Alles wat Netflix's YOU Cast over de show heeft gezegd

Inhoudsopgave:

Alles wat Netflix's YOU Cast over de show heeft gezegd
Alles wat Netflix's YOU Cast over de show heeft gezegd
Anonim

Penn Badgley speelde ooit de rol van Dan Humphrey op Gossip Girl, naast Blake Lively, Leighton Meester, Ed Westwick, Chace Crawford en Taylor Momsen. Zijn rol in Gossip Girl was eerlijk gezegd behoorlijk slonzig als we de tijd nemen om er uitgebreid over na te denken. Hij stalkte zijn beste vrienden, plaatste geruchten en roddels over hen online en handhaafde jarenlang een geheime identiteit. Het karakter van Dan Humphrey is zeker vergelijkbaar met het karakter van Joe Goldberg op Netflix You.

Joe Goldberg is natuurlijk veel gevaarlijker, omdat hij eigenlijk onschuldige levens heeft geëindigd! Hij stalkt de meisjes waar hij verliefd op wordt en doet wat hij kan om te proberen hun vrijheid en hun persoonlijke leven over te nemen. You is een makkelijke show om te bingewatchen, omdat elke afzonderlijke aflevering gevuld is met iets aanlokkelijks en boeiends. Ontdek wat de cast van de show te zeggen heeft.

15 Penn Badgley ziet het karakter van Joe niet als een echt persoon

In een interview met Today zei Penn Badgley: "Ik zie hem niet als een afbeelding van een echt persoon, ik zie hem als een weergave van het deel van ons dat zich met hem identificeert. Het deel van ons dat is een trol; dat deel van ons dat het slachtoffer de schuld geeft; het deel van ons dat bevoorrecht en blind is. Het is de bedoeling dat we ons met hem identificeren."

14 Victoria Pedretti beschreef het karakter van liefde Quinn

Volgens OprahMag zei Victoria Pedretti: "Ze heeft kernkwaliteiten van passie en beschermen, liefhebben en koesteren. Deze kwaliteiten kunnen in extreme gevallen te ver gaan. Ze heeft een verwrongen perspectief door het feit dat ze heeft nooit gevolgen gehad voor haar daden in haar leven."

13 Elizabeth Lail zei dat ze TeamJoe was voordat ze TeamBeck was

In een interview met Entertainment TV zei Elizabeth Lail: "Toen ik het boek aan het lezen was - je steunde zeker voor Joe. Maar zodra ik Beck begon te spelen, was ik helemaal Team Beck. wilde dat er wat girlpower door zou komen en het woord zou redden, maar helaas." We zijn helemaal TeamBeck!

12 Ambyr Childers denkt dat kijkers 'jou' als een fantasie zien

Volgens Newsweek zei Ambyr Childers: "Ik denk dat een deel van onze cultuur dat de show volgt het als een beetje een fantasie ziet. Er zijn delen die echt interessant en zeer waarheidsgetrouw zijn, waar veel van mensen kunnen relativeren." Mensen die een normaal leven leiden, hebben eigenlijk helemaal niets met deze show…

11 Penn Badgley beschouwt 'jij' als een cultureel commentaar

In een interview met IndieWire zei Penn Badgley: "Ik heb het gevoel dat een deel van het doel van deze show is om op cultureel niveau deel te nemen. Het is een cultureel commentaar en daarom werkt het heel goed als veel mensen het zien, dus uiteindelijk was het een lonende ervaring." Het is echt een lonende show.

10 Shay Mitchell werkte graag met Penn Badgley

In een interview met Elle zei Shay Mitchell: "Ik wist dat [mijn personage] Peach zou sterven. Maar ik vond het zo leuk om die show te doen – en ik hou zo veel van Penn [Badgley], hij is een van mijn favoriete mensen en een van de beste mensen!” Hun personages konden het niet goed met elkaar vinden voor de camera.

9 Elizabeth Lail zei dat fans van 'You' verschillende reacties hadden

In een interview met Entertainment TV zei Elizabeth Lail: "Ik merk dat er bij fans allerlei reacties zijn; er zijn de mensen die willen dat Beck en Joe samen zijn en dan zijn er de mensen die Beck echt vervelend vinden. En dan zijn er de verstandigen die denken dat Joe de psychopaat is."

8 Victoria Pedretti legt uit wanneer ze denkt dat Joe zijn gevoelens voor liefde verliest Quinn

In een interview met OprahMag zei Victoria Pedretti: "Het is geweldig dat we haar perspectief in de laatste aflevering krijgen. Ze mag voor zichzelf spreken en zichzelf volledig vertegenwoordigen - en dat is het moment waarop Joe uit de liefde met haar." Hij verliest zijn gevoel als hij haar zijn eigen gedrag ziet spiegelen.

7 John Stamos besprak het script met een echte therapeut

In een interview met Newsweek zei John Stamos: "Ik heb het script nogal wat doorgenomen met mijn therapeut, en toen las ik het boek en vond er nog veel meer kleine goudklompjes in." John Stamos heeft uitstekend werk geleverd door de rol te spelen van een lethargische therapeut die misbruik maakt van zijn patiënten.

6 Penn Badgley begrijpt niet waarom kijkers Joe zo gemakkelijk vergeven

In een interview met IndieWire zei Penn Badgley: "Ik denk dat iedereen er uiteindelijk achter kwam dat het de bedoeling is dat we nadenken over waarom we hem zo leuk vinden en waarom we zo bereid zijn te vergeven hem. En het lijkt alsof, ik weet het niet…" Wij weten het ook niet. Er is gewoon iets met Joe.

5 Jenna Ortega vindt dat de schrijvers voorzichtig zijn geweest met het karakter van Ellie

In een interview met People zei Jenna Ortega: "De schrijvers zijn zo voorzichtig geweest met de manier waarop ze de relatie van het publiek met Joe hebben behandeld. Ellie komt niet voor in de boeken van Caroline Kepnes, dus ik geloof echt ze hebben haar toegevoegd om te pronken met zijn meer humane trekken."

4 Elizabeth Lail beschreef het karakter van Joe als giftig

In een interview met Entertainment TV zei Elizabeth Lail: "Ik denk dat hij ernstig gestoord is en ik denk dat hij het ultieme mannelijke giftige personage is. En het is dat soort mannelijke toxiciteit dat zich manifesteert in iemand die denkt dat ze zo juist en zo goed en weet precies wat het beste is voor die vrouw in zijn leven."

3 James Scully besprak de seksualiteit van veertig Quinn

Volgens PopBuzz zei James Scully: "Het was leuk om het personage te kunnen spelen, zelfs als ik me met terugwerkende kracht realiseerde dat [hij] seksueel vloeibaar was, waar we dat op geen enkele manier hoefden te benadrukken. was wat het was en hij was wie hij was." Het is fijn om hier eindelijk een beetje antwoord op te krijgen!

2 Penn Badgley ziet 'jij' als een sociaal experiment

In een interview met IndieWire zei Penn Badgley: "Ik bedoel, het is echt als een sociaal experiment en een weerspiegeling van de verhalen die we vertellen, omdat we in zekere zin dezelfde stijlfiguren en apparaten gebruiken je hebt de logica gezien en eenvoudig gevolgd op een manier die het hele uitgangspunt uitdaagt."

1 Elizabeth Lail hoopt dat jonge vrouwen een relatie kunnen hebben met Beck

In een interview met Entertainment TV zei Elizabeth Lail: "Ik denk dat veel jonge vrouwen, hoop ik, een relatie met haar hebben. Ik vind haar heel herkenbaar omdat ze zo onvolmaakt is. En ik weet dat ik dat zeker ben en Ik hoop dat ik niet de enige ben die het leven probeert te doorgronden en fouten maakt en daarvan probeert te leren." Vrouwen kunnen zich verhouden!

Aanbevolen: