20 Achter de schermen foto's van de Vikingen die alles veranderen

Inhoudsopgave:

20 Achter de schermen foto's van de Vikingen die alles veranderen
20 Achter de schermen foto's van de Vikingen die alles veranderen
Anonim

Het maken van een televisieserie is zwaar werk voor alle betrokken partijen, en terwijl fans kunnen genieten van het eindproduct zonder er veel over na te hoeven denken, beschouwen de mensen die verantwoordelijk zijn voor het tot leven brengen van een show dit als een werk van liefde. Ze schieten maandenlang, hebben te maken met weersomstandigheden en blessures en halen uiteindelijk een product uit waarvan ze hopen dat het publiek ervan zal genieten. Gelukkig heeft de serie Vikings fans kunnen overtuigen, en het harde werk dat in elke aflevering is gestoken, wordt door fans overal gewaardeerd.

Zoveel fans graag zien wat er in elke aflevering gebeurt, mensen zijn nieuwsgierig geworden naar hoe het is als de camera's niet draaien. Een kijkje achter het gordijn onthult veel over een project, en we hebben het gevoel dat deze foto's alles over Vikings gaan veranderen voor alle fans die er zijn.

20 Rondneuzen

Vikingpret
Vikingpret

Hoewel deze show net zo intens kan zijn als al het andere dat voor televisiekijkers wordt aangeboden, weet de cast zeker hoe ze de zaken tussen de opnames licht kunnen houden. Deze foto is een perfect voorbeeld van gek doen en plezier hebben op de set, wat een leuke onderbreking moet zijn van een intense shoot.

19 Een snelle pauze

Vikingen Pose
Vikingen Pose

Het creëren van een succesvol project betekent dat mensen een aanzienlijke hoeveelheid tijd om elkaar heen zullen doorbrengen en dat alles soepeler verloopt als iedereen met elkaar overweg kan. Tijdens een korte pauze werd deze mooie foto gemaakt, die iedereen laat zien hoeveel kameraadschap er op de set is.

18 Plezier met de kleine

VikingsLift
VikingsLift

Ook al kunnen dingen intens worden tijdens het filmen, het is belangrijk om in gedachten te houden dat de kinderen op de set plezier moeten hebben met hun medecastleden. Foto's zoals deze hier zijn degenen die mensen graag zien, en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe dit was.

17 Een moment nemen om van het leven te genieten

VikingenJordaniëPatrickSmith
VikingenJordaniëPatrickSmith

Hoewel het tot een grote doorbraak kan leiden, is niet iedereen die aan een project werkt een sterspeler in het spel. Dus als ze de kans hebben, zal een kleinere acteur zeker van de gelegenheid gebruik maken om iemand te ontmoeten en een foto te maken met iemand die ze al een tijdje bewonderen.

16 Pauzetijd

VikingenKoelen
VikingenKoelen

Ook al zijn er zeker wat spullen voor de artiesten op de set, er zullen momenten zijn dat ze in de buurt moeten blijven, wat betekent dat ze zo ongeveer alles moeten vinden om op te zitten. Het is maar goed dat ze dit met een paar vrienden hebben kunnen doen.

15 In het dik

VikingenMuck
VikingenMuck

Een van de beste aspecten van het werken aan deze serie moet het feit zijn dat de cast en crew wat tijd op prachtige locaties kunnen doorbrengen. Natuurlijk moeten ze hard werken, maar de meeste mensen vinden het gemakkelijker om hard te werken op een prachtige plek. Zelfs het slagveld is prachtig.

14 Deze kerel

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel er door de jaren heen veel co-sterren zijn geweest die elkaar haten, lijkt het erop dat de cast van de serie Vikings een goede verstandhouding met elkaar lijkt te hebben. Deze foto hier is een mooi voorbeeld van hoe vriendelijk het gaat tussen de acteurs op de set.

13 Plezier met Aisha Tyler

Vikingvrienden
Vikingvrienden

Een van de leuke dingen van het maken van het vak en het krijgen van connecties is dat artiesten de kans krijgen om populaire sets te bezoeken terwijl de opnames aan de gang zijn. Aisha Tyler kon wat tijd op de set doorbrengen en ze had duidelijk plezier met de cast.

12 Opgroeien op de set

VikingBuddies
VikingBuddies

Doorgewinterde acteurs die zijn opgegroeid in de entertainmentindustrie, weten hoe belangrijk het is om een jongere acteur als een gelijke te behandelen, en het laatste wat ze willen doen, is een jonge artiest in het bedrijf verpesten. Godzijdank weet de cast van Vikingen hoe ze de jonge acteurs op de set moeten behandelen.

11 De kleintjes

LittleVikings
LittleVikings

Gezien het feit dat er op elk moment zoveel verschillende mensen aan een project werken, is het belangrijk om mensen te vinden om te leren en om mee om te gaan tijdens het filmen. Deze twee waren duidelijk dol op elkaar, en het moet leuk zijn geweest voor iedereen die bij de serie betrokken was om te zien.

10 Lunchpauze

Vikingen Lunch
Vikingen Lunch

Er zijn maar weinig dingen in het leven beter dan een lunchpauze nemen tijdens het werk. De kans krijgen om een tijdje te ontspannen en bij te tanken doet wonderen voor het lichaam, en gezien de slopende shoots die deze artiesten doormaken, denken we dat ze er meer van genieten dan de meeste mensen.

9 Beter dan de jongens

VikingenStandTall
VikingenStandTall

Fans zien graag dat de cast van hun favoriete programma's plezier met elkaar heeft als de camera's niet draaien, en dit is een perfect voorbeeld van wat we bedoelen. Iedereen die bij deze foto betrokken is, heeft een geweldig gevoel voor humor en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe moeilijk het was om niet te lachen.

8 Klaar voor actie

VikingenLeider
VikingenLeider

Er gaat niets boven het geven van een beetje begeleiding op de set. Deze kleine jongens hebben het potentieel om hun leven door te brengen in de entertainmentindustrie, en ze kijken ongetwijfeld op naar de oudere artiesten in de show. Deze foto hier toont een ontroerend moment dat achter de schermen plaatsvond.

7 Er is iets fascinerends

VikingKijk
VikingKijk

Er was hier duidelijk iets interessants aan de hand, want iedereen op de foto is helemaal door iets gefascineerd. Momenten als deze helpen om de kameraadschap tussen de leden van de cast te laten zien, en het lijkt erop dat ze op deze foto genieten van een tijdje weg van de set. Zelfs acteurs hebben een pauze nodig van acteren.

6 Sundae Fun Day

VikingSundae
VikingSundae

Dit is waarschijnlijk het laatste wat mensen verwachtten te zien, maar zelfs de stoerste jongens vinden het heerlijk om af en toe een ijsje te drinken. Helaas was er niet genoeg ijs om rond te gaan, maar hopelijk heeft iemand van de ambachtelijke diensten dit snel opgelost.

5 Rust nemen

VikingenHillside
VikingenHillside

Wat heb je aan werken op een prachtige plek als iemand nooit de tijd neemt om een beetje te gaan verkennen? De acteurs op de set hebben de kans om hun dagen door te brengen op prachtige locaties, en ze hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een beetje van het platteland te gaan zien.

4 Animal Crossing

VikingenRam
VikingenRam

Het kan een beetje lastig zijn om dieren op de set te hebben tijdens het filmen, maar de shows waarin ze goed worden verwerkt en ze met respect worden behandeld, kunnen fans plezieren. Deze vriendelijke foto hier laat zien hoe een harige kleine vriend zijn beste leven leidt met enkele castleden.

3 Gehydrateerd blijven

VikingsBreak
VikingsBreak

De meeste mensen genieten van een drankje terwijl ze op de klok zijn, en als iemand die een Viking-krijger uitbeeldt, moeten we ons voorstellen dat ze liever iets anders in die fles hebben. Desalniettemin is gehydrateerd blijven belangrijk, dus goed voor hen om te doen wat het beste is voor hun lichaam tijdens het filmen.

2 Niet te zwaar voor een paraplu

Regenen
Regenen

Dit is gemakkelijk een van de grappigste foto's die we in deze lijst hebben opgenomen. De crew moet ervoor zorgen dat de cast er bij elke opname exact hetzelfde uitziet, en wanneer de elementen erbij betrokken raken, kan dit lastig worden. Het is gewoon hilarisch om deze stoere jongens onder een kleine paraplu te zien.

1 Sla een pose aan

VikingenCast
VikingenCast

Telkens wanneer de camera's even stoppen, willen castleden graag wat plezier hebben en een beetje ontspannen. Iedereen hier ziet eruit alsof ze het echt naar hun zin hebben met elkaar, en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoeveel plezier ze hadden als ze niet poseerden voor een foto.

Aanbevolen: