20 Achter de schermen foto's van The Witcher die alles verandert

Inhoudsopgave:

20 Achter de schermen foto's van The Witcher die alles verandert
20 Achter de schermen foto's van The Witcher die alles verandert
Anonim

Voor degenen onder ons die op een enigszins obsessieve en onnatuurlijke manier van Game of Thrones hielden, was The Witcher ons kleine baken van licht toen onze favoriete serie eindelijk eindigde. We hadden nooit gedacht dat iets ons zo tevreden zou stellen als GOT, maar The Witcher heeft ons overrompeld en geboeid.

Het heeft grit, intriges, intense liefdesscènes en magie.

Het heeft onze Netflix en binge dorst gelest en gelukkig voor ons heeft de show plannen om seizoen zeven te doorlopen. Oh, fijne dag, we kunnen allemaal de therapie in de wacht zetten! Bekijk deze twintig foto's van achter de schermen van The Witcher die alles veranderen en ervoor zorgen dat we nog meer van deze show gaan houden!

20 Koningin Calanthe schrikt waarschijnlijk de filmploeg op

Calanthe van citra
Calanthe van citra

Koningin Calanthe is de ultieme vrouwelijke heerser. We zouden nooit de moed hebben om in de buurt van haar hof te komen. Ze maakt ons bang met dat ijzer als eerste van haar. We moeten ons afvragen of de filmploeg ook in hun schoenen trilt als ze actrice Jodi May zien transformeren in haar rol in The Witcher.

19 Gebruikt The Witcher meer dan één woord reacties met de filmploeg?

de hekser
de hekser

Hier zien we Henry Cavill een pauze nemen van zijn rol als The Witcher om met de cameraploeg te praten. In de show staat hij bekend om het vechten tegen monsters, het nastreven van vrouwen en het beantwoorden van mensen met een enkele grom. Gebruikt hij meer dan één woord antwoorden met de mensen achter de schermen? We hopen het.

18 Monsters op The Witcher zijn vrienden als de camera's stoppen met draaien

heksenmonster
heksenmonster

De monsters die we in The Witcher zien, zijn niets waarmee we ooit oog in oog zouden willen staan, zelfs niet in onze dromen. Deze foto achter de schermen bewijst dat hoewel ze in de afleveringen angstaanjagend zijn, ze niets te vrezen hebben zodra de camera's worden uitgeschakeld. Ze zien er zelfs uit alsof ze leuk zijn om mee om te gaan.

17 Zorg ervoor dat je me van mijn goede kant krijgt

heksenmonster
heksenmonster

Sommige afleveringen in The Witcher maken het moeilijk om te onthouden dat de monsters die we Ger alt zien opnemen in feite niet echt zijn. Want als dat zo was, zou deze cameraman lunch zijn geweest. Degene die verantwoordelijk is voor kostuum en make-up doet deze show een echte solide met hun talenten.

16 Die angstaanjagende scène precies goed krijgen

hekser achter de schermen
hekser achter de schermen

Ok. We weten dat niets hier echt is, deze monsters slepen deze arme man niet de onderwereld in, maar het is nog steeds zenuwslopend om te zien. Er wordt veel geoefend om elke scène precies goed te krijgen. We hopen dat de mensen die de scènes repeteren een goede ziektekostenverzekering hebben, want we zouden therapie nodig hebben als dit ons werk was.

15 Gooi een muntje naar je Witcher

gooi een muntje naar je hekser
gooi een muntje naar je hekser

Joey Batey speelt Ger alts goofy, en enigszins irritante sidekick, Jaskier. In The Witcher laat hij ons kennismaken met het aanstekelijke deuntje, Toss A Coin To Your Witcher. We willen hier niet op de zaken vooruitlopen, maar we denken dat het originele Netflix-nummer een enorme hit zou kunnen worden.

14 Een grote gelukkige familie

WITCHER CAST
WITCHER CAST

De cast van The Witcher begint net aan hun reis samen. Hier nemen ze een pauze van hun intense filmen om los te laten en samen een foto te maken. Als de show het zevende seizoen doorloopt, zoals verwacht, zullen er nog veel meer ontmoetingssessies zijn tussen deze getalenteerde acteurs en actrices.

13 De cast van The Witcher neemt een fastfoodpauze

Witcher cast afhaalma altijden
Witcher cast afhaalma altijden

Zelfs meedogenloze, monster-dodende krijgers moeten een pauze nemen en genieten van afhaalma altijden. De cast van The Witcher stopte met filmen om te kletsen en bij te tanken terwijl ze ineengedoken rond een put op de set zaten. We vermoeden dat ze niet eens tijd hadden om zich terug te trekken in een trailer of gemeenschappelijke ruimte. Gooi dat eten gewoon terug en ga weer aan het werk.

12 Gewoon zijn oor aandoen

Witcher cast kostuum
Witcher cast kostuum

De mensen die verantwoordelijk zijn voor kostuum- en special effect-make-up hebben zeker hun werk voor hen gedaan in deze show. We vragen ons af hoeveel uur deze bemanningsleden besteden aan het zetten van Elfenoren op de acteurs in de serie? Hebben ze een hele doos achterin met het opschrift "Elf Parts?" We moeten het weten.

11 Rondhangen voor het gevecht

voorbereiding op de cast van heksen
voorbereiding op de cast van heksen

Wat zouden deze twee acteurs in deze pool kunnen bespreken? Ze rusten even uit voordat ze terugkeren naar hun saaie werk van het filmen van een vechtscène in het water. Er zullen later speciale effecten worden toegevoegd om de scène eruit te laten zien alsof deze uit een hele andere dimensie komt. Als we naar de show kijken, vergeten we dat veel van het werk dat de acteurs doen er zo uitziet.

10 Yennefer stappen achter de camera

Afbeelding
Afbeelding

Anya Chalotra speelt Yennefer van Vengerberg in The Witcher. Deze Britse actrice heeft zeker bewezen een talent te zijn voor de camera's. Hier ziet ze de dingen door een andere lens en neemt ze een kijkje achter de camera. We kunnen niet WACHTEN om te zien wat Anya de komende seizoenen van onze favoriete Netflix-show brengt.

9 Een pauze nemen van die inspannende vechtscènes

de Witcher film pauze
de Witcher film pauze

Ga zitten jongens. Al dat harde werk om elkaar op het slagveld te vernietigen, moet extreem vermoeiend zijn. Een snelle rust in het zand zal die batterijen opladen, zodat je weer kunt opstaan en die zwaarden weer kunt hanteren. Deze acteurs krijgen behoorlijk wat training met al die epische vechtscènes.

8 Henry Cavill werpt zijn sloten af en hangt aan een ventilator

Henry Cavill
Henry Cavill

We herkennen onze favoriete monster-dodende man nauwelijks zonder zijn lange, witte lokken en stoïcijnse blik. Hier stapt acteur Henry Cavill uit kostuum en in het echte leven om te poseren met een jonge fan. We vinden het geweldig dat hij de tijd neemt om terug te geven aan zijn bewonderende fans wanneer hij kan. Nog een reden om van hem te houden.

7 Boeren krijgen hun boerenstand op

netflix de hekser
netflix de hekser

The Witcher heeft veel jonge acteurs die lange, harde uren werken om de show te maken tot wat het is. Hier maken ze een scène terwijl ze op straat spelen terwijl ze prinses Cirilla van Cintra proberen te verbergen. Maak je geen zorgen. Ze probeerde onbewust te vluchten voor haar lot, maar The Witcher slaagde erin haar op te sporen. Ik heb een hete Witcher nodig om me in de gaten te houden!

6 Strike A Pose

de cast van de hekser
de cast van de hekser

Dat zijn een paar interessante poses, jongens. Misschien proberen ze dat beperkende harnas uit te rekken? Nee! De kans is groot dat de acteurs een pauze nodig hebben van hun lange scènes om gewoon een beetje los te laten en te dollen. Het moet moeilijk zijn om het grootste deel van de dag in zo'n ernstige vorm te blijven.

5 Snacktijd

Witcher-uitlaten
Witcher-uitlaten

Het is een echte domper als je wordt betoverd, waardoor je eruitziet als een half mens, half stekelvarken. Hier zie je Bart Edwards, die Lord Urcheon speelt, zijn verdriet verdrinken in een kleine pauze. Voel je echter niet te slecht voor de man. Uiteindelijk won hij het hart van zijn ware liefde.

4 Voorzichtig daarboven

filmen van de hekser
filmen van de hekser

Niemand zei dat het gemakkelijk zou zijn om scènes in The Witcher samen te brengen. De acteurs moeten vaak een serieuze fysieke activiteit ondernemen om dingen precies goed te krijgen. Voorzichtig op die richel, jongens. Een Witcher met een gebroken been zal waarschijnlijk niet zo veel monsters kunnen uitschakelen.

3 Zien ze er niet gezellig uit

acteurs the Witcher netflix
acteurs the Witcher netflix

De mooie en machtige tovenares Yennefer spaart niemand die haar ultieme macht in de weg staat. De actrice achter het personage, Anya Chalotra, lijkt een veel zachtere kant van haar te hebben. Hier stopt ze om een mooie foto te maken met een van haar Witcher castmates voordat ze terugkeert naar haar meedogenloosheid.

2 Glimlach! Je staat op camera

filmen van netflix the witcher
filmen van netflix the witcher

Deze foto herinnert ons eraan dat elk opzienbarend en angstaanjagend ding dat we in The Witcher zien een rook- en spiegelshow is. Soms is het gemakkelijk om te vergeten dat de monsterkoppen die op ons televisiescherm verschijnen en ons bang maken, gewoon rekwisieten zijn die op stokken zitten.

1 Allemaal verkleed en klaar voor hun scènes

Afbeelding
Afbeelding

The Witcher zit vol magie, gevechten, liefde en plotwendingen. Het zit ook vol met fantastische kostuums! De acteurs hangen hier rond in de pauzeruimte in volle kledingkast terwijl ze wachten om te worden geroepen om hun scènes op te nemen. Eet een appel, maar eet niet te veel. Niemand wil een knoop op die jurken.

Aanbevolen: