Bridgerton'-ster Nicola Coughlan onthult weinig bekende details over Penelope

Inhoudsopgave:

Bridgerton'-ster Nicola Coughlan onthult weinig bekende details over Penelope
Bridgerton'-ster Nicola Coughlan onthult weinig bekende details over Penelope
Anonim

Spoilers voor Bridgerton seizoen twee vooruit. Beste, vriendelijke lezer, 'Bridgerton'-ster Nicola Coughlan heeft bewezen een gewaardeerd lid van de ton te zijn door een weinig bekend stukje informatie over haar personage te delen.

Terwijl de Shondaland-show is teruggekeerd voor een nieuw schandalig, recordbrekend seizoen op Netflix, heeft de Ierse actrice de rol van verlegen Penelope Featherington (en die van haar alter ego, anonieme schrijfster en zakenvrouw Lady Whistledown). In een recent Instagram-bericht heeft Coughlan iets over Penelope onthuld waarvan niet veel kijkers wisten, een klein detail dat Whistledown trots zou maken.

'Bridgerton'-ster Nicola Coughlan viert Penelope Featherington

Nu, in het tweede hoofdstuk, heeft 'Bridgerton' de kijkers getrakteerd op vele uitbundige ballen en spectaculaire soirees, maar niet op een schat aan verjaardagsfeestjes. Tijdens het Regency-tijdperk werden velen hun verjaardagen opgefleurd met cadeaus, bloemen en berichten, maar ze stonden niet in de schijnwerpers van grote feesten, tenzij ze toevallig roy alty's waren.

Op Instagram deelde Coughlan een klein geheimpje over Penelope met haar 1,7 miljoen volgers, en het betreft de verjaardag van het personage. De actrice plaatste een foto van zichzelf als Penelope, peinzend poserend op een trap terwijl ze een gele jurk aantrok, de kenmerkende kleur van de Featheringtons.

"HBD Penelope Featherington, ik vind het heerlijk om met je te spelen, ook al ben je een stiekeme lil minx", schreef de actrice, terwijl ze voor de goede orde een emoji met een geel hart toevoegde.

"Hbd Pen x", antwoordde acteur Luke Newton, die Penelope's liefdesbelang Colin Bridgerton speelt.

Penelope's verjaardag staat in de boeken

Zoals lezers van de romans van Julia Quinn die de serie inspireerden, zullen weten, viert Pen haar verjaardag op 8 april. Het is de auteur die deze informatie onthulde in een van de boeken, gericht op de romance tussen Penelope en Colin.

"Op tien april, in het jaar 1813 - precies twee dagen na haar zeventiende verjaardag, maakte Penelope Featherington haar debuut in de Londense samenleving. Ze had het niet gewild. Ze smeekte haar moeder om haar toe te laten wacht een jaar."

Na Daphne and the Duke en Anthony en Kate zullen de komende seizoenen van 'Bridgerton' ingaan op de relatie tussen Colin en Penelope.

Verliefd op de broer van Eloise van haar beste vriend sinds ze zich kan herinneren, zal Penelope eindelijk de kans krijgen om haar ware gevoelens voor hem te onthullen, en zullen ze worden vergolden? Het lijkt waarschijnlijk, wat betekent dat Penelope en Colin's eigen intieme scènes (raciness en een seks-positieve benadering zijn enkele van de meest onderscheidende eigenschappen van de show) aan de gang zijn. Blijf op de hoogte.

'Bridgerton' seizoen één en twee worden gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: