Rick van 'The Curse Of Oak Island' is eigenlijk een klein fortuin waard

Inhoudsopgave:

Rick van 'The Curse Of Oak Island' is eigenlijk een klein fortuin waard
Rick van 'The Curse Of Oak Island' is eigenlijk een klein fortuin waard
Anonim

Gedurende de hele menselijke geschiedenis zijn er heel veel mensen die geobsedeerd zijn geraakt door het idee om in één keer veel geld te verdienen. Dat is natuurlijk heel logisch, aangezien sommige mensen erin geslaagd zijn hun leven te veranderen door de loterij te winnen. Bovendien is er iets onmiskenbaar aantrekkelijks aan het plegen van het soort overval dat te zien is in de beste overvalfilms, ervan uitgaande dat er geen geweld in het spel is.

Hoe cool het ook lijkt om de loterij te winnen of een overval te plegen, er is iets heel speciaals aan het idee om een gezonken of begraven schat te vinden. Als gevolg hiervan kan een show als The Curse of Oak Island, die zich richt op een paar broers die een eiland verkennen waar schatten zouden moeten worden opgeborgen, populair genoeg worden om jarenlang in de lucht te zijn. Omdat fans van The Curse of Oak Island de gebroeders Lagina jarenlang de legende van het eiland hebben zien volgen, zullen ze misschien geschokt zijn om te horen dat ze het geld dat ze ooit zouden kunnen vinden niet echt nodig hebben. Het blijkt immers dat Rick Lagina eigenlijk al een klein fortuin waard is.

Hoeveel geld is Rick Lagina eigenlijk waard?

Op het moment van schrijven wordt het negende seizoen van The Curse of Oak Island uitgezonden. Bovendien is de show populair genoeg om tot nu toe twee spin-offs voort te brengen, The Curse of Oak Island: Drilling Down en Beyond Oak Island. Tussen die drie shows en een paar andere series waarin Rick Lagina verscheen, maakte hij deel uit van meer dan 185 afleveringen van televisie die zijn uitgezonden op een opmerkelijke televisiezender.

In deze tijd krijgen de best betaalde tv-sterren zoveel geld betaald dat het behoorlijk obsceen is. Het moet echter vanzelfsprekend zijn dat The Curse of Oak Island nooit een van de best beoordeelde televisieprogramma's is geweest. Om die reden lijdt het geen twijfel dat Rick Lagina niet het soort geld krijgt dat de grootste tv-sterren verdienen. Toch, na in zoveel afleveringen van tv te zijn verschenen, is het ook zeker dat Rick een goed bedrag heeft betaald voor zijn tijd als een "reality" show-ster.

Behalve dat hij een 'reality'-showster is, is Rick Lagina vanaf dit punt al vele jaren een zakenman. Nadat hij de legende van Oak Island op de pagina's van een Reader's Digest had ontdekt toen hij nog maar 11 jaar oud was, werd Rick samen met zijn broer Marty mede-eigenaar van het bedrijf Oak Island Tours. Aangezien dat bedrijf de grootste eigenaar is van Oak Island zelf, hebben de broers mensen kunnen verzilveren die bereid zijn te betalen om het te verkennen.

Dankzij zijn televisie- en zakelijk succes heeft Rick een fortuin van $ 10 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Hoeveel geld is Marty Lagina eigenlijk waard?

In elke groep broers en zussen is er van nature een van hen die de rijkste is. In veel van die gevallen is het echter onduidelijk welke van de broers en zussen dat eigenlijk is, omdat mensen vaak niet helemaal eerlijk zijn als ze praten over hoeveel geld ze hebben. Als het echter om Rick en Mary Lagina gaat, als de rapporten over hun respectievelijke fortuin kloppen, is het heel erg wie van hen veel meer geld heeft dan de ander.

Hoewel Rick Lagina gerust kan zijn in de wetenschap dat hij een indrukwekkend fortuin heeft, blijkt dat zijn vermogen in het niet v alt bij dat van zijn broer Marty. De reden daarvoor is dat Marty, toen hij een jongere man was, het bedrijf Terra Energy oprichtte dat "in de jaren negentig een pionier was in het winnen van aardgas uit schalie rond het middenwesten". Nadat hij de aandacht had getrokken in het bedrijf, werd Marty benaderd door CMS Energy en hij stemde ermee in om Terra Energy aan hen te verkopen voor maar liefst $ 58 miljoen.

Niet klaar om op zijn lauweren te rusten, nadat Mary Lagina zijn eerste enorm succesvolle bedrijf had verkocht, besloot hij een nieuwe onderneming in de energie-industrie te starten. De tweede keer investeerde Marty echter in windenergie door Heritage Sustainable op te richten, dat tot nu toe 11 faciliteiten voor hernieuwbare energie heeft gelanceerd en van plan is om in de toekomst verder uit te breiden. Met dat in gedachten lijkt het vrijwel zeker dat Marty's fortuin de komende jaren zal blijven groeien. Gezien het feit dat Marty volgens celebritynetworth.com al een fortuin van $ 100 miljoen heeft, is het verbazingwekkend om te bedenken hoe rijk hij nog zou kunnen worden.

Aanbevolen: