10 actrices die Aquaman's Mera hadden kunnen spelen in plaats van Amber Heard

Inhoudsopgave:

10 actrices die Aquaman's Mera hadden kunnen spelen in plaats van Amber Heard
10 actrices die Aquaman's Mera hadden kunnen spelen in plaats van Amber Heard
Anonim

Toen DC's Aquaman in 2018 voor het eerst in première ging, was iedereen enthousiast over de cast. Jason Momoa aan de leiding als Aquaman zelf was duidelijk een winnende beslissing. Zijn fans leerden hem kennen en gingen van hem houden vanaf zijn tijd op HBO's Game of Thrones. Amber Heard kreeg de rol van Mera in de film, maar de laatste jaren is ze verwikkeld in een serieus schandaal met betrekking tot de ontbinding van haar relatie met Johnny Depp.

Sinds er meer van de waarheid achter haar rommelige scheiding van Johnny Depp aan het licht is gekomen, zijn Aquaman-fans begonnen na te denken over welke andere actrices de rol misschien beter hebben gespeeld dan Amber Heard.

10 Megan Fox

Tegenwoordig is Megan Fox veel in de media vanwege haar romantische relatie met Machine Gun Kelly. Een van de grootste rollen die ze ooit heeft gespeeld, was in Transformers in 2007, samen met Shia LaBeouf.

Een paar jaar later, in 2009, speelde ze in Jennifer's Body, wat destijds geen hit was, maar nu wordt beschouwd als een cultklassieker. Dit jaar in 2020 is ze de hoofdrolspeelster in een militaire actie-avonturenfilm genaamd Rogue.

9 Blake Lively

Blake Lively is een geweldige actrice die gemakkelijk de rol van Mera op zich had kunnen nemen in plaats van Amber Heard. Blake Lively kreeg naam in haar hoofdrol in Gossip Girl als Serena van der Woodsen.

Ze is sinds 2012 getrouwd met Ryan Reynolds en ze delen samen drie kinderen. Naast haar tijd op Gossip Girl, speelde ze ook in grote blockbuster-films, waaronder The Shallows, A Simple Favor en Savages.

8 Scarlett Johansson

Als Scarlett Johansson het niet zo druk had met de hoofdrol in Marvel-films als Black Widow, zou ze in DC-films kunnen spelen, Mera. Scarlett Johansson is een van de best betaalde actrices aller tijden vanwege het feit dat ze een hoofdrolspeler is in de MCU.

Ze is vergeleken met Amber nogal wat gehoord sinds de twee blond haar hebben, maar hun haarkleur, en het feit dat ze beide actrices zijn, is zo ongeveer waar hun overeenkomsten eindigen.

7 Chrishell Stause

Chrishell Stause staat bekend om haar acteerwerk in een soap, maar het zou ongelooflijk zijn om haar in een kaskraker als Aquaman te zien in plaats van Amber Heard.

Veel mensen letten op dit moment op Chrishell Stause vanwege haar tijd in de hoofdrol op Netflix's Selling Sunset. Het is de populaire nieuwe reality-tv-show die prachtige makelaars volgt die huizen verkopen in Los Angeles en Beverly Hills.

6 Priyanka Chopra

Priyanka Chopra is getrouwd met Nick Jonas, maar er is zoveel meer voor haar dan haar relatie met een hoge status met beroemdheden. Ze is een mooie actrice en winnares van een schoonheidswedstrijd vanaf het jaar 2000.

Priyanka Chopra is op dit moment de best betaalde entertainer van India, wat veel zegt! Ze had gemakkelijk de rol van Mera in Aquaman op zich kunnen nemen in plaats van Amber Heard.

5 Margot Robbie

Margot Robbie is een gemakkelijke keuze als het erom gaat te beslissen welke actrice gemakkelijk de rol van Mera kan overnemen. Margot Robbie heeft een groot deel van de actiefilms in de hoofdrol gespeeld, wat bewijst dat de DC-heldenfilm helemaal in haar straatje past.

Ze nam de leiding als Harley Quinn in zowel Suicide Squad in 2016 als Birds of Prey in 2020. Ze werkte samen met grote namen als Brad Pitt en Leonardo DiCaprio in de loop van haar carrière, evenals Will Smith en Charlize Theron.

4 Jessica Alba

Jessica Alba heeft de laatste tijd niet in films of tv-shows geacteerd, maar dat betekent niet dat ze vergeten is. Een van de grootste films waarin ze speelde was Good Luck Chuck in 2007 en Fantastic Four in 2005.

Hoewel het een lange minuut geleden is dat haar fans haar ster in een film hebben gezien, betekent dat niet dat het te laat voor haar zou zijn om dit jaar een nieuwe rol aan te nemen om weer in de schijnwerpers te komen.

3 Brie Larson

Als Brie Larson niet bezig was met de rol van Captain Marvel in de MCU, zou ze gemakkelijk de rol van Mera op zich kunnen nemen in DC's Aquaman in plaats van Amber Heard.

Brie Larson heeft al bewezen het type actrice te zijn dat een film vol actie en intensiteit aankan als Captain Marvel, dus er is geen twijfel dat ze de rol van Mera zou kunnen spelen ook.

2 Kaley Cuoco

Kaley Cuoco maakte naam op tv-sitcoms, maar dat betekent niet dat ze niet in staat zou zijn om blockbuster-films zoals DC's Aquaman te filmen. Haar twee grote tv-shows waren 8 Simple Rules en Big Bang Theory.

De eerste show begon in 2002 en haar tweede show eindigde in 2019. Ze filmt al bijna twee decennia tv-afleveringen! Als ze zo toegewijd kan zijn, heeft ze zeker wat nodig is om in een heroïsche film te spelen.

1 Anne Hathaway

Anne Hathaway is een geweldige actrice om te overwegen als het gaat om de rol van Mera in DC's Aquaman. Anne Hathaway is een buitengewoon getalenteerde en stijlvolle actrice met een lange lijst van prijzen en onderscheidingen op haar naam.

In de vroege jaren 2000 domineerde ze volledig met films als The Princess Diaries en The Devil Wears Prada. Meer recentelijk speelde ze in Ocean's Eight samen met Sandra Bullock en Cate Blanchett in 2018.

Aanbevolen: