20 BTS-foto's van de set van Brooklyn Nine-Nine

Inhoudsopgave:

20 BTS-foto's van de set van Brooklyn Nine-Nine
20 BTS-foto's van de set van Brooklyn Nine-Nine
Anonim

Dankzij NBC gaan we nu het zevende seizoen van Brooklyn Nine-Nine in. Een paar jaar geleden leek het erop dat we afscheid moesten nemen van Brooklyn's beste, aangezien Fox had besloten hun show te annuleren. Echter, nadat tonnen fans en beroemdheden naar sociale media gingen om hun teleurstelling te uiten, dook NBC in en redde de dag! De rechercheurs waren weer in dienst en we waren allemaal klaar voor nieuwe hilarische afleveringen!

Voordat we te ver in het 7e seizoen kwamen, dachten we dat we terug zouden kijken naar enkele van de beste foto's achter de schermen die de cast door de jaren heen heeft gemaakt. Hoewel BTS-foto's heel gewoon zijn op de meeste televisietoestellen, is geen enkele cast zelfs maar in de buurt gekomen van het aantal selfies dat de 99 heeft gemaakt. We zouden de hele dag naar deze foto's kunnen kijken.

20 Hey daar Gina Rodriguez

Gina Rodriguez, vooral bekend als de ster van Jane the Virgin, speelde een korte liefdesinteresse voor ons meisje Rosa Diaz. Veel fans waren dol op Rosa's coming-out verhaallijn en Gina Rodriguez mocht daar een groot deel van uitmaken. Uiteraard kon de cast haar niet laten gaan zonder eerst een paar selfies!

19 De hilarische Amy Santiago

Amy Santiago is de afgelopen 6 seizoenen buitengewoon goed ontwikkeld. Hoewel ze nog steeds een door de organisatie geobsedeerde gek is, heeft de samenwerking met Jake Per alta haar geholpen om een beetje te ontspannen. We moeten ook zeggen dat deze cameraman zowat de beste baan ter wereld heeft!

18 We houden van kapitein Holt

Sinds de allereerste aflevering is het onmogelijk om niet van Captain Holt te houden. Hij is misschien niet een man van veel woorden, maar je kunt er zeker van zijn dat de woorden die hij gebruikt, altijd hilarisch zullen zijn. Gezien zijn monotone persoonlijkheid is deze BTS-foto nog verbazingwekkender dan zou moeten zijn.

17 De meest opgewonden rechercheurs

Hoe geweldig de gezichtsuitdrukkingen van Boyle en Rosa op deze foto ook zijn, ze zijn er niet het beste van. Rosa zien met roze met juwelen getooide vingernagels, trendy brillen en een crop-top dragen is net zo magisch als het maar kan. Ze ziet er fantastisch uit, maar we missen al het zwart.

16 Nooit een saai moment

Het lijdt geen twijfel dat Brooklyn Nine-Nine een van de meest vermakelijke tv-programma's moet zijn om aan te werken. De cast is duidelijk erg close met elkaar en we vermoeden dat zelfs de crewleden het leuk vinden om te zien hoe deze jongens op en naast de camera rotzooien.

15 Excursie

Als er één ding is waar de cast van Brooklyn Nine-Nine van geniet, is het poseren voor selfies. Maak je echter in het echt klaar voor een waanzinnig aantal selfies in deze lijst. In deze opname rolden onze rechercheurs duidelijk in stijl door de studio. Kijk eens hoe gelukkig Rosa is!

14 GirlGang

Taylor Swift kan haar supermodel meidengroep hebben, want dit is echt de enige waar we deel van willen uitmaken. Amy, Gina en Rosa vormen de beste GirlGang die we ooit hebben gezien. Ze zijn als een trio van awesomeness, maar zoals ze zelf zou toegeven, Gina is de meest geweldige.

13 Middelbare School Besties

We vinden het geweldig dat Jake en Gina eigenlijk beste vrienden zijn van de middelbare school. Waar we nog meer van houden, is wanneer we een flashback van hun jongere jaren samen te zien krijgen. Gina is altijd een 10/10 geweest voor geweldigheid, maar Jake groeide pas wat later in de zijne…

12 Dat ziet er ongeveer goed uit

Hoewel dat veel meer emotie is dan we echt gewend zijn om Rosa te zien uiten, ziet Amy er hier behoorlijk goed uit. Alleen al door naar Amy's gezicht te kijken, kunnen we zien dat ze in het geheim denkt aan dingen als mooie mappen en de beste manier om later indruk te maken op Holt.

11 Zo attent

Oh ja, dit ziet eruit als een heel openhartig moment. Als je achter elkaar door al deze selfies kijkt, is het gemakkelijk te zien dat deze cast gewoon niet weet hoe ze moet glimlachen als er een camera op wordt gericht. Aan de andere kant zouden we dat waarschijnlijk al moeten weten door alleen naar de show te kijken …

10 Allemaal gebundeld

Hoewel de show Brooklyn Nine-Nine heet en de opnamen buiten het hoofdgebouw eigenlijk van een gebouw in New York City Precinct zijn, is de show zelf gefilmd in Los Angeles. Als dit het geval is, is het een beetje grappig om de cast helemaal bij elkaar te zien.

9 Jake & Boyle Forever

Hoeveel we ook van Amy en Jake, Holt en Kevin en alle andere stellen in de show houden, geen van hen komt zelfs maar in de buurt van de liefde die we voor Jake en Boyle hebben. Deze twee hebben het soort vriendschap dat de meesten nooit zullen ervaren. Het is hilarisch, hartverwarmend, griezelig en overal fantastisch.

8 We kunnen Nikolaj niet vergeten

Nikolaj is de geadopteerde zoon van Charles Boyle. In het begin vormde een nieuw kind een beetje een bedreiging voor Jake en Boyle's bromance, toen Jake eenmaal leerde hoe hij Nikolaj's naam correct moest uitspreken, begonnen de dingen te veranderen. Deze selfie is bijna te schattig om te hanteren. We houden van je Nikolaj!

7 Nou, dat zijn bijna glimlachen…

We beginnen te denken dat het fysiek onmogelijk is voor Andy Samberg om gewoon te glimlachen voor een foto. Kom op, kijk eens naar zijn gezicht hier! Om eerlijk te zijn, zijn brede scala aan grappige gezichten zorgt voor een aantal geweldige BTS-opnames. Het lijkt er ook op dat Melissa Fumero net zo dol is op de gekke foto's.

6 De 99e aflevering

In seizoen 5 bereikte de show zijn 99e aflevering. Gezien de naam van de serie was dit natuurlijk een behoorlijk groot evenement. De cast en crew kwamen bij elkaar en gaven een geweldig feest. De taart was duidelijk geweldig en we weten dat sommigen van jullie zich afvragen waar je er een kunt krijgen!

5 Het is Cheddar

Cheddar de corgi is zonder twijfel een van de beste personages uit de show. Hij is van Holt en Kevin en is zowat de meest geweldige hond die ooit in een televisieshow te zien is geweest. Wanneer Cheddar verschijnt, weet je gewoon dat het een geweldige aflevering gaat worden.

4 Rijd of sterf

Stel je voor dat je op een dag aan het rijden bent en ineens stopt er een motorfiets met deze twee naast je voor een rood licht. Wat een magische dag zou dat zijn. We zullen echter zeggen dat Terry Crews veel te groot is om achterop iemands fiets rond te rijden.

3 Kijk eens naar deze meid

Waarom zou Jake zo'n gezicht trekken terwijl hij naar Amy wijst? Ze vindt het duidelijk niet erg, hoewel het niet bepaald de meest traditionele foto is van een gelukkig getrouwd stel dat we ooit hebben gezien. Deze twee zijn op hun eigen niveau in termen van geweldige koppels, de rest van ons kan het niet eens begrijpen.

2 Afwerking

Laten we even echt zijn, de sterren van Brooklyn Nine-Nine zien er niet bepaald uit alsof ze overdreven opgeknapt zijn in de show. Zelfs eenvoudige detectivepersonages in een sitcom moeten echter door haar en make-up gaan. We denken dat Jake's rommelige hoofdeinde-look eigenlijk perfect is gemaakt en helemaal geen ongeluk.

1 Naar de 99

Deze show heeft bewezen een van de beste sitcoms van het decennium te zijn. Zelfs toen Fox ze probeerde tegen te houden, vond de 99 een manier om terug te stuiteren en ons de goederen te blijven leveren. We kunnen eerlijk zeggen dat we blijven kijken zolang ze de afleveringen blijven maken!

Aanbevolen: