10 Glee-personages die we missen (en 5 waar we niet eens aan denken)

Inhoudsopgave:

10 Glee-personages die we missen (en 5 waar we niet eens aan denken)
10 Glee-personages die we missen (en 5 waar we niet eens aan denken)
Anonim

Het eerste seizoen van Glee werd uitgezonden in 2009 en duurde zes succesvolle seizoenen tot 2015. De hele show draaide om de wereld van muziek, dans, opbloeiend talent, het overtreffen van verwachtingen en het volgen van je passies en dromen. Glee wordt vaak vergeleken met High School Musical omdat beide gericht zijn op middelbare scholieren die ontzettend leuke liedjes zingen!

Glee is een geweldig tv-programma dat veel mensen missen sinds het stopte in 2015. Anno 2020 kijken en herbekijken mensen nog steeds afleveringen van het programma. Sommige personages zijn sympathieker en gedenkwaardiger dan andere. Lees verder om erachter te komen welke personages we het meest missen van Glee en aan welke personages we eigenlijk helemaal niet denken.

15 We missen Kitty Wilde niet omdat ze irritant was

Kitty Wilde had eerlijk gezegd nogal wat verlossende eigenschappen, maar vaak was ze vervelend! Ze werd een cheerleader in de latere seizoenen van de show en ze was niet altijd op zoek naar het belang van anderen. Daarom missen we haar niet zo heel erg.

14 We missen Brittany Pierce en haar schattige ditziness

Het is vrij duidelijk dat we Brittany Pierce missen omdat ze zo schattig was! Haar ditziness was vertederend en lief. Ze was een cheerleader en bekeek de dingen altijd door een roze bril. Het was gemakkelijk voor haar om de zilveren voering te vinden en een optimist te zijn in de meeste situaties en omstandigheden.

13 We missen Kurt Hummel en zijn pittige gevoel voor mode

We missen Kurt Hummel in zijn pittige gevoel voor mode meer dan ooit! Hij kleedde zich altijd in de meest eersteklas outfits, zelfs als hij geen grote evenementen had om naar toe te gaan. Bovendien had hij ook een geweldige persoonlijkheid en was hij gemakkelijk in de omgang. Bovendien overwon hij nogal wat tegenslagen.

12 We missen Noah Puckerman niet omdat de acteur die hem speelde de erfenis van Glee heeft aangetast

We missen Noah Puckerman niet per se omdat de acteur die hem speelde, Mark Salling, de prachtige erfenis van Glee enigszins heeft aangetast. Mark Salling kreeg juridische problemen met een ex-vriendin, werd toen ontdekt dat hij illegale materialen met minderjarigen had en pleegde uiteindelijk zelfmoord.

11 We missen de pure vreugde van Blaine Anderson

We missen Blaine Anderson en zijn pure vreugde! Hij was een geweldige zanger en danser en zijn relatie met Kurt Hummel was geweldig om te zien. Blaine Anderson is een ander personage dat meestal altijd optimistisch was, waardoor hij in de loop van de show gemakkelijk te vinden en te steunen was.

10 We missen de gekke getalenteerde zangstem van Mercedes Jones

Mercedes Jones had zo'n gekke geweldige zangstem. Haar talent was puur en onvervalst. Daarom missen we haar het meest! Als het gaat om personages uit Glee, is Mercedes Jones er een die niemand ooit zou kunnen vergeten vanwege hoe geweldig het was om haar te horen zingen.

9 We missen Suzy Pepper niet omdat haar obsessie met Will Schuester onhandig was

We missen het karakter van Suzy Pepper niet een beetje omdat haar obsessie met Will Schuester super onhandig was om te zien. Toen ze werd afgewezen, probeerde ze een hete chilipeper door te slikken, wat het nog vreemder maakte. Ze was een ineenkrimpend personage om te zien in de show.

8 We missen Quinn Fabray omdat haar karakterontwikkeling geweldig was

We missen Quinn Fabray omdat haar karakterontwikkeling geweldig was om te zien. Ze ging van vrij eendimensionaal naar het onthullen van haar kwetsbare kant. We zagen haar verdriet doormaken en zelfs een tienerzwangerschap! Als je ziet dat haar karakter zo dynamisch was, kun je haar gemakkelijk missen.

7 We missen Sam Evans omdat hij zo'n lieverd was

We missen het karakter van Sam Evans omdat hij zo'n lieverd was. Op een gegeven moment had hij een relatie met het karakter van Mercedes Jones. Op een ander moment had hij een relatie met Brittany Pierce. Ongeacht met wie hij aan het daten was, hij hield altijd heel diep en hartstochtelijk. Bovendien is hij super knap!

6 We missen Matt Rutherford niet omdat hij altijd in de schaduw stond

We missen het karakter van Matt Rutherford niet per se zo erg omdat hij de neiging had om altijd in de schaduw te staan. Hij viel niet echt op als het ging om personages uit Glee, wat behoorlijk jammer is. Als ze laten zien dat schrijvers hadden besloten hem meer schermtijd te geven, zouden we zijn personage misschien wat meer missen.

5 We missen Artie Abrams omdat hij zijn dromen najaagde

Artie Abrams is een ander lief personage uit Glee. We vinden het geweldig dat hij zijn dromen en passies nastreefde buiten de grenzen van de middelbare school. Hij ging naar de universiteit en bleef zich concentreren op de podiumkunsten. Zijn karakter was herkenbaar voor mensen in het echte leven die fysieke beperkingen hebben.

4 We missen Santana Lopez en haar brutale eerlijkheid

Santana Lopez is gemakkelijk een Glee-personage dat we missen omdat ze altijd zo brutaal eerlijk was. Ze had een brutale houding, wat betekende dat haar scènes meestal erg interessant waren om naar te kijken. Geen enkel ander personage in de show was zo openhartig en uitgesproken als Santana Lopez altijd was!

3 We missen Sugar Motta niet omdat ze niet kon zingen of dansen

We missen Sugar Motta niet omdat ze niet zo goed kon zingen of dansen. De meeste personages op Glee waren in staat om gekke hoge noten te laten horen en te dansen op geweldige choreografieën. Helaas was dit personage niet in staat om die vakjes aan te vinken. Haar gebrek aan talent maakt haar iemand die we niet erg missen.

2 We missen Rachel Berry en haar passie om te zingen

Het is duidelijk dat we Rachel Berry missen! Ze was een hoofdrolspeler in de show en ze had zo'n sterke passie om te zingen. Het idee om op een dag op Broadway te eindigen was haar grootste doel en ze wilde nooit stoppen voordat ze dat doel had bereikt! Haar karakter was altijd zo motiverend en inspirerend. Lea Michele nam deze rol feilloos op zich.

1 We missen Finn Hudson en zijn totale relativiteit

We missen Finn Hudson en zijn totale herkenbaarheid. Hij was zo herkenbaar omdat hij, ondanks zijn vele verschillende interesses en hobby's in het leven, bereid was voorbij het oordeel van anderen te kijken om na te streven wat hem op persoonlijk vlak gelukkig maakte. Hij werd gespeeld door wijlen Cory Monteith die tragisch overleed. Zijn tragische overlijden doet ons het karakter van Finn Hudson zoveel meer waarderen en missen.

Aanbevolen: