Julia Fox beweert dat haar eerste boek een 'meesterwerk' is

Inhoudsopgave:

Julia Fox beweert dat haar eerste boek een 'meesterwerk' is
Julia Fox beweert dat haar eerste boek een 'meesterwerk' is
Anonim

Julia Fox heeft haar aankomende eerste boek geplaagd en het een "meesterwerk" genoemd - noem het alleen geen memoires.

Tijdens een interview op de Vanity Fair Oscar Party van 2022 gisteravond (27 maart), vertelde de 'Uncut Gems'-ster aan 'Variety' dat ze momenteel aan haar eerste boek werkt, dat oorspronkelijk een memoires zou zijn.

Julia Fox opende zich bij het schrijven van haar 'Masterpiece'-boek

Fox woonde de afterparty van de Oscars bij en droeg een zwarte leren jurk met een handvormige halslijn, die ze als accessoire afleverde met een portemonnee gemaakt van 'mensenhaar'.

De in Italië geboren actrice en model, die beroemd werd door het spelen van de rol van Julia De Fiore tegenover Adam Sandler's Howard Ratner op 'Uncut Gems', begon openhartig over haar huidige 'droomprojecten'. Ze legde uit dat haar boek er een van is, maar hield de lippen stijf op elkaar over de details.

"Ik wil er niet te veel van weggeven omdat ik erg bijgelovig ben", zei Fox in het rode loper-interview.

"Ik hou er niet van om over dingen te praten voordat ze klaar zijn," vervolgde ze en voegde eraan toe: "Het is tot nu toe een meesterwerk, al zeg ik het zelf."

Toen hem werd gevraagd naar de aard van het boek, zei Fox dat het niet echt meer een memoires is.

"Nee, het zou eerst een memoires zijn, maar nu is het net als mijn eerste boek, weet je?" zei ze, en legde uit dat het "binnenkort" zal worden vrijgegeven.

Fox, haar relatie met Kanye West en aseksualiteit

Fox was onlangs romantisch in verband gebracht met rapper Ye, voorheen bekend als Kanye West. De twee hadden een wervelende romance in januari van dit jaar, waarbij Fox hun kortstondige relatie besprak in een functie voor het tijdschrift 'Interview', waar het paar ook samen verscheen in een fotoshoot.

Tijdens hun relatie zei de actrice dat ze vrede had met het idee dat West "resterende gevoelens" had voor zijn nu ex-vrouw, Kim Kardashian, die momenteel een relatie heeft met 'SNL'-komiek en 'The Suicide Squad' acteur Pete Davidson.

"Ik weet zeker dat er nog wat resterende gevoelens zijn, en dat is normaal, het is menselijk", zei Fox in februari.

"Ik weet ook dat hij nu bij mij is. En dat is het enige dat telt," voegde ze eraan toe, niet lang voordat ze ermee ophielden.

Na haar breuk met Kanye, had Fox haar seksualiteit opengesteld in een chat met de veroordeelde oplichter Anna Delvey, waarbij ze zei dat ze aseksueel is.

Aanbevolen: