All Of The Wild Alternate Endings 'Legally Blonde' bijna gehad

Inhoudsopgave:

All Of The Wild Alternate Endings 'Legally Blonde' bijna gehad
All Of The Wild Alternate Endings 'Legally Blonde' bijna gehad
Anonim

Het is 20 jaar geleden sinds de knalroze klassieker, Legally Blonde. De film met in de hoofdrol Reese Witherspoon is zeer iconisch, empowerment, en blijft een hoofdbestanddeel waar iedereen twee decennia later naar terugkijkt. In de laatste scène geeft Elle Woods een onvergetelijke toespraak voor de afstudeerklas van Harvard terwijl "Perfect Day" ons meeneemt naar de aftiteling. Leuk weetje: de afstudeerscène was niet het oorspronkelijke idee voor de laatste momenten van de komedie uit 2001.

In dit artikel zullen we alle wilde alternatieve eindes bekijken die Legally Blonde bijna had. Zoals Elle Woods ooit zei: buig en snap bij al deze verrassende alternatieve eindes!

6 Elle en Vivian worden heel close

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van de film spraken een aantal castleden en de schrijvers van de film met The New York Times over de totstandkoming van de film. Terwijl ze het over het einde had, herinnerde actrice Jessica Cauffiel, die Elle's vriendin Margot speelt, zich het volgende te lezen: "Het eerste einde was Elle en Vivian in Hawaï in strandstoelen, margarita's drinkend en hand in hand. De insinuatie was dat ze ofwel beste vrienden waren of dat ze romantisch samen."

De scenarioschrijvers verklaarden al snel dat deze verklaring totaal onwaar was, maar samen met Cauffiel, Alanna Ubach, de laatste BFF in Elle's trio Serena, herinnerden zich ook dezelfde scène die in het script werd verwerkt. Hoewel, Karen McCullah, een van Legally Blonde's schrijvers, zei dat er een ander einde zou komen met meer Elle en Vivian goedheid: We besloten oorspronkelijk een jaar later, Elle en Vivian waren goede vrienden, en Vivian is nu blond. Ze waren de Blond Legal Defense Club begonnen en waren flyers aan het uitdelen in de quad, want dat was het einde in Amanda's manuscript.'

Het zou zeker een schokkend einde zijn geweest van de klassieke film. Selma Blairs Vivian heeft in feite Elle Wood's vriend Warner gestolen en ze worden gezworen vijanden. Dus eigenlijk, als ze dit specifieke einde hadden gebruikt, zou het een geweldige verhaallijn van vijanden van geliefden zijn, rechtstreeks uit een roman.

5 Een muzikaal nummer

Jessica Cauffiel deelde een tweede alternatief einde dat ook echt te mooi lijkt om waar te zijn. Ze verklaarde dat "Het tweede of derde einde was een muzikaal nummer op de trappen van de rechtszaal, en toen Elle naar buiten kwam, brak de jury en iedereen in de rechtszaal in op zang en dans. Ik heb 20 jaar gewacht tot iemand dat zou uitlekken."

Dit is heel logisch aangezien dit begin jaren '00 was. Het zou helemaal niet verwonderlijk zijn als dat in feite het Legally Blonde-einde was. Zeker nu de film zelf de inspiratie vormde voor een populaire Broadway-musical. Maar laten we meteen in het laatste alternatieve einde duiken dat de schrijvers ertoe bracht om op het echte einde te belanden.

4 Elle en Emmet's nog lang en gelukkig

Nadat McCullah's scenarioschrijfpartner op Legally Blonde Meredith Scott Lynn openhartig was over het einde dat bijna de definitieve versie bereikte voordat het testpubliek het neerschoot, zei ze dat "een van de versies eindigde met het kussen van Emmett en Elle. We hebben de film twee of drie keer vertoond, en elke keer wilden mensen niet dat het eindigde met een kus. Ze dachten dat het geen verhaal was over Elle die een vriendje kreeg, wat echt cool was om mensen dat te laten zeggen."

Opmerkelijk was dat mensen konden herkennen dat deze film veel meer was dan alleen een meisjesachtige romcom. Het is een film die focust op de prestaties van Elle Woods op Harvard nadat haar werd verteld dat ze niet goed genoeg was om advocaat te worden. Het bespreekt ook hoe je in jezelf moet geloven in plaats van te proberen andere mensen gelukkig te maken en goed genoeg voor hen te zijn.

3 Dragen Elle Woods en Emmett Richmond pruiken?

Het filmen van het nieuwe einde zou voor veel obstakels zorgen voor de schrijvers van Legally Blonde. "Op dat moment was Reese in Engeland de opnames van The Importance Of Being Earnest", zegt McCullah. "Ze had haar haar afgeknipt omdat het beschadigd was geraakt door alle hete rollers, dus zetten ze haar een pruik op."

Een ander personage dat aan het einde van de film een pruik droeg, was Luke Wilson. "Luke Wilson had een pruik op omdat hij zijn hoofd had kaalgeschoren voor The Royal Tenenbaums", zegt McCullah. "De hele afstudeerscène is opgenomen in Londen, maar alle reactie-opnames waren in Burbank in een soundstage. Als je heel goed kijkt, zul je merken dat de belichting een beetje anders is. Maar het nieuwe einde was veel bevredigender."

2 Waarom het einde dat we kregen echt het perfecte einde was

Lega lly Blonde zou nooit een soort romantische komedie worden en dat wist het publiek. Als de relatie tussen Elle en Vivian zou plaatsvinden of als Elle en Emmett aan het einde van de film zoenden, zou het romcom-vibes hebben afgegeven. Hoewel het idee van een muzikaal nummer behoorlijk verbazingwekkend is, zou het erg flauw zijn geweest om dat aan het einde toe te voegen, aangezien de film meer gaat over Elle's persoonlijke reis om advocaat te worden en de stereotypen die ze moest overwinnen.

1 De levensduur van de franchise spreekt voor zich

Het is zeker fascinerend om te zien wat er 20 jaar had kunnen zijn na de release van Legally Blonde als een derde film die zeer binnenkort komt. Je kunt beoordelen welk einde volgens jou het beste past door de film nu op Netflix te streamen!

Aanbevolen: