor kijkers vermoeden dat de show misschien ten einde loopt.

10 De temperatuur is hoog op de set

Dingen op de set van Forged in Fire worden letterlijk behoorlijk verhit. De deelnemers aan de show worden omringd door hete vuren die worden gebruikt bij het maken van zwaarden. Naast dit onderdeel kunnen de filmlampen bijdragen aan de toch al hoge temperaturen, waardoor mensen op de set zich erg ongemakkelijk gaan voelen.

9 Interviews en achtergrondcontroles worden altijd uitgevoerd

Het productieteam doet zijn best om ervoor te zorgen dat iedereen die in de show verschijnt, gezond is. Onstabiele mes-zwaaiende deelnemers zouden ongetwijfeld onveilig blijken te zijn. Iedereen die kans wil maken op de grote prijs, moet een antecedentenonderzoek, een Skype-interview en een telefonisch interview ondergaan.

8 Blade Makers worden aangemoedigd om veel water te drinken op de set

Nu de hitte van de vuren voortdurend stijgt, moeten de deelnemers aan Forged in Fire ijverig blijven in hun hydratatiepraktijken. Het personeel heeft een uiterst belangrijke taak om de messmeden te helpen eraan te denken zoveel mogelijk water in te nemen en rond te lopen met thermosflessen.

7 Een fan van de show begon een echte brand

Het is belangrijk om te onthouden dat de deelnemers die we zien op Forged in Fire echte professionals zijn in hun vak. Ze weten hoe ze met scherpe voorwerpen en laaiende branden moeten omgaan, zodat niemand gewond raakt en geen eigendom beschadigd raakt.

Een fan van de show probeerde messen te maken en eindigde bijna de hele buurt in brand!

6 Doug en Will hadden aanvankelijk geen idee hoe ze moesten smeden

Hoewel de deelnemers allemaal goed thuis zijn in hun vak, hadden de juryleden niet allemaal dezelfde ervaring met een zwaardvechter. Will en Doug kwamen allebei naar voren als juryleden zonder absoluut geen ervaring op het gebied van het maken van messen. Natuurlijk, ze waren aan de top van hun spel met betrekking tot hun eigen expertisegebied, maar niet in het maken van wapens.

5 Deelnemers kunnen hun wapens niet houden

Op Forged in Fire kan er maar één winnaar zijn; de anderen moeten afstand doen van hun mes en de set verlaten, met niets. Het is eigenlijk tegen de wet dat de deelnemers vertrekken met de wapens die ze maken. Stel je voor dat de voormalige deelnemers door de stad lopen met een gigantisch zwaard! Ze moeten worden beschouwd als rekwisieten en achtergelaten worden.

4 De show zou over bestek gaan

Deze unieke realityshow zou aanvankelijk gaan over het maken van bestek. Producenten hadden niet het gevoel dat dat onderwerp genoeg pit bracht, dus draaiden ze het om tot wat we tegenwoordig op televisie zien. Het moest op een gegeven moment ook over wapens gaan, maar dat idee ging ook niet vliegen.

3 J. Neilson's kinderen stapten in op het mes en maakten actie

Rechter J. Neilson kreeg wat hitte voor iets dat hij deed, en die hitte was niet te wijten aan het werken boven een hete vlam! Blijkbaar stond hij zijn kinderen toe om mee te doen aan de actie om messen te maken.

De meeste ouders zouden er nooit aan denken om hun kinderen scherpe voorwerpen en vuur te laten hanteren, maar Neilson vond het prima dat zijn negen- en veertienjarige een zwaard laten draaien.

2 Nielson werd tot de gemiddelde rechter gebracht

J. Neilson werd om één reden naar Forged in Fire gebracht, en slechts om één reden. De show had een gemene rechter nodig om het paneel af te ronden, en Neilson paste in dat deel. Op de juryafdeling is Neilson waarschijnlijk de meest ervaren messenmaker, maar ook de keurmeester met de meeste meningen en de scherpste tong.

1 Het vlees dat op de set wordt gebruikt, gaat niet verloren

Een heleboel vleesproducten worden gebruikt om de scherpte van gesmede messen te benadrukken in de spin-off Forged in Fire: Knife or Death van de show. Maar wat gebeurt er met al dat vlees als de camera's niet meer draaien? Fans van de show moeten weten dat het niet zomaar weggegooid wordt. Varkenslende wordt op de grill gegooid en vis wordt gaar.

Aanbevolen: