Hier zijn alle 'schaamteloze' acteurs gerangschikt van armste tot rijkste

Inhoudsopgave:

Hier zijn alle 'schaamteloze' acteurs gerangschikt van armste tot rijkste
Hier zijn alle 'schaamteloze' acteurs gerangschikt van armste tot rijkste
Anonim

Showtime is de thuisbasis geweest voor een aantal tv-shows, maar niets is te vergelijken met hun hitserie, Shameless. De serie is uitgegroeid tot een van Showtime's vlaggenschipprogramma's, of was, zoals de serie officieel afscheid heeft genomen.

Aangezien de serie zo lang in de lucht was, is het geen verrassing dat het de groei van veel getalenteerde nieuwkomers heeft weten te stimuleren, die een behoorlijk salaris hebben verdiend! Hoewel sommige fan-favoriete personages vertrokken voorafgaand aan het laatste seizoen, is het vanzelfsprekend dat ze het met een knal hebben afgesloten!

Met het succes en de lange levensduur van 'Shameless' begonnen veel van deze castleden als kinderen aan de show en zijn nu echte miljonairs, en we rangschikken ze van rijk naar nog rijker!

Bijgewerkt op 10 mei 2021, door Michael Chaar: De cast van Shameless is geëvolueerd sinds de start van de show in 2011, en dat geldt ook voor hun vermogen. Isidora Goreshter merkte dat ze steeds prominenter werd in de industrie en kreeg een scala aan rollen na haar tijd als Svetlana. Het succes van Steve Howey is ook gestegen sinds hij een hoofdrol in de serie op zich nam, wat ook gezegd kan worden voor Noel Fisher, die beiden fanfavorieten zijn geworden. Hoewel Emmy Rossum de serie misschien eerder dan verwacht heeft verlaten, heeft ze sindsdien succes gevonden als hoofdrolspeler in Angelyne, en haar bankrekening is er zeker dankbaar voor. Terwijl William H. Macy de eerste plaats blijft innemen, kwamen zijn miljoenen zeker van pas toen zijn vrouw en collega-actrice, Felicity Huffman, schuldig werd bevonden voor haar rol in het toelatingsschandaal van de universiteit.

15 Kate Miner (Tami Tamietti) - $1 miljoen

Kate Miner is een paar seizoenen in de show geweest als Tami Tamietti, maar haar rol nam enorm toe toen ze de baby van Lip kreeg en werd gepromoveerd tot reguliere serie. Naast acteren heeft Miner ook een indrukwekkende carrière als zangeres en model, wat enorm heeft bijgedragen aan haar vermogen van $ 1 miljoen, dat naar verwachting alleen maar zal groeien na haar succes in de serie.

14 Shanola Hampton (Veronica "V" Fisher) - $1 miljoen

Hoewel Shanola Hampton sinds het begin van de show regelmatig op Shameless te zien was, is het een serie met een zeer grote cast die absoluut prioriteit geeft aan de Gallaghers, dus fans hebben Haptson niet de rol van Veronica zoveel als ze hadden gewild.

Het voelde absoluut alsof Veronica af en toe aan haar eigen serie was, vooral toen Fiona wegging. Hoewel Hampton nog steeds niet zo'n grote rol op zich nam, slaagde ze erin een indrukwekkend vermogen van $ 1 miljoen te verzamelen!

13 Ethan Cutkosky (Carl Gallagher) - $1 miljoen

Alle Gallaghers hebben veel verandering meegemaakt tijdens de run van Shameless, maar de latere seizoenen hebben Carl echt in een positie van autoriteit en eer geduwd die geweldig was voor het personage. Ethan Cutkosky was een vaste waarde in de hitshow, maar hij is nog jong en is niet op veel plaatsen buiten Shameless verschenen, wat zijn nettowaarde van $ 1 miljoen verklaart.

12 Christian Isaiah (Liam Gallagher) - $1,5 miljoen

Het is nogal opmerkelijk dat een deel van de cast van Shameless de serie begon als letterlijke baby's, om nu volledige, complexe verhaallijnen te hebben. Liam is langzaamaan veranderd in het geheime wapen van Shameless en een hoogtepunt van de laatste seizoenen.

Aangezien Christian Jesaja nog een kind is, is het niet gek dat zijn nettowaarde $ 1,5 miljoen bedraagt, en de verwachting is dat het vanaf hier alleen maar zal groeien!

11 Isidora Goreshter (Svetlana Yevgenyevna) - $2 miljoen

Als een show meer dan een decennium duurt, is het helemaal niet verwonderlijk dat er af en toe castveranderingen zijn of personages die onscherp komen en gaan. Isidora Goreshter's Svetlana was een groot deel van Shameless' eerdere seizoenen, vooral in het leven van Kevin en Veronica.

Svetlana gaat op een gegeven moment zelfs met beiden uit, maar haar karakter werd zo ver geduwd dat ze nu niet eens meer in de show te zien is. Isidora Goreshter is nog steeds bezig haar weg te vinden en Shameless is haar grootste rol, wat haar nettowaarde van $ 2 miljoen verklaart.

10 Justin Chatwin (Steve "Jimmy Lishman" Wilton) - $2 miljoen

Tijdens het begin van Shameless was het voor veel kijkers de "Fiona and Jimmy Show". Velen waren geschokt toen Jimmy de serie verliet (en daarna even terugkwam), maar nu wordt zijn aanwezigheid nauwelijks herinnerd. Justin Chatwin heeft een aantal andere opmerkelijke tv- en filmrollen gehad, maar hij is nog steeds bezig zijn weg te vinden.

9 Steve Howey (Kevin Ball) - $2 miljoen

Net zoals de rol van Veronica in de serie, is Kevin Ball van Steve Howey ook grotendeels veranderd in een ondersteunende speler die zich tot de strip heeft gewend. Kevin is er altijd geweest, maar het is gemakkelijk te zien hoe hij wordt overschaduwd door de Gallaghers.

Howey komt wat meer naar buiten met zijn rollen buiten Shameless, inclusief zijn tijd in Bride Wars, Game Over, Man! en natuurlijk Reba, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn nettowaarde van $ 2 miljoen.

8 Emma Greenwell (Mandy Milkovich) - $2,5 miljoen

Mandy Milkovich maakt helaas geen deel meer uit van Shameless, maar lange tijd leek het erop dat zij en Lip eindspelmateriaal waren. Mandy gaat door de wringer, maar het is gemakkelijk om van het personage te houden dankzij de uitputtende prestaties van Emma Greenwell. Greenwell's actieve carrière in de industrie blijft niet alleen groeien, maar heeft haar ook in staat gesteld een nettowaarde van $ 2,5 miljoen te vergaren.

7 Noel Fisher (Mickey Milkovich) - $3 miljoen

Mickey Milkovich, het personage van Noel Fisher, zit in de mix sinds het begin van Shameless, maar hij kreeg pas onlangs de promotie naar de reguliere serie als de enige echte van Ian.

Mickey's integratie in de show is naadloos en zijn gevangenisverhaallijn is een van zijn beste materiaal. Fisher begint zijn cv op te bouwen met rollen in Redline en Castle Rock, die hem zijn nettowaarde van $ 3 miljoen hebben opgeleverd.

6 Emma Kenney (Debbie Gallagher) - $4 miljoen

Debbie Gallagher was misschien onschuldig en sereen aan het begin van Shameless, maar ze is veel volwassener geworden en heeft grote veranderingen doorgemaakt, zoals bevallen.

Emma Kenney dook af en toe op in andere projecten, maar ze wordt nog steeds grotendeels geassocieerd met Debbie, ondanks dat ze de cast een seizoen eerder heeft verlaten! Ondanks haar vertrek is Emma er nog steeds in geslaagd om het goed te doen voor zichzelf met haar vermogen van $ 4 miljoen.

5 Cameron Monaghan (Ian Gallagher) - $5 miljoen

Cameron Monaghan's personage, Ian Gallagher heeft een behoorlijk interessant traject afgelegd in Shameless. Zijn bipolaire materiaal was aangrijpend, hij is naar de gevangenis gegaan, is getrouwd en heeft zelfs een seizoen de show verlaten. Monaghan begint op grote schaal uit te breken in andere projecten, waaronder zijn rol in Gotham, waardoor hij een indrukwekkend vermogen van $ 5 miljoen heeft kunnen vergaren!

4 Jeremy Allen White (Phillip "Lip" Gallagher) - $8 miljoen

Van alle Gallagher-kinderen die geen Fiona zijn, heeft Jeremy Allen White het meest indrukwekkende werk in de serie als Lip gedaan. Zijn worsteling met nuchterheid was overtuigend en hij brengt zo'n menselijkheid in het personage.

White wordt langzaamaan meer mainstream en krijgt rollen in The Birthday Cake en You Can't Win, wat hem heeft geholpen zijn vermogen van $ 8 miljoen te vergaren.

3 Emmy Rossum (Fiona Gallagher) - $12 miljoen

William H. Macy was misschien de grote naam die oorspronkelijk verbonden was aan Shameless, maar Emmy Rossum groeide uit tot de onofficiële hoofdrol terwijl ze probeerde haar wilde familie te beheersen.

Rossum's roem is alleen maar toegenomen sinds het begin van de show en hoewel ze de serie eerder verliet dan de fans wilden, is het duidelijk dat ze absoluut niet voor het geld was, gezien haar maar liefst $ 12 miljoen netto waard!

2 Joan Cusack (Sheila Jackson) - $20 miljoen

De Jacksons waren tijdens de eerste helft van Shameless' run aan het entertainen voor de Gallaghers. Iedereen in de familie was memorabel, maar Joan Cusack deed haar best met haar werk als de zenuwachtige, neurotische Karen Jackson.

Cusack is al tientallen jaren een filmster die te zien is in films als School of Rock, Sixteen Candles en Ice Princess, wat zeker haar nettowaarde van $ 20 miljoen verklaart!

1 William H. Macy (Frank Gallagher) - $45 miljoen

William H. Macy gooit zoveel van zichzelf in Frank Gallagher dat het soms moeilijk te onthouden is dat hij een personage speelt en niet zomaar een vervallen mens. Frank mag dan de hele serie over zijn familie hebben gesteld, maar Shameless blijft Macy belonen met een knap salaris.

De ster verdiende $ 125.000 per aflevering, en als je zijn succesvolle film- en tv-carrière erbij gooit voordat hij de rol van Frank op zich neemt, is het geen verrassing dat hij $ 45 miljoen waard is! Gelukkig voor William kwam dit van pas toen zijn vrouw en collega-actrice, Felicity Huffman, schuldig werd bevonden voor haar rol in het toelatingsschandaal van de universiteit, waardoor de actrice 2 weken in de gevangenis moest zitten.

Aanbevolen: