Storage Wars: 20 Junky Items die een fortuin waard bleken te zijn

Inhoudsopgave:

Storage Wars: 20 Junky Items die een fortuin waard bleken te zijn
Storage Wars: 20 Junky Items die een fortuin waard bleken te zijn
Anonim

In Storage Wars moeten kopers vaak bieden op de inhoud van verlaten opbergkasten zonder precies te weten wat erin zit. Ze kunnen misschien snel van buitenaf kijken, maar dat is alles, dus ze moeten slim werken om te voorkomen dat ze verlies maken. Ze weten nooit wat ze erin zullen aantreffen - het kan gewoon een opbergkast vol rommel zijn, of het kan gewoon vol met schatten blijken te zijn. Om daar achter te komen, moet een koper het bod winnen voordat hij zijn nieuwe bezittingen kan inspecteren. Soms maken ze een enorme winst, maar op andere dagen hebben ze niet zoveel geluk.

Vaak zijn het de items die op afval lijken die uiteindelijk veel geld waard zijn, en daarom zijn kopers voorzichtig om alles door te nemen. Ze kunnen er nooit zeker van zijn wanneer ze een junkartikel zullen vinden dat een fortuin waard blijkt te zijn.

20 Een raar uitziend houten hoofd bleek $6.000 waard te zijn

opslag-oorlogen-barry-weiss-houten-hoofd
opslag-oorlogen-barry-weiss-houten-hoofd

Barry "The Collector" Weiss was een favoriet bij de fans tijdens de eerdere seizoenen van de show. Tijdens seizoen twee kwam hij te laat aan op een veiling en griste hij een klein kluisje weg dat er aanvankelijk uitzag alsof het alleen maar vol met rommelmeubilair was. Maar verborgen binnenin vond Barry een vreemd uitziend houten masker dat $6.000 waard bleek te zijn.

19 Mark Balelo vond (en keerde terug) een gestolen stripboek ter waarde van $ 1 miljoen

mark balelo
mark balelo

Er zijn slechts ongeveer 100 exemplaren van de eerste strip die Superman introduceert, dus het is uiterst zeldzaam om er een te vinden. Mark Balelo had het geluk een van de ultra-verzamelbare strips in een opslagschuur te vinden, maar door een vreemde wending van de gebeurtenissen werd de strip herkend als het gestolen eigendom van Nicholas Cage en werd hem prompt teruggegeven.

18 Barry Weiss vond een zeldzame BMW achter in een opslagruimte

opslag oorlogen zeldzame BMW
opslag oorlogen zeldzame BMW

De bieders op Storage Wars weten gewoon nooit wat ze zullen vinden in een verlaten opbergkast. Barry Weiss was ooit sprakeloos toen hij een hele auto vond - een zeldzame BMW Isetta mini-auto - verborgen onder een zeil. Deze brommobiel in beperkte oplage was niet in de beste staat, maar werd nog steeds getaxeerd op $ 3.000 - $ 4.000.

17 Kranten die de dood van Elvis aankondigen, haalden een coole $ 90K op

opslag oorlogen elvis kranten
opslag oorlogen elvis kranten

Een stapel oude kranten wordt over het algemeen als waardeloos beschouwd, maar zoals Dave Hester ontdekte, kunnen ze goed geld waard zijn. Hij vond een stapel kranten die direct na de dood van Elvis werden gepubliceerd, en deze werden, samen met andere Elvis-memorabilia die ook in de locker lagen, gewaardeerd op een ongelooflijke $90K!

16 Een vintage Peep Show-machine haalde $ 7.000 op voor Barry Weiss

Barry-Weiss
Barry-Weiss

Vintage vondsten kunnen een fortuin waard zijn, iets wat Barry snel ontdekte toen hij een antieke peepshow-machine tegenkwam die verborgen was in een opbergkast. Deze machine, die werkt met een wiel om beelden te tonen die in een cirkel ronddraaien om een film te produceren, bleek een indrukwekkende $ 7.000 waard te zijn voor Barry.

15 Darrell-bladen hebben een container met kunst opgehaald ter waarde van $ 300K voor $ 3.600

darrell vellen kunst zoeken
darrell vellen kunst zoeken

Tijdens het derde seizoen van de show nam Darrell "The Gambler" een groot risico en betaalde $3.600 voor een locker die er aanvankelijk niet zo interessant uitzag. Maar hij groef binnenin een schatkamer op: de eenheid zat vol met originele tekeningen en schilderijen van Frank Gutierrez, die volgens een expert maar liefst $300K waard waren.

14 Een container met oude games bleek $24K waard te zijn voor Rene

opslag oorlogen rene games vinden
opslag oorlogen rene games vinden

Rene moet het gevoel hebben gehad dat hij in een tijdcapsule liep toen hij de deur van een opbergkast opende en meer dan 3.000 games en gameconsoles uit de jaren '80 aantrof. Het leek in eerste instantie misschien op rommel, maar het bleek dure rommel te zijn, met een waarde van meer dan $24K!

13 Een anonieme koper kocht een kluisje en vond er echt piratengoud in

piraten goud
piraten goud

In 2011 verkocht Dan de inhoud van een opslagruimte voor de gemiddelde prijs van $ 1.000. Hij wist niet wat erin verborgen zat! De gelukkige koper (die ervoor koos anoniem te blijven) vond een enorme doos gevuld met echte goudstukken, sommige dateren uit de 16e eeuw. Hun vondst werd geschat op $500K!

12 Een container met speelgoed en strips bleek $60K waard te zijn voor Darrell-bladen

darrell sheets komische vondst
darrell sheets komische vondst

Tijdens seizoen 5 maakte Darrell een groot succes toen hij een opslagruimte oppakte die tot de nok toe vol zat met strips, verzamelbare poppen en speelgoed. Het was een enorme verzameling, met alleen al zo'n 3.000 stripboeken. Onnodig te zeggen dat dit een goede deal bleek te zijn voor Darrell - de collectie werd gewaardeerd op bijna $ 60K.

11 Mary Padian vond een paar 18e-eeuwse kameelzadels met een waarde van $ 1.500 per stuk

opslag-oorlogen-kameelzadels
opslag-oorlogen-kameelzadels

Toen Mary van Storage Wars: Texas aanvankelijk een kluisje vol rommel kocht voor $ 150, zag het er niet naar uit dat ze haar geld snel terug zou verdienen. Maar achterin de unit vond ze twee heel speciale zadels, kameelzadels om precies te zijn, en ze bleken elk $ 1.500 waard te zijn.

10 Barry Weiss vond een vleugelmodel met een waarde van $11.600 in een container met kapsalonrommel

grote piano
grote piano

Nadat Barry Weiss $ 275 had betaald voor de inhoud van een opslagruimte, hoopte hij op het beste, maar aanvankelijk zag het er niet al te veelbelovend uit. De hele container leek vol met oude kapsalonmeubels, maar daaronder vond Barry een modelvleugel die na een beetje schoonmaken $ 11.600 opbracht.

9 Dave Hester griste een junky uitziende locker en kreeg $29K aan automaten

dave hester
dave hester

Dave Hester wist iedereen te overbieden voor een opslagruimte die er aanvankelijk uitzag alsof hij vol oude kapotte automaten stond. Maar, weggestopt achterin, vond Dave een paar gloednieuwe machines met een waarde van $29K. Niet slecht als je bedenkt dat hij maar $1.350 voor het kluisje betaalde.

8 Twee muzikale vogeldozen verdienden Jarrod en Brandi maar liefst $ 7.000

Brandi Passante
Brandi Passante

Tijdens het doorzoeken van een rommelig ogende opslagruimte in seizoen 2, kwamen Jarrod en Brandi twee kleine ongewone houten kisten tegen. Op elk exemplaar stond een kleine mechanische vogel, dus besloten ze om ze naar een deskundige te brengen voor beoordeling. Nadat hij de nestkastjes had onderzocht, schatte hij dat ze ongeveer $ 7.000 waard waren!

7 Barry Weiss kocht een koffer met autoafval en maakte een coole winst van $ 10K

Barry Weiss
Barry Weiss

Het openen van een opbergkast en zien wat eruitziet als een lading auto- en motorrommel kan voor sommige mensen onaangenaam zijn, maar niet voor Storage Wars ' Barry Weiss. Hij begon meteen de dozen te doorzoeken en toen hij de waardevolle spullen eenmaal had gescheiden, verdiende hij een coole $ 10K.

6 Een eng uitziend skelet verdiende Dave Hester een snelle $1, 600

opslag oorlogen
opslag oorlogen

Toen Dave Hester in een van zijn kluisjes ontdekte wat leek op een heel menselijk skelet, was hij een beetje in paniek. Experts werden ingeschakeld om meer informatie te verstrekken en zij bevestigden dat het skelet, hoewel echt, deel uitmaakte van een anatomische weergave en ongeveer $ 1.600 waard was voor de juiste koper.

5 Dan verkocht een opslagruimte voor $500 en de koper vond meer dan $7 miljoen aan contanten binnen

dan opslag oorlogen
dan opslag oorlogen

Dan was geschokt toen een koper die onlangs de inhoud van een kluisje had verkocht, terugkwam om hem te vertellen dat hij ongeveer $ 7,5 miljoen aan contant geld had gevonden in een kluis binnenin. Toen de oorspronkelijke eigenaren erachter kwamen dat de inhoud was geveild, boden ze de koper $ 1,2 miljoen aan om het geld terug te geven.

4 Brandi heeft twee antieke boekensteunen opgegraven in een container met rommelmeubilair

Brandi Storage Wars
Brandi Storage Wars

Jarrod en Brandi vonden dat ze een goede keuze hadden gemaakt toen ze een opslagruimte vol meubels kochten voor $2.750. Maar hun hoop vervloog toen ze zich realiseerden dat de meubels rommel waren. Brandi kwam echter te hulp toen ze twee antieke boekensteunen vond die $2.900 waard bleken te zijn.

3 Jarrod en Brandi hebben een My Little Pony-schat gevonden in een kluisje van $50

My-Little-Pony-Storage-Wars-Find
My-Little-Pony-Storage-Wars-Find

Toen Jarrod en Brandi een opbergkast met speelgoed tegenkwamen, hadden ze niet kunnen weten dat ze op het punt stonden een enorme My Little Pony-collectie op te graven. Ze brachten het speelgoed naar een specialist die de collectie schatte op ongeveer $ 1.000. Niet slecht aangezien het paar slechts $ 50 betaalde voor de inhoud van dit kluisje.

2 Dave heeft verlichtingsapparatuur opgegraven ter waarde van $30K

dave hester 1
dave hester 1

Dave nam een grote gok toen hij $ 9.000 betaalde voor een opslagruimte vol met bijna 100 dozen, maar het betaalde zich uit in dividenden voor hem. In de dozen zat heel veel hoogwaardige professionele verlichtingsapparatuur die ongeveer $ 30K waard bleek te zijn. Over een overwinning gesproken!

1 Barry vond een oude modelauto die door een expert werd getaxeerd op $7.000

Barry-Weiss
Barry-Weiss

Barry leek altijd auto-onderdelen en auto's te vinden tijdens zijn tijd op de show. Tijdens seizoen 2, terwijl hij door een doos met platen ging, vond hij onderaan wat leek op een modelauto. Het bleek een vintage kettingauto te zijn ter waarde van $ 4.000 - $ 7.000 voor de juiste koper.

Aanbevolen: