10 dingen die Megan Fox heeft gedeeld over haar nieuwe film, 'Till Death

Inhoudsopgave:

10 dingen die Megan Fox heeft gedeeld over haar nieuwe film, 'Till Death
10 dingen die Megan Fox heeft gedeeld over haar nieuwe film, 'Till Death
Anonim

Megan Fox is terug op een hele grote manier met de release van haar langverwachte nieuwe film, Till Death. In de film krijgt ze een frisse nieuwe rol die de grenzen verlegt van het soort entertainment dat ze normaal gesproken voor fans produceert, en haar miljoenen volgers genieten ervan.

De terugkeer van Megan Fox naar het grote scherm was een vonk in haar carrière en wordt in veel opzichten als een opleving gezien. ET Online meldt dat de inhoud in deze specifieke film intens is en belooft de massa te vermaken zonder een saai moment. Dit is wat we tot nu toe over de film weten…

9 De plotlijn

Megan Fox neemt fans mee op een spannende rit terwijl ze de rol op zich neemt van Emma, een vrouw die op een dag wakker wordt en merkt dat ze geboeid is aan het dode lichaam van haar man. Het stel zou genieten van een romantische avond in hun afgelegen huis aan het meer, maar in plaats daarvan komt ze vast te zitten met een lijk in de kou van de winter en moet ze het opnemen tegen huurmoordenaars om in leven te blijven.

8 Megan waarschuwt fans om uit elkaar te gaan voordat je vals speelt

Megan Fox zegt dat er een diepe, ware betekenis achter deze film zit, en dat fans goed moeten opletten. Ze waarschuwt dat fans het altijd moeten uitmaken met iemand voordat ze hen bedriegen. Ze wordt als volgt geciteerd; "Ik weet niet of het erg filosofisch is, maar een les uit deze film: uit elkaar gaan of scheiden voordat je vreemdgaat." Ze ging verder met te zeggen; "het komt voor niemand ooit goed uit. [Of je] zou kunnen worden vastgeketend aan een dode persoon."

7 Dit was een nieuw soort rol voor Fox

Megan Fox heeft veel coole dingen gedaan in haar leven, maar dit was absoluut haar eerste keer in een huwelijksdrama. Ze zei dat ze nog nooit eerder deel had uitgemaakt van een film met 'volwassen' inhoud. Ze vertelde de pers; " Ik heb nog nooit een volwassen film gemaakt. Ik heb nog nooit een traditionele thriller of horrorfilm gedaan. Omdat Jennifer's Body dat niet was. Het was heel erg een tiener, angstaanjagende, donkere komedie. En dit is niet."

6 Machinegeweer Kelly kreeg een voorproefje

Till Death werd net vrijgegeven voor het publiek, maar er was een heel speciaal iemand die exclusieve toegang kreeg tot een unieke sneak peek van de film, en dat was Megan Fox's echte liefdesbelang, Machine Gun Kelly. De muzikant kreeg de kans om een glimp op te vangen van de thriller voordat deze op grote schaal werd uitgebracht en zei dat hij het leuk vond om te zien wat zijn vriendin deed en haar talent te zien ontvouwen.

5 Megan bevat wat advies voor fans

Megan's ervaring op de set van de film heeft haar geholpen om een beter perspectief op relaties te krijgen, en ze heeft nu wat advies om met haar fans te delen. Haar ervaring in deze duistere rol heeft haar fans geleerd hoe ze van elkaar moeten houden, door te zeggen dat ze mensen voorstelt om 'onbaatzuchtig' te zijn, wat betekent dat je altijd prioriteit moet geven aan het liefhebben van de andere persoon waar ze zijn, zoals ze zijn, wie ze zijn in deze moment. Probeer niet mensen te veranderen en projecteer je eigen onzekerheden niet op andere mensen. Ze moedigde fans ook aan om betere luisteraars te worden.

4 Er v alt een les te leren over giftige relaties

Till Death is misschien een fictieve thriller, maar het biedt ook veel kracht door fans een aantal levensechte lessen te bieden. Megan Fox vertelt fans dat ze zich uit giftige relaties moeten haasten en "op één lijn" moeten zijn met zichzelf bij het nemen van beslissingen om te blijven en een relatie te laten werken of te verlaten. Ze vertelt fans om te werken aan het verwijderen van hun ego uit de vergelijking en beschrijft relaties als 'levenslange reizen'.

3 Megans fysieke kracht werd echt getest

Megan Fox testte echt haar fysieke kracht op de set van Till Death, door het dode gewicht van een stuntman achter zich aan te slepen. Hij was een zware heer, en ze was eigenlijk de hele tijd dat ze aan het filmen waren aan die echte persoon vastgeketend. Het was zijn taak om echt dood te spelen, dus ze trok zijn hele gewicht in het rond tijdens elke scène. Ze beweerde dat ze hem meer dan 13 uur per keer had getrokken en zei dat ze, ondanks dat ze fysiek sterk was, echt de fysieke uitdaging voelde die deze rol met zich meebracht.

2 Megan gedijt in de omgeving die deze film heeft opgeleverd

Door verschillende rollen te verkennen, heeft Megan onthuld dat ze echt genoten heeft van de ervaring die Till Death te bieden had. Ze zei dat ze echt gedijt in rollen die stuntzwaar zijn en veel fysiek uithoudingsvermogen vereisen. Ze onthulde ook aan haar fans dat ze niet veel goeds voorspelde toen ze werd gevraagd om de hele dag in een kamer te zijn en een gesprek aan te gaan, dus ze was echt in staat om te schitteren in de fysieke uitdagingen en de creatieve vrijheid die deze rol te bieden had.

1 Astrologie had hier alles mee te maken

The Washington Post onthult dat astrologie een groot deel uitmaakt van het persoonlijke leven van Megan Fox, en voor haar stond deze film echt in de sterren geschreven. Een deel van haar normale routine is het lezen van tarotkaarten, en ze hebben lang onthuld dat ze een 'creatieve renaissance in haar jaren '30 zou hebben'. Ze zegt dat deze stap "aangetekend was in haar geboortehoroscoop", en beweert dat de timing van deze film altijd in de sterren stond geschreven. Ze onthulde dat ze is; "spiritueel tot het punt waarop het bepaalde mensen zou kunnen irriteren", en deze film, samen met haar andere huidige rollen, waren voorspeld voor haar toekomst.

Sommige plannen voor de film zijn gewoon niet gelukt

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CQ3SnwLL5Sh/?utm_source=ig_web_copy_link[/EMBED_INSTA] Megan Fox onthulde ook een klein geheim aan haar fans door hen te laten weten dat sommige aspecten van Till Death ging niet helemaal zoals gepland. De actrice gutste over de details achter de schermen en liet haar fanbase weten dat de film in werkelijkheid tonnen geld besteedde aan het bouwen van een menselijke pop waaraan ze kon worden vastgeketend, maar het flopte onhandig rond en was gewoon niet geloofwaardig genoeg, wat er uiteindelijk toe leidde dat ze in plaats daarvan geboeid moest worden aan de echte stuntman.

Aanbevolen: