20 verrassende dingen die de vrijgezellencast over de show zei

Inhoudsopgave:

20 verrassende dingen die de vrijgezellencast over de show zei
20 verrassende dingen die de vrijgezellencast over de show zei
Anonim

Voor veel tv-kijkers is 'The Bachelor' het ultieme guilty pleasure. Dit is tenslotte een show waarin je een man liefde ziet proberen te vinden door in een bepaalde periode meerdere vrouwen te leren kennen. Je ziet genegenheid. Je ziet intriges. En soms zie je zelfs drama. Inderdaad, het heeft alle elementen van een echte realityshow. En uiteindelijk kun je ook twee mensen zien die hun liefde voor elkaar verklaren en zich gaan verloven.

Het is geen wonder dat de show door de jaren heen behoorlijk indrukwekkende beoordelingen heeft weten te behouden. Niet alleen dat, "The Bachelor" heeft de weg vrijgemaakt voor de ontwikkeling van verschillende zustershows. Deze omvatten onder meer 'The Bachelorette', 'The Bachelor Winter Games', 'Bachelor in Paradise' en 'Bachelor Pad.”

Inderdaad, de 'Bachelor'-franchise blijft sterk. Desalniettemin zijn er enkele dingen die de cast heeft gezegd die je misschien zullen verbazen. Bekijk wat we hebben gevonden:

20 Jillian Harris over deelnemers die hun eigen kleding mee moeten nemen

Op haar website schreef voormalig 'Bachelor'-deelnemer Jillian Harris: De meisjes moeten wel al hun eigen kleding meebrengen en natuurlijk willen ze de beste kleding dragen die OOIT op tv te zien is! !! Ik had mijn huis opnieuw gehypothekeerd en ik heb zo'n $ 8.000 uitgegeven aan kleding (wat nog steeds veel is) … maar nu designerlabels nog belangrijker zijn, kan ik zien hoe iemand dat kan uitgeven … gemakkelijk !!!!!”

19 Courtney Robertson over intiem worden in de oceaan

Na het winnen van seizoen 16 van 'The Bachelor', ging Courtney Robertson verder met het schrijven van een allesomvattend boek met de titel 'I Didn't Come Here to Make Friends: Confessions of a Reality Show Villain'. En in het boek antwoordde ze of ze uiteindelijk met Ben in de oceaan zou slapen. In haar memoires schreef ze: 'Om je vraag te beantwoorden, ja… Op camera. Het was onmiddellijk, maar het was maar voor ongeveer 20 seconden en, eh, het was slechts de fooi.”

18 Molly Mesnick over het gebruik van een heuvel in de buurt van het landhuis om te sporten

Tijdens een interview met The Ashley's Reality Roundup, herinnerde voormalig deelnemer Molly Mesnick zich: "Er is hier geen trainingsruimte, maar er is een heuvel aan de achterkant waar meisjes naartoe zouden rennen om te oefenen." Het was dan ook een hele uitdaging voor alle meisjes om tijdens hun verblijf fit te blijven. Maar op basis van wat we op tv hebben gezien, denken we dat ze prima in vorm zijn gebleven.

17 Leslie Hughes over afgesneden zijn van de buitenwereld

Voormalig deelnemer Leslie Hughes vertelde The Daily Beast: "De enige dingen die ik mocht houden waren mijn dagboek en mijn Bijbel. We hebben niks. We zijn volledig afgesneden van de wereld. We moeten met elkaar praten, we hebben niets anders te doen.” Mesnick bevestigde dit ook later in haar interview en voegde eraan toe: "Je kunt niet met je familie praten, je bent volledig afgesneden van de echte wereld."

16 Olivia Caridi over zoveel downtime tijdens de show

Tijdens een interview met Allure herinnerde Olivia Caridi, voormalig deelnemer aan seizoen 20, zich: We waren de hele dag zo verveeld. Er was zoveel downtime. We waren altijd bezig met schoonheidsroutines, want dat was letterlijk alles waar we tijd voor hadden.” Zoals u wellicht weet, is er ook geen sportschool in het landhuis. Daarom hadden de vrouwen beperkte activiteiten als ze niet aan het filmen waren.

15 Sean Lowe over de ontmoediging om op afspraakjes te eten

In zijn boek uit 2015, 'For The Right Reasons', schreef voormalig 'Bachelor'-ster Sean Lowe: 'We aten in onze kamers en gingen toen uit eten, waar we prachtig eten kregen dat mooi op de bord. Dit was alleen voor de show. Niemand ziet er goed uit als hij eet, en microfoons pikken allerlei gekakel op.”

14 Ali Fedotowsky over gevraagd te worden om over de vrijgezel te praten

Volgens Wetpaint legde Ali Fedotowsky eens uit: Ik herinner me dat er tijden waren dat we begonnen te praten over iets dat niets te maken had met The Bachelor, zoals waar we werkten en de producent binnenkwam en zei: ' Kom op jongens, zouden jullie niet liever praten over hoe lekker Jake is?” En dan zouden we zeggen: “Echt waar?!” Je wordt altijd aangemoedigd om over The Bachelor te praten. Het voelde bijna alsof we werden beloond als we dat deden. Het is een heel vreemde situatie.”

13 Chris Harrison over deelnemers die aan hun kleurtje werken

Tijdens een interview met Entertainment Weekly onthulde Chris Harrison, presentator van "The Bachelor" dat deelnemers er vaak van genoten om in hun vrije tijd van de zon te genieten. Hij herinnerde zich: "Veel van hen trainen, ze liggen bij het zwembad, ze zijn vrij om te doen wat ze willen." Dat zou de zonovergoten huid van sommige deelnemers kunnen verklaren.

12 Andi Dorfman over het gebrek aan trainingsfaciliteiten in het landhuis

Andi Dorfman, die verscheen in seizoen 18 van "The Bachelor", vertelde het tijdschrift Women's He alth: "Er is geen trainingsruimte of enige vorm van apparatuur in het landhuis. Dus moesten we improviseren als we in vorm wilden blijven. We renden een heuvel op en af in de achtertuin en gebruikten alles wat we in huis konden vinden als losse gewichten. Het was best komisch!”

11 Ashleigh Hunt op rondjes rennen buiten het huis om te trainen

Seizoen 14-deelnemer Ashleigh Hunt vertelde ooit aan The Ashley's Reality Roundup: "Op een dag rende ik rondjes buiten het huis omdat er geen sportschool was." Als je met een vergelijkbare situatie wordt geconfronteerd, is het relatief eenvoudig om fit te blijven, zelfs zonder fitnessapparatuur. Om te beginnen kunt u van huishoudelijke taken uw training maken. Ondertussen kun je overdag ook wat tijd vrijmaken voor yoga.

10 Sean Lowe over de rozenceremonie duurt lang

In zijn boek onthulde Lowe dat het filmen van de rozenceremonie tot zes uur 's ochtends duurde. Zoals je je kunt voorstellen, was iedereen al behoorlijk moe tegen de tijd dat de show eindigde. Gelukkig ging Harrison 'naar de keuken en maakte iedereen ontbijtburrito's'. Is hij niet de beste televisiepresentator ooit?

9 Leslie Hughes over zoveel alcohol geserveerd krijgen

Tijdens een gesprek met The Daily Beast, herinnerde Hughes zich ook: "Toen ik binnenkwam voor het producentenweekend, herinner ik me dat het 12 uur 's middags was, en ze zeiden: 'Wil je wat champagne, wijn?' En ik dacht: 'Het is 12 p.m., middag!' En ze zeggen: 'Welkom bij de Bachelor-familie.'" Ondertussen is dezelfde ervaring gerapporteerd in de zustershow, "The Bachelorette."

8 Sean Lowe over iedereen met een alias

Tijdens een interview met Glamour in 2015 herinnerde Lowe zich: De show is zo paranoïde over spoilers en mensen die voorkennis krijgen. Vanaf het allereerste begin noemden ze me nooit Sean via de radio; het was altijd Clyde. Het meisje, welk meisje het ook was, was altijd Bonnie. Het is bijna alsof je bij de geheime dienst zit.'

7 Courtney Robertson over sommige rozen die nep zijn

Tijdens een gesprek met het tijdschrift Women's He alth onthulde Robertson: "De rozen voor het landhuis zijn eigenlijk nep, maar degenen die ze uitdelen tijdens de rozenceremonies zijn echt." Nou, je moet begrijpen dat het landhuis niet alleen een decor is, maar een echte leefruimte. Daarom kunnen er enkele beperkingen zijn aan de manier waarop producenten de buitenkant van het huis kunnen decoreren.

6 Chris Harrison over anticonceptiva

Op een gegeven moment werd onthuld dat de fantasiesuite op "The Bachelor" geen condooms voor de koppels bood. De show lijkt echter met de tijd mee te gaan. Terwijl hij sprak op HuffPo Live, merkte Harrison op: "Geloof me… (Het is) altijd veilig, ja. Alles wat je nodig hebt om veilig te vrijen, dat promoten we zeker.”

5 Ali Fedotowsky over relatief weinig tijd doorbrengen met iemand voor de laatste rozenceremonie

Op een gegeven moment vertelde Fedotowsky aan het tijdschrift Women's He alth: Je brengt zo weinig tijd door met de persoon die je kiest voor de laatste rozenceremonie. Ik zou zeggen dat je waarschijnlijk ongeveer 72 uur doorbrengt met de persoon die je uiteindelijk kiest, en 12 daarvan wordt 'slapend' doorgebracht in de fantasiesuite. Je kunt iemand in die tijd niet echt leren kennen.”

4 Chris Harrison over weten wie er van tevoren naar huis gaat

Tijdens een gesprek met Entertainment Weekly, onthulde Harrison ook: "We weten het altijd. Hij beslist wie er blijft, en we bepalen meestal de volgorde waarin ze worden opgeroepen voor meer drama. Op elk moment zou hij kunnen zeggen: 'Ik ben van gedachten veranderd.' Dan zou hij stoppen en het de producenten vertellen, en we zouden het afhandelen."

3 Chris Harrison over de vrijgezel die eindigt met de verkeerde vrouw

Tijdens een interview met Us Weekly werd Harrison gevraagd of hij ooit had gedacht dat de vrijgezellen de verkeerde beslissing hadden genomen. Als reactie merkte hij op: "Reken maar." Vervolgens specificeerde hij het geval van Andi Dorfman en Josh Murray, die zeiden: "Ze was een tijdje gelukkig, maar ik denk dat ze waarschijnlijk bij de verkeerde man terecht is gekomen."

2 Jamie Otis over relaties tussen producenten en deelnemers

Seizoen 16-deelnemer vertelde eens aan het tijdschrift Women's He alth: Op een dag was ik het eerste interview en de 'interviewkamer' werd opgezet in de hotelkamer van een producent. Ik liep naar die verdieping en toen de deuren opengingen, botste ik tegen die producent en een van de deelnemers aan. Haar haar en make-up waren een puinhoop en ze droeg dezelfde jurk als de avond ervoor. Haar gezicht werd felrood - totale weggeefactie dat er iets schandaligs was gebeurd! Er zijn meer van deze relaties tussen producent en deelnemer dan kijkers beseffen - ze worden altijd stil gehouden.'

1 Leslie Hughes over het mogelijke gebrek aan diversiteit in de show

Tijdens haar interview met The Daily Beast merkte Hughes ook op: "Vanaf de eerste dag bekeken, was er niet veel diversiteit, [deelnemers] waren altijd blank, blond, blauwe ogen … Het was altijd de dezelfde." En toen ze haar vader belde, een Afro-Amerikaan, om hem te laten weten dat ze in de show was gekomen, herinnerde ze zich: "Hij zei: 'Jij bent de eerste etnische vrouw!' net als vijf andere [etnische] vrouwen.”

Aanbevolen: