Anna Kendrick's 10 beste films, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Anna Kendrick's 10 beste films, volgens IMDb
Anna Kendrick's 10 beste films, volgens IMDb
Anonim

Hollywood-ster Anna Kendrick werd in 2008 beroemd als onderdeel van de cast van de Twilight Saga, maar sindsdien is de actrice erin geslaagd afstand te nemen van de beroemde tienerfranchise. Door de jaren heen had de inwoner van Portland een behoorlijk indrukwekkende Hollywood-carrière met rollen in tal van succesvolle films en de lijst van vandaag gaat daar precies over.

Van Pitch Perfect, over Scott Pilgrim Vs. The World, to Up in the Air - blijf scrollen om erachter te komen welke van Anna Kendricks films haar beste is, volgens IMDb!

10 Cake (2014) - IMDb-beoordeling 6.4

De aftrap is de dramafilm Cake uit 2014, waarin Anna Kendrick Nina Collins speelt en zij schittert naast Jennifer Aniston, Adriana Barraza, Felicity Huffman, William H. Macy en Chris Messina. Terwijl de film - die het verhaal volgt van een vrouw die gefascineerd raakt door de zelfmoord van een lid van haar steungroep - gemengde recensies kreeg en als een box office-flob werd beschouwd - heeft Cake momenteel een 6,4 rating op IMDb.

9 The Hollars (2016) - IMDb-beoordeling 6.6

De volgende op de lijst is het comedy-drama The Hollars uit 2016, geregisseerd door Hollywood-ster John Krasinski - die er ook in schittert. In de film speelt Anna Kendrick - die altijd bekend stond als super herkenbaar - John's vriendin/vrouw Rebecca en zij schittert naast Sharlto Copley, Charlie Day, Richard Jenkins en Margo Martindale. Momenteel heeft The Hollars - dat het verhaal volgt van een man die terugkeert naar zijn kleine geboorteplaats - een beoordeling van 6,6 op IMDb, waardoor het nummer negen op deze lijst is!

8 Rocket Science (2007) - IMDb-beoordeling 6.6

Laten we naar een film gaan met een jonge Anna Kendrick - het komische drama Rocket Science uit 2007. Daarin speelt Anna Ginny Ryerson - de ambitieuze en competitieve ster van het debatteam van de Plainsboro High School, en ze schittert naast Reece Thompson, Nicholas D'Agosto, Vincent Piazza en Aaron Yoo.

Momenteel heeft Rocket Science - dat gaat over een stotterende jongen die zich bij zijn middelbare schooldebatteam voegt - een 6,6 rating op IMDb, wat betekent dat het plek nummer acht deelt met The Hollars.

7 Een eenvoudige gunst (2018) - IMDb-beoordeling 6.8

Nummer zeven op de lijst gaat naar de misdaadthriller A Simple Favor van 2018. In de film speelt Anna Kendrick de weduwe, alleenstaande moeder Stephanie Smothers, en ze speelde naast Blake Lively, Henry Golding, Andrew Rannells, Linda Cardellini, Rupert Friend en Jean Smart. Momenteel heeft A Simple Favor - die Stephanie volgt terwijl ze bevriend raakt met een geheimzinnige vrouw uit de hogere klasse - een beoordeling van 6,8 op IMDb.

6 Pitch Perfect (2012) - IMDb-beoordeling 7.1

Volgende op de lijst is een van Anna Kendricks meest iconische en bekende films - de musicalkomedie Pitch Perfect uit 2012. In de franchise speelt Anna de introverte en rebelse studente Beca Mitchell, en ze schittert naast Skylar Astin, Rebel Wilson, Adam DeVine, Anna Camp, Brittany Snow, John Michael Higgins en Elizabeth Banks. Momenteel is de eerste aflevering in de franchise - die gaat over een zanggroep met alleen meisjes - de hoogst gewaardeerde op IMDb met een beoordeling van 7,1.

5 The Accountant (2016) - IMDb-beoordeling 7.3

Het openen van de top vijf van beste Anna Kendrick-films volgens IMDb is de actiethriller van 2016 The Accountant. In de film speelt de actrice Dana Cummings, en ze schittert naast Ben Affleck, J. K. Simmons, Jon Bernthal, Cynthia Addai-Robinson, Jeffrey Tambor en John Lithgow. Momenteel heeft The Accountant - dat het verhaal vertelt van een accountant die de boeken voor een nieuwe klant uitkookt - een 7,3 beoordeling in de populaire online filmdatabase.

4 Up In The Air (2009) - IMDb-beoordeling 7.4

Nummer vier op de lijst gaat naar het comedy-drama Up in the Air uit 2009 waarin Anna Kendrick schittert naast Hollywoodlegende George Clooney die een man speelt die graag uit een koffer leeft voor zijn werk.

Naast Anna en George maken ook Vera Farmiga, Jason Bateman, Amy Morton, Melanie Lynskey, Zach Galifianakis, J. K. Simmons, Sam Elliott en Ashton Kutcher deel uit van de cast. Momenteel heeft Up in the Air - waarin Anna de 23-jarige ambitieuze Natalie Keener speelt - een 7,4 rating op IMDb.

3 Scott Pilgrim Vs. De wereld (2010) - IMDb-beoordeling 7.5

De top drie van beste Anna Kendrick-films opent met de cultklassieker Scott Pilgrim vs. the World uit 2010. In de komedie speelt Anna Kendrick - die ook bekend staat als hilarisch op Twitter - de jongere zus van het hoofdpersonage Stacey Pilgrim en ze schittert naast Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Chris Evans, Alison Pill, Brandon Routh en Jason Schwartzman. Momenteel heeft Scott Pilgrim vs. the World - waarin het hoofdpersonage de zeven kwaadaardige exen van zijn nieuwe vriendin moet verslaan - een beoordeling van 7,5 op IMDb.

2 End Of Watch (2012) - IMDb-beoordeling 7.6

De nummer twee op de lijst van vandaag is de actiethriller End of Watch uit 2012. In de film speelt Anna Kendrick Janet Taylor en ze schittert naast Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Natalie Martinez, America Ferrera, Frank Grillo en David Harbour. Momenteel heeft de film - die het dagelijkse leven van twee politieagenten laat zien - een 7,6 rating op IMDb.

1 50/50 (2011) - IMDb-beoordeling 7.6

Op nummer één staat het zwarte comedy-drama 50/50 uit 2011. Daarin speelt Anna Kendrick de jonge en onervaren therapeut Katherine McKay en schittert ze naast Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Bryce Dallas Howard en Anjelica Huston. Momenteel heeft 50/50 - geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van het leven van een 27-jarige na de diagnose kanker - een beoordeling van 7,6 op IMDb, wat betekent dat het technisch gezien plek nummer één deelt met End of Watch.

Aanbevolen: