IT Hoofdstuk Twee: 20 Achter de schermen foto's die alles veranderen

Inhoudsopgave:

IT Hoofdstuk Twee: 20 Achter de schermen foto's die alles veranderen
IT Hoofdstuk Twee: 20 Achter de schermen foto's die alles veranderen
Anonim

Slechts een paar jaar geleden werd een van Stephen Kings beroemdste horrorverhalen EINDELIJK aangepast voor het grote scherm (het werd begin jaren 90 aangepast voor het kleine scherm) en het publiek was zowel geschokt als geboeid. Er is veel lef voor nodig om te proberen een angstaanjagende snaar bij mensen te raken wanneer ze IT naar theaters proberen te brengen, maar producenten en de acteurs die waren ingehuurd om de iconische personages te spelen, gingen de uitdaging aan.

De eerste van de twee It-hoofdstukken werd in 2017 uitgebracht en mensen werden verliefd op de jonge cast (Jaeden Lieberher, Wyatt Oleff, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs, Sophia Lillis, Finn Wolfhard en Jack Dylan Grazer) en toen de casting voor het tweede hoofdstuk werd aangekondigd, moesten mensen opschieten en wachten tot de film werd uitgebracht.

Maar is het voor sommige fans ontmoedigend om sommige foto's achter de schermen te zien?

Hier zijn 20 foto's die je angst aanjagen, omdat ze allerminst angstaanjagend zijn.

20 Jessica Rabbit

Afbeelding
Afbeelding

Na Sophia Lillis te vervangen als Beverly Marsh, had Jessica Chastain een paar grote (kleine) schoenen te vullen als het enige meisje in de Loser's Club, maar ze deed het prachtig. Hoewel deze konijnenoren een beetje alle horror uit de foto zuigen (maar niet het plezier).

19 Pennywise aan het lachen maken

Afbeelding
Afbeelding

Bill Hader is een grappige kerel, dus het was logisch dat hij de rol van Richie Tozier overnam van Finn Wolfhard als de schreeuwer van de groep. Maar het zorgt ervoor dat we een dubbele take doen om te zien hoe hij Pennywise (gespeeld door Bill Skarsgard) achter de schermen aan het lachen maakt. Ik vraag me af wat hij zei.

18 Notities vergelijken

Afbeelding
Afbeelding

Jeremy Ray Taylor speelde de verlegen maar liefhebbende en toegewijde Ben Hanscom in de eerste film en Jay Ryan nam het over in de tweede. Zoals fans van het boek weten, maakt het personage van Ben in zijn volwassenheid een zwaanachtige overgang door. Het is leuk om die twee samen te zien.

17 Niet zo eng

Afbeelding
Afbeelding

In de originele bewerking van de roman speelde Tim Curry een HEERLIJK angstaanjagende versie van Pennywise, dus Skarsgard stond voor een behoorlijke uitdaging. Maar man, heeft hij het ooit voor elkaar gekregen. Maar ik geloof wel dat het te wensen overlaat als je een nietsvermoedend mens zijn kostuum voor hem ziet repareren.

16 Bill Hader's Ick Face

Afbeelding
Afbeelding

We werden voor het eerst verliefd op Hader toen hij een vaste klant was op Saturday Night Live, dus we wisten dat hij grappiger kon zijn dan de meesten. Maar sinds zijn SNL-dagen is de acteur echt tot bloei gekomen en is hij zelfs een geweldige dramatische acteur geworden. We zouden echter heel graag willen zien waar hij naar kijkt waardoor hij op zo'n manier ineenkrimpt.

15 Nou, dat kan toch niet goed zijn?

Afbeelding
Afbeelding

Het is zeker een vreemd gevoel om Pennywise de clown zelfs OP AFSTAND dicht bij een kind te zien staan zonder dat dat kind schreeuwt en in precies de tegenovergestelde richting roept. Dit jonge kind wilde duidelijk een handtekening van Skarsgard, maar het kriebelt nog steeds een beetje om hem over de schouder van een kind te zien lachen.

14 selfies en glimlachen

Afbeelding
Afbeelding

Het is duidelijk (gebaseerd op foto's achter de schermen) dat de jonge cast van het eerste hoofdstuk een geweldige tijd had tijdens het filmen, en ze bleven dat plezier tijdens hun beperkte scènes in het tweede hoofdstuk. En het lijkt erop dat Finn Wolfhard een seintje neemt uit zijn tijd op Stranger Things hier. SELFIES VOOR IEDEREEN!

13 Een betere pasvorm nodig

Afbeelding
Afbeelding

Man, wat groeien kinderen snel. We hebben daar kennis van genomen terwijl we Finn door de jaren heen zagen groeien op Stranger Things, samen met zijn co-sterren. De adolescentie pauzeert niet alleen omdat je een film aan het filmen bent. Iemand, alsjeblieft, ga naar buiten en zoek Finn een grotere sportjas - die mouwen zijn bijna klaar om doormidden te scheuren.

12 Te normaal doen

Afbeelding
Afbeelding

Wat is er vreemder en beangstigender dan Pennywise zien lachen? Ik zag Pennywise als gangster spelen. Welnu, we weten allemaal dat Skarsgard hier gewoon poseert voor een foto-opp en gewoon plezier heeft, dus we zullen het hem niet kwalijk nemen. Desalniettemin is het overdreven hilarisch om getuige te zijn en te hebben gedocumenteerd.

11 Rekening uitvoeren

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt erop dat we een andere foto krijgen na die lachende Pennywise-foto met Bill Hader. Dat was het voor, en dit moet het na zijn. Ofwel kreeg Skarsgard het tegen Hader omdat hij hem in het echte leven aan het lachen maakte, of, weet je, de twee waren nu hun scènes aan het oefenen.

10 Rondneuzen

Afbeelding
Afbeelding

De oudere acteurs zien ronddolen met hun jongere tegenhangers uit de eerste film is ALLES, vooral wanneer ze foto's beginnen te plaatsen waarop ze allemaal lachen en gewoon plezier hebben op de set op sociale media. Hier hebben we James McAvoy en Jaeden Martell – slechts twee Bills die het naar hun zin hebben.

9 Gewoon een blije tafel Lees

Afbeelding
Afbeelding

Ik wil denken dat dit hun eerste tafellezing is en ze hadden allemaal een waanzinnig briljante chemie samen. Maar dat is het geniale aan scheikunde: het blijkt van die allereerste dag tot de dagen erna. Deze volwassen cast werd snel en gemakkelijk verliefd op elkaar, wat hun scènes op het grote scherm des te geloofwaardiger maakt.

8 Andere kant van Pennywise

Afbeelding
Afbeelding

ZELFS WANNEER HIJ DOW TO AARDE MOET ZIJN, HEEFT HIJ DUIDELIJK GEEN DEEL VAN DEZE WERELD. Als je het niet wist, is Bill Skarsgard behoorlijk gemakkelijk in de ogen wanneer hij uit Pennywise's make-up is. Maar als hij erin zit? Hij zorgt ervoor dat je huilend in je kussen in slaap wilt vallen. Zelfs als hij gewoon nonchalant poseert met de bemanning.

7 Jongere Self-High-Fives

Afbeelding
Afbeelding

Zowel Jessica Chastain als Sophia Lillis zijn waanzinnig getalenteerde actrices, dus toen we hoorden dat Jessica het overnam als Beverly voor Sophia, waren we helemaal opgewonden. En om die twee samen tussen de takes door te zien, is zo'n verademing. En het is duidelijk dat ze het ook super goed met elkaar konden vinden, wat nog beter is.

6 Kijk, hij kan niet echt vliegen

Afbeelding
Afbeelding

De bemanning heeft Pennywise echt op een aantal strategische plaatsen gezet om het publiek bang te maken, vooral toen de moorddadige clown op de schouder van een standbeeld van Paul Bunyan werd geplaatst. In de film zwaaide hij angstaanjagend naar de andere personages, maar in het echte leven komt het niet zo eng over, gezien alles wat er is gedaan om hem op zijn plaats te houden.

5 Richting geven

Afbeelding
Afbeelding

Wat het hier lijkt te zijn, is dat Pennywise enige formele leiding krijgt van regisseur Andy Muschietti terwijl hij zijn titelpersonage voorbereidt op een grote scène. Zoals bij de meeste films het geval is, moeten de cast en de regisseur elkaar volledig vertrouwen om de film tot leven te laten komen, wat Muschietti duidelijk had met zijn cast.

4 Gewoon maïssiroop, geen zorgen

Afbeelding
Afbeelding

Zoals hierboven vermeld, leek Muschietti alles uit de kast te halen met zijn cast en het eindresultaat was dat ze de regisseur alles gaven wat ze in zich hadden als acteurs. Hier omhelst Jessica (bedekt met glucosestroop als vervanging voor bloed) haar regisseur stevig vast terwijl het lijkt alsof ze gek worden na het opnemen van een bijzonder gespannen scène.

3 De koning zelf was op de set

Afbeelding
Afbeelding

Hier heb je de meester van horrorwoorden zelf, Stephen King, naast regisseur Muschietti en de zus van de regisseur, producer Barbara Muschietti. King was vaak op de set tijdens het filmen van zijn iconische horrorroman om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Godzijdank deed het dat allemaal - alsof er ooit echt twijfel in onze gedachten was.

2 Jeugd in het gezicht kijken

Afbeelding
Afbeelding

Degene die deze twee films cast, verdient Oscars voor hun werk - serieus. Alle jonge acteurs die werden gekozen om in de eerste film te spelen, waren absoluut fascinerend en hun tegenhangers in de tweede film - hun volwassen versies - waren perfect. We weten niet of ze specifiek deze oudere acteurs in gedachten hadden bij het opnemen van de eerste film, maar man, werkt het.

1 Gewoon een stelletje goof-offs

Afbeelding
Afbeelding

We moeten ons afvragen wie er professioneler was op de set? Waren het de volwassenen of waren het de kinderen? We denken graag dat geen van beide te professioneel was als de camera's niet aan het fotograferen waren. Ik bedoel, om succesvolle jeugdvrienden te spelen, moet je een element van speelsheid hebben, en dat is wat de cast van It: Chapter 2 had.

Referenties: imdb.com, reddit.com, instagram.com, twitter.com, buzzfeed.com

Aanbevolen: