BTS-foto's van de cast van 'Glee' waardoor we de show missen

Inhoudsopgave:

BTS-foto's van de cast van 'Glee' waardoor we de show missen
BTS-foto's van de cast van 'Glee' waardoor we de show missen
Anonim

Glee is misschien voorbij, maar dat betekent niet dat fans van de show de show niet nog steeds missen en wensen dat het nog steeds aan de hand was! Er zijn zoveel schandalen en tragedies geweest die de levens van enkele van onze favoriete acteurs en actrices van Glee hebben beïnvloed, maar toen de show nog steeds werd gefilmd, leek het alsof ze hun beste leven leidden!

Achter de schermen op de set van Glee lijkt het erop dat er veel schattige foto's, lieve Snapchat-video's en andere schattige herinneringen zijn gemaakt waar fans over kunnen nadenken. Het ziet er niet naar uit dat de cast van Glee binnenkort weer bij elkaar komt voor een speciale aflevering of film, dus hier zijn enkele geweldige foto's achter de schermen om te bekijken.

10 De cast met hun mini-me's

Glee Cast
Glee Cast

In een van de beste afleveringen van Glee mochten alle hoofdrolspelers optreden met miniatuurversies van zichzelf! Voor deze aflevering werden jonge acteurs ingehuurd en de castingdirectors hebben geweldig werk geleverd door ervoor te zorgen dat de jongeren er net zo uitzagen als hun "oudere" zelf. Ze zorgden er zelfs voor dat de jongere versie van Tina geheel zwarte gothic kleding droeg om dezelfde sfeer te behouden.

9 Naya Rivera laat haar make-up bijwerken

Naya Rivera
Naya Rivera

Naya Rivera stierf op tragische wijze in 2020 en haar vroegtijdige dood heeft de harten van zoveel mensen gebroken. Ze was zo'n mooi persoon met zoveel talenten, van zingen tot acteren tot dansen. Op deze foto achter de schermen liet ze haar make-up doen voordat ze een scène voor Glee filmde. De impact die ze had op de show en in de Hollywood-industrie, zal nooit worden vergeten.

8 Jane Lynch met haar nichtje Megan Doyle

Glee-Jane-Lynch-met-nicht-Megan-Doyle-1
Glee-Jane-Lynch-met-nicht-Megan-Doyle-1

Jane Lynch speelde misschien het personage van de gemene cheerleading-coach in Glee, maar in het echte leven heeft ze geen rot hart. Ze heeft een hart van goud! Haar nichtje, Megan Doyle, bezocht haar op de set en ze poseerden samen voor een schattige foto in een van de klaslokalen terwijl ze op een of ander probleem zaten. Jane Lynch is in het echte leven eigenlijk een ongelooflijk goedhartige vrouw! Anders zou ze geen familieleden hebben die haar op de set bezoeken.

7 Chord Overstreet & Darren Criss

vrolijk bts
vrolijk bts

De vriendschap tussen Chord Overstreet en Darren Criss is de beste! De twee acteurs kunnen niet meer op elkaar lijken, ondanks het feit dat de personages die ze spelen super verschillend zijn. Beide personages die ze uitbeelden zijn ongelooflijk aardige jongens met een goed hart, dus dat laten ze wel met elkaar zien. Ze hadden veel plezier achter de schermen, ook al kregen hun personages niet de meeste cameratijd samen.

6 Rondhangen met producer Ryan Murphy

Glee-Cast-met-Ryan-Murphy
Glee-Cast-met-Ryan-Murphy

Ryan Murphy is een geweldige producer en dat is waarschijnlijk de reden waarom de cast van Glee zo graag met hem omging achter de schermen. Het is gebruikelijk dat acteurs en actrices in hun vrije tijd samenkomen en lunchen of dineren, maar het is niet altijd gebruikelijk dat producenten zich bij hen voegen. In het geval van Ryan Murphy werd hij uitgenodigd om met de cast rond te hangen wanneer hij maar wilde.

5 Chris Colfer & Dianna Agron

Chris Colfer en Dianna Agron
Chris Colfer en Dianna Agron

Chris Colfer en Dianna Agron brachten samen tijd door op een sportevenement en poseerden met bijpassende jassen! De vriendschap tussen deze twee is zeker echt. In de show kruisten de personages die ze speelden elkaar niet al te vaak.

In het echte leven konden de acteurs daar contact maken en wederzijds respect hebben voor hetzelfde sportteam. Sporten is altijd een geweldige manier geweest om vriendschappen te sluiten. Deze twee zijn ook samen gefotografeerd op schaatsen.

4 Chris Colfer Met Lea Michele & Regisseur Paris Barclay

Glee-Chris-Colfer-Lea-Michele-Paris-Barclay-1
Glee-Chris-Colfer-Lea-Michele-Paris-Barclay-1

Paris Barclay is een geweldige regisseur en hij werkte de hele show samen met de cast van Glee. Op deze foto is het duidelijk dat hij heel close was met Chris Colfer terwijl ze aan het filmen waren. Lea Michele deed mee op deze foto twee! De hoeveelheid liefde in deze foto is overvloedig. Het leek erop dat ze het allemaal heel goed met elkaar konden vinden op de zaterdag.

3 Sms'en als de camera's niet draaien

vrolijkheid-achter-de-schermen
vrolijkheid-achter-de-schermen

sms'en op de set? Waarom niet! De cast van Glee deed altijd hun best om ingewikkelde dansroutines en muzikale nummers uit te voeren die duidelijk veel tijd, moeite, oefening en energie vergden.

We nemen het ze helemaal niet kwalijk dat ze af en toe wat tijd wilden nemen om te relaxen en te ontspannen op hun telefoon als ze bepaalde scènes niet naspeelden. Wijlen Cory Monteith staat zelfs op deze foto. Hij wordt zo enorm gemist!

2 Geheimen tussen Lea Michele en Chris Colfer?

vrolijkheid
vrolijkheid

Lea Michele en Chris Colfer hadden duidelijk een goede vriendschap tijdens het filmen van Lee. Op dit moment is het onduidelijk hoe dicht ze nog steeds bij elkaar zijn sinds het drama over Lea Michele aan het licht kwam met enkele van haar medespelers die over haar klaagden. Wat we wel zeker weten, is dat ze in de tijd dat ze de seizoenen van de show aan het filmen waren, nog steeds erg close was met Chris Colfer.

1 Enkele leden van de cast en BTS-crew

Glee Cast
Glee Cast

Hier afgebeeld kunnen we verschillende leden van de cast van Glee zien, evenals individuen die achter de schermen werken! Het lijkt erop dat ze allemaal samen uit eten zijn gegaan en we hebben het helemaal naar onze zin. Ze moeten zoveel plezier hebben gehad om afleveringen van de show samen te filmen, dus als ze wat tijd vrij konden nemen om zich te amuseren zonder scripts in de hand, hebben ze daar waarschijnlijk veel gebruik van gemaakt. Amber Riley ziet er zo gelukkig uit op deze foto.

Aanbevolen: