10 actrices die prinses Leia vandaag zouden kunnen spelen

Inhoudsopgave:

10 actrices die prinses Leia vandaag zouden kunnen spelen
10 actrices die prinses Leia vandaag zouden kunnen spelen
Anonim

De felbegeerde rol van prinses Leia werd gespeeld door de iconische en ongelooflijke Carrie Fisher vanaf de jaren '70. Ze speelde in Star Wars (1977), The Empire Strikes Back, Return of the Jedi, Star Wars: The Force Awakens, Star Wars: The Last Jedi en Star Wars: The Rise of Skywalker.

Als al die films nu voor het eerst opnieuw worden gefilmd, staan er genoeg mooie actrices in de rij die de rol met gratie en waardigheid op zich zouden kunnen nemen. Carrie Fisher zal voor altijd de geschiedenis ingaan als de enige echte prinses Leia, maar het is nog steeds leuk om de moderne opties te overwegen.

10 Alexandra Daddario

Alexandra Daddario speelde in Baywatch naast Zac Efron en Dwayne Johnson. De hele film zag ze er goed uit! Ze speelde de rol van een badmeester die zwaar was opgeleid en superfit was. Ze hielp de rest van haar strandwachtploeg om slechteriken op hun strand neer te halen. De film had uiteindelijk veel actiescènes, ook al was het bedoeld als komedie. Ze kan duidelijk actiescènes aan, wat ons doet geloven dat ze ook Star Wars aankan.

9 Nina Dobrev

Nina Dobrev bewees zichzelf in Vampire Diaries door de wereld te laten weten dat ze verhaallijnen kan bijhouden die verder gaan dan de norm en in het bovennatuurlijke duiken. Star Wars-films gaan niet over bovennatuurlijke wezens zoals vampiers, maar de franchise bevat veel wezens die normale mensen niet herkennen van planeet aarde. Nina Dobrev zou uitstekend zijn als moderne Leia.

8 Danielle Campbell

Danielle Marie Campbell is een geweldige en lieve actrice die bekend staat om haar start op Disney Channel. Net als andere jonge acteurs wist ze dat Disney Channel haar in de goede richting zou sturen. Ze speelde de rol van Jessica Olsen in de film Starstruck uit 2010 en de rol van Simone Daniels in de film Prom uit 2011.

7 Zoey Nederlands

Zoey Deutch speelde de afgelopen jaren in een lange lijst van romantische komedies. Het zou geweldig zijn om haar te zien in een Sci-Fi-actiefilm zoals de Star Wars-franchise te bieden heeft. Als de allereerste Star Wars-film ooit werd uitgebracht, zou ze kunnen worden gecast als prinses Leia. Bioscoopbezoekers herkennen Zoey van Vampire Academy, Zombieland 2, Dirty Grandpa en meer.

6 Ashley Benson

Ashley Benson weet alles over de intensiteit die het gevolg kan zijn van entertainment uit haar tijd bij Pretty Little Liars. De show werd bekritiseerd omdat hij dom en onrealistisch was, maar het was over het algemeen nog steeds leuk om naar te kijken.

Ashley Benson als prinses Leia is heel logisch omdat ze weet hoe ze dat serieuze, bezorgde gezicht zonder een scharnier moet trekken. Ashley Benson is momenteel aan het daten met G-Eazy, de rapper, en ze lijken gelukkig! Ze zou ongetwijfeld ook blij zijn om als prinses Leia te worden gecast.

5 Ariel Winter

Modern Family is de show waar we Ariel Winter hebben leren kennen en ervan gaan houden. Ze staat nu misschien bekend als een sitcom-actrice, maar de wereld kan hun perspectief op haar gemakkelijk veranderen. Haar zien in blockbuster-films zoals de Star Wars-franchise zou episch zijn. Ariel Winter heeft de schoonheid al, maar ze heeft ook een geweldige persoonlijkheid die daarbij past. Haar cast als prinses Leia zien zou ongelooflijk zijn.

4 Ella Purnell

Ella Purnell sprak met Interview Magazine over haar ambities als actrice en zei: "Wat ik nu probeer te doen, is leren en verbeteren en groeien als persoon. Wat ik gebruik als ik acteer, komt van wat ik over mezelf leer. Ik ging niet naar de toneelschool. Ik moet een betere acteur worden voordat ik het podium op ga." Ze geeft om zelfverbetering! Ze zou kunnen gedijen als prinses Leia.

3 Camila Mendes

Camila Mendes speelt de rol van Veronica Lodge in Riverdale, maar ze zou ook prinses Leia kunnen spelen in een moderne versie van de originele Star Wars-films. Riverdale is een behoorlijk donkere show omdat het een zeer intens onderwerp raakt. Camila Mendes weet precies wat er nodig is om serieus genomen te worden als actrice, zelfs in Star Wars-films.

2 Emilia Clarke

Emilia Clarke werd beroemd op HBO's Game of Thrones als Khaleesi, de moeder van draken. Dat gezegd hebbende, ze zou perfect passen als prinses Leia… als ze niet al in Solo: A Star Wars Stor y had gespeeld in 2018.

Niemand houdt echt een kaarsje voor Emilia Clarke. Ze is zo'n geweldige actrice met zo'n geweldige uitstraling. Ze inspireerde velen tijdens haar tijd bij Game of Thrones, omdat het personage dat ze speelde het grootste deel van de tijd probeerde om de wereld een betere plek te maken, voordat ze uiteindelijk kwaadaardig en corrupt werd.

1 Haley Lu Richardson

Haley Lu Richardson speelde onlangs samen met Cole Sprouse in een zeer serieuze film genaamd 5 Feet Apart. 5 Feet Apart is het bewijs dat ze weet hoe ze een serieuze actrice moet zijn. Haar gebruinde huid en bruine haar doen ons zo veel denken aan een jonge Carrie Fisher en het feit dat ze rollen aankan die veel emotie met zich meebrengen, doet ons geloven dat ze een geweldige moderne prinses Leia zou kunnen zijn.

Aanbevolen: