Acht dingen die Amy Schumer heeft onthuld over haar nieuwe show 'Life And Beth

Inhoudsopgave:

Acht dingen die Amy Schumer heeft onthuld over haar nieuwe show 'Life And Beth
Acht dingen die Amy Schumer heeft onthuld over haar nieuwe show 'Life And Beth
Anonim

Amy Schumer is nu de schrijver, regisseur, maker en ster van haar nieuwe show, Life & Beth. De show debuteert op 18 maart 2022 als een drama-komedie die persoonlijk is voor Amy Schumer zelf. Fans krijgen inzicht in een versie van Amy's leven, terwijl ze de hoofdpersoon, Beth, speelt die bijna een midlifecrisis doormaakt. Als ze terug naar huis gaat en haar jeugd herbeleeft, vindt haar karakter haar weg terug naar wie ze werkelijk is.

Na succes als komiek te hebben gevonden, heeft Amy Schumer haar cv uitgebreid om alle rollen in Hollywood te vervullen. Life & Beth is haar nieuwste carrière-avontuur, een mix van haar persoonlijke leven en professionele carrière, zoals de meeste comedians doen.

8 'Life &Beth' is gebaseerd op persoonlijke ervaringen

Amy Schumer creëerde haar nieuwe show, Life & Beth, gebaseerd op haar eigen persoonlijke leven. Hoewel het niet helemaal een waargebeurd verhaal is, zijn de ervaringen gebaseerd op dingen die ze heeft meegemaakt als kind en als volwassene. Het is rauw en een persoonlijke ervaring die ze met de wereld kan delen.

7 'Life &Beth' is een drama-komedie

Als cabaretier is Amy Schumer gewend om haar persoonlijke en professionele leven als één geheel te combineren. In haar nieuwe show brengt ze zowel de komische kant van haar als de getraumatiseerde kant van haar. Life & Beth laat haar publiek zien hoe ze de moeilijke tijden doorkomen met een glimlach en een lach, maar huilen is ook oké.

6 Amy Schumer laat 'Life &Beth' los

Amy Schumer deelt veel over haar leven met het publiek, maar ze laat nog meer los door haar leven te portretteren via personages in een show. Fans zullen zien dat, ja, ze is grappig, maar de grappen die ze maakt op het podium komen uit een getraumatiseerd verleden. Ze wil dat het publiek haar kwetsbare kant ziet, niet door komedie, maar door haar personages.

5 Het idee voor 'Life &Beth' kwam net bij haar

Ze ging terug naar het huis van haar ouders en terwijl ze dagdroomde op de plek waar haar ouders trouwden, bedacht Amy Schumer dit idee voor Life & Beth. Het kwam snel tot haar en ze moest het op papier krijgen. In de show vindt een incident plaats en haar karakter is gevuld met herinneringen aan haar jeugd. Beth gaat op een rommelig avontuur om haar trauma's te helen.

4 Amy Schumer werd geïnspireerd door haar dagboeken van de middelbare school

Tijdens het interview wordt vermeld dat de meeste mensen zich al hun vreselijke herinneringen aan de middelbare school kunnen herinneren. Amy Schumer hield dagboeken bij toen ze opgroeide en ze heeft onlangs haar gedachten op de middelbare school bekeken, wat heeft bijgedragen aan het creëren van het jonge Beth-personage. Het feit dat ze precies kon zien wat ze op die leeftijd dacht, herinnerde haar eraan waarom het zo belangrijk is om dit te portretteren voor de jongere generaties die soortgelijke dingen meemaken.

3 'Life &Beth' portretteert genezing van trauma

Amy Schumer is heel openhartig geweest over haar onzekerheden. Toen ze I Feel Pretty filmde, zei Amy Schumer dat ze zich door deze film mooi voelde. Door deze rauwe weergave in Life & Beth kan ze uitdrukken hoe het is om onzeker op te groeien en die gevoelens met je mee te nemen tijdens de volwassenheid, en om weer van jezelf te leren houden, of voor de eerste keer ooit.

2 TV is de ontsnapping van Amy Schumer

Met alles wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd, vertelt Amy Schumer hoe tv haar ontsnapping uit de realiteit is. Haar favoriete reality-tv-programma helpt haar overal doorheen. Een ontsnapping zijn voor andere mensen is een enorme motiverende factor voor Amy Schumer in elke film- of tv-rol die ze heeft. Amy vindt het heerlijk om een rol te kunnen spelen in het genezingsproces van iemand anders, of het nu via stand-up comedy is of op hun tv-schermen.

1 Amy Schumer is dolblij dat Michael Cera een nieuwe rol krijgt

Tijdens het interview wordt vermeld hoe anders deze rol is voor Michael Cera. Hij speelt Amy Schumer's liefdesbelang en ze vindt het heerlijk om hem in de show te hebben. Hoewel hij meestal niet de rol van liefdesbelang speelt, zegt Amy dat hij de perfecte man is voor haar liefdesbelang. Haar man en haar 'type' zijn niet hetzelfde als de typische hartenbreker op tv die andere mensen graag zien, en ze wilde ervoor zorgen dat ze de juiste man voor de rol vond. Nadat hij contact had gezocht, was hij er helemaal voor om met haar te lezen, en het was een perfecte match.

Aanbevolen: