10 geliefde tv-programma's die iedereen vroeger haatte

Inhoudsopgave:

10 geliefde tv-programma's die iedereen vroeger haatte
10 geliefde tv-programma's die iedereen vroeger haatte
Anonim

Hoewel alles natuurlijk subjectief is, is er een consensus over sommige tv-programma's die door de meeste mensen worden gehaat of geliefd. Het gebeurt soms dat de critici een show absoluut verachten, maar de kijkers er dol op zijn, of omgekeerd. Het kan ook gebeuren dat een show een moeilijke start heeft, maar dan wint het aan populariteit en begint het te groeien bij mensen.

Sommige shows kunnen succesvol zijn ondanks het feit dat ze niet veel liefde krijgen van het grote publiek, maar dit artikel zal zich concentreren op de eerste. Dit zijn enkele van de belangrijkste tv-programma's die niet de favorieten van de mensen waren, maar nu iconisch zijn.

10 De oerkn altheorie

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

The Big Bang Theory werd twaalf jaar uitgezonden en is nu een van de meest geliefde komedies, maar zo was het niet altijd. In het begin werd het zelfs niet serieus genomen als een show, en de recensies en critici van seizoen 1 waren niet goed. Criticus Tim Goodman noemde het schrijven van de show 'idioot' en de gepresenteerde situaties 'gedwongen en alledaags'. Naarmate de show vorderde, verbeterde het echter niet alleen, maar veranderde het de situatie volledig en werd het een van de meest gewaardeerde komedies in het land.

9 Het kantoor

het kantoor
het kantoor

Het lijkt misschien moeilijk te geloven, maar The Office heeft moeilijke tijden doorgemaakt voordat het het icoon werd dat het nu is. Deze sitcom was de Amerikaanse bewerking van een Britse serie, dus er was aanvankelijk enige ongerustheid bij het publiek. Sommige critici vonden de Amerikaanse sitcom niet zo goed als de originele versie, maar toen de aanvankelijke aarzeling wegebde, rond het tweede seizoen, begonnen mensen rond te komen en de show een kans te geven. Sindsdien heeft The Office vele prijzen gewonnen en zijn publiek behouden.

8 Parken en recreatie

Parken en recreatie
Parken en recreatie

Zelfs voordat de show werd uitgezonden, stond Parks and Recreation al aan de slechte kant van het publiek. Toen de pilot uitkwam, zeiden critici dat het te veel op The Office leek en dat mensen niet erg enthousiast waren om de show tot leven te zien komen. De pilot werd daarna bewerkt, maar de producenten hadden niet veel verwachtingen van de sitcom. Hoewel het eerste seizoen geen ramp was, was het het tweede seizoen dat de show maakte tot wat het is. Parks and Recreation ging een eigen leven leiden en het werd niet meer gezien als een kopie van The Office.

7 Bovennatuurlijk

Bovennatuurlijk
Bovennatuurlijk

"Fantasieloos, "plat", "voorspelbaar" en "robotachtig", waren enkele van de woorden die werden gebruikt om het eerste seizoen van Supernatural te beschrijven. Toegegeven, het was geen geweldige start. Het was niet allemaal slecht en er waren enkele goede critici, maar over het algemeen waren de recensies op zijn best gemiddeld.

Ze slaagden er echter in om het om te draaien, en naarmate de show vorderde, vormde het een fanbase die tot op de dag van vandaag loyaal blijft. Nu, vijftien seizoenen verder, is Supernatural onmiskenbaar een van de beste fantasy-tv-programma's die ooit hebben bestaan.

6 Game Of Thrones

Game of Thrones - Seizoen 7 - Aflevering 4
Game of Thrones - Seizoen 7 - Aflevering 4

Deze komt misschien niet als een verrassing voor de lezers. Hoewel Game of Thrones een enorm succes was, hebben veel mensen beweerd dat het even duurde voordat ze erin kwamen. Vooral het eerste seizoen was traag en langdradig, en het zorgde voor veel kijkers. Het werd als verwarrend beschouwd, en hoewel de critici niet per se hard waren, was de show gewoon niet voor iedereen. Pas toen de seizoenen vorderden en het publiek eraan gewend raakte, werd het een enorm succes.

5 The Vampire Diaries

Het dagboek der Vampieren
Het dagboek der Vampieren

"CW's versie beschrijft het saaie, saaie doen en laten van 's werelds meest klamme vampieren, die hun tanden kunnen flitsen en rondsluipen op donkere begraafplaatsen (ooit een heldere gezien?) Maar die dodelijk plat komen in termen van chaos en dreiging."

The Washington Post was niet aardig voor deze show. De recensies over het eerste seizoen waren wisselend, maar dat schrikte de kijkers niet af. Fantasieseries zijn erg populair, en gelukkig gaven fans The Vampire Diaries een kans voordat ze het afwezen na de hobbelige start.

4 Schaduwjagers

Schaduwjagers
Schaduwjagers

Shadowhunters is een serie gebaseerd op de gelijknamige roman van Cassandra Clare, en hoewel het boek al een aanzienlijke schare fans had, was het niet genoeg om de show meteen succesvol te laten zijn. Volgens recensies biedt het eerste seizoen "visuele spanning en een potentieel rijk uitgangspunt, maar ze zijn niet genoeg om de zelfernstige dwaasheid en saaie, ingewikkelde plots van de show te overwinnen." De show zette echter door en heeft vele prijzen en nieuwe fans gewonnen, en het is nu een zeer populaire en geliefde show.

3 Volle bak

Volle zaal
Volle zaal

Dit tv-programma is ongetwijfeld een van de meest populaire series van dit moment, maar in eerste instantie leken de recensies te veroordelen dat het niet succesvol was. The New York Times zei dat de serie bestond uit "de ene voorspelbare situatie na de andere, waarbij de acteurs verwoed proberen te voorkomen dat de patiënt een volwaardig lijk wordt."

Zoiets is waarschijnlijk moeilijk om van te herstellen, maar Full House heeft het niet alleen overleefd, maar verdiende ook de onvoorwaardelijke liefde en genegenheid van de kijkers tot het eerder dit jaar eindigde.

2 Criminal Minds

criminele geesten
criminele geesten

Toen het voor het eerst uitkwam, werd Criminal Minds beschreven als een show die "geen enkele draai gaf aan het misdaad-tv-genre dat je nog niet eerder hebt gezien, behalve om wreedheid tegen vrouwelijke slachtoffers naar nieuwe hoogten te brengen." Het probleem met misdaaddrama's is dat er veel andere shows zijn om mee te vergelijken, dus een serie moet echt goed zijn gedaan om een merkteken achter te laten. Gelukkig slaagde Criminal Minds erin het publiek te overtuigen om bij hen te blijven, en vijftien seizoenen later is het een van de meest populaire politiedrama's.

1 Vrienden

Vrienden
Vrienden

Tegenwoordig kan Friends waarschijnlijk worden beschouwd als de grootste show van zijn tijd, maar zelfs deze geweldige serie had in het begin te maken met wat tegenslag. Mensen vergeleken het veel met Seinfeld, en ze vonden het lang niet zo grappig als de sitcom van de komiek. De tijd bewees echter duidelijk dat ze ongelijk hadden. Kijkers veranderden niet alleen van gedachten over de show, maar ze raakten ook emotioneel gehecht aan de personages, en Friends werd een van de sitcoms met de hoogste waardering aller tijden.

Aanbevolen: