Alles wat de cast van 'The Office' over de show heeft gezegd

Inhoudsopgave:

Alles wat de cast van 'The Office' over de show heeft gezegd
Alles wat de cast van 'The Office' over de show heeft gezegd
Anonim

Er is een reden waarom een show als The Office universeel geaccepteerd en geliefd is. Er is een reden waarom mensen er nog steeds naar kijken, ook al werd de laatste aflevering in 2013 uitgezonden. Er is een reden waarom deze stijl van komedie zo hartverwarmend en geweldig is.

Een van de grootste redenen waarom The Office zo'n succes is, is het team van acteurs dat samenkwam om elk script tot leven te brengen. De hilarische dialoog kwam van de briljante geesten van de schrijvers van de shows. Die schrijvers zijn onder andere Mindy Kaling, B. J. Novak, Paul Lieberstein en Greg Daniels. Deze geweldige show heeft tal van prijzen gewonnen, waaronder de Primetime Emmy Award voor Outstanding Comedy Series, Screen Actors Guild Award voor Outstanding Performance door een Ensemble in een Comedy Series en de Golden Globe Award voor Best Actor Television Series Musical of Comedy. Ontdek het met de cast die The Office te vertellen heeft over de show!

15 Steve Carell over het karakter van Michael Scott

Tijdens een hilarisch panelinterview uit 2009 beschreef Steve Carell het karakter van Michael Scott als volgt: "Ik denk dat hij een man is die duidelijk geen zelfbewustzijn heeft. Als hij ooit een glimp heeft opgevangen van wie hij werkelijk is, zijn hoofd zou ontploffen!" Steve Carell's beschrijving van Michael Scott is perfect.

14 Jenna Fischer dacht na over haar eerste ontmoeting met John Krasinski

In haar boek The Actor's Life: A Survival Guide beschreef Jenna Fischer haar eerste ontmoeting met John Krasinski. Ze schreef: "Terwijl hij langskwam, stelde hij zichzelf voor en we schudden elkaar de hand. Het was alsof de bliksem het midden van de kamer insloeg… John en ik waren bedoeld om de flirterige vrienden en onbeantwoorde minnaars te spelen, Jim en Pam."

13 John Krasinski vergeleek de hoofdrol in 'The Office' met het winnen van de Lotto

Volgens een interview zei John Krasinski: "Voor mij was dit een winnend lot, behalve dat je met een winnend lot gewoon geld krijgt, en hiermee krijg je een hele verandering van je leven. En alles in mijn leven is veranderd en beter geworden, en ik voel me zo gelukkig om te zijn waar ik ben."

12 Rainn Wilson over fans die van Dwight Schrute houden

In een interview met Esquire zei Rainn Wilson: Dwight is op die manier behoorlijk opmerkelijk. Hoe vijandiger ik hem maak, hoe meer mensen hem leuk vinden. Als je naar het personage kijkt, is hij vervelend, hij is gemeen- pittig, hij is omkoopbaar, hij is borderline Asperger. Maar om de een of andere reden houden mensen van hem.'

11 Mindy Kaling dacht na over haar tijd bij het schrijven van de Jim & Pam-afleveringsscripts voor het huwelijk

In een interview met EW zei Mindy Kaling: "Ik herinner me dat ik de bruiloft toegewezen kreeg en dacht: 'Wauw, dit is een doozy.' Veel afleveringen zullen in het begin een grappige haak hebben, maar deze heeft iets heel gelukkigs." Ze heeft fantastisch werk geleverd bij het schrijven van de huwelijksafleveringen, "Niagara Part 1" en "Niagara Part 2".

10 B. J. Novak beschreef zijn relatie met Mindy Kaling

Volgens The Independent zei B. J. Novak: "In het Amerikaanse kantoor had mijn personage een relatie met Mindy Kaling, een aan/uit-relatie die we in het echte leven ook hadden. Eigenlijk was het niet zo veel aan/ af als constant vechten, en ook veel liefde. We zijn nooit echt uit elkaar gegaan omdat we nooit echt samen waren."

9 Ellie Kemper plaste zichzelf van het lachen tijdens het filmen van 'The Office'

Volgens Insider zei Ellie Kemper: "Er was een heel grappig moment waarop je erbij moest zijn. Ik zeg dit, maar het zal voor niemand logisch zijn. Het was niet logisch voor mij Maar ik moest zo hard lachen tijdens dit nummer genaamd 'Shabooya' dat ik gewoon in mijn broek plas."

8 Rashida Jones vergeleek zichzelf met het karakter van Karen Filippelli

In een interview met TV Guide zei Rashida Jones: "In zekere zin ben ik zoals Karen, omdat ik echt geloof dat jij de kapitein van je eigen schip bent en risico's neemt." Het personage van Karen nam een risico door naar een nieuwe stad te verhuizen om bij Jim Halpert te zijn, die uiteindelijk haar hart brak.

7 Angela Kinsey sprak over wat ze hoopt op de toekomst van Dwight en Angela voorbij de finale

Volgens Vulture zei Angela Kinsey: "Ik zou het geweldig vinden als Angela en Dwight een waardeloze bed & breakfast op de bietenboerderij zouden runnen met Mose als de idiote bediende. Ik hoop dat Angela en Dwight gelukkig zijn, waar ze ook zijn "Ik denk graag dat ze veel meer Schrutes hebben gemaakt. Ze zijn ergens hun irritante zelf verliefd." Dat zouden wij ook geweldig vinden!

6 Brian Baumgartner sprak over de aflevering van gemorste chili

Brian Baumgartner is de acteur achter de rol van Kevin Malone. Hij beschreef de hilarische aflevering van gemorste chili door te zeggen: "Toen we het lazen, dacht ik, dit is geweldig. Toen we het filmden, was het echt heel technisch, want het was een gigantische pot chili die een gigantische puinhoop zou maken."

5 Oscar Nunez had het gevoel dat 'The Office' niet zou overleven zonder Steve Carell

Volgens Collider zei Oscar Nunez: "Ik denk niet dat we zonder Steve kunnen overleven, maar ik denk dat we nieuwe dingen kunnen proberen. Het is net als de Mary Tyler Moore-show zonder Mary Tyler Moore of Taxi zonder Judd Hirsch Ik denk dat de ondersteunende cast sterker is dan het personage van Homer, hoewel het personage van Homer erg sterk is."

4 Paul Lieberstein reflecteerde op de Toby/Michael Dynamic

Volgens The Daily Beast zei Paul Lieberstein: Ik voelde me altijd een beetje anders als Toby. Voor mij voelde het altijd alsof Toby de ouder was van een driejarige in Michael Scott, die constant driftbuien heeft. Hij is er gewoon om geduld te hebben, wacht maar af.” Dat is een geweldige manier om de Toby/Michael-dynamiek te beschrijven.

3 David Koechner hield ervan dat Todd Packer zei wat hij wilde

Met betrekking tot zijn personage in The Office, Todd Packer, zei David Koechner: "Hoe leuk is het om dingen te zeggen die je in het echte leven nooit zou zeggen?" Todd Packer zegt altijd waar hij zin in heeft, wanneer hij er zin in heeft. Hij heeft absoluut geen filter en een hilarisch ongepast gevoel voor humor.

2 Craig Robinson blikte terug op zijn jaren op 'The Office'

In een interview met Esquire zei Craig Robinson: "Ik was blij om deel uit te maken van die jaren. Ik herinner me dat toen het Frasier en Seinfeld and Friends was, het belachelijk was. En we volgden op met The Office." The Office was zo'n geweldige sitcom om naar te kijken op NBC.

1 Ed Helms merkte op hoe hilarisch Steve Carell is

Volgens Bustle zei Ed Helms: "Steve Carell, hij vermoordt me gewoon. Er zit iets in zijn ogen. Er is veel tijd dat ik een scène met Steve deed en ik naar zijn kin moest kijken, anders zou ik het gewoon verliezen." We zijn het eens met Ed Helms -- Steve Carell is absoluut hilarisch.

Aanbevolen: