Waar is Bruiser Woods nu van 'Legally Blonde'?

Waar is Bruiser Woods nu van 'Legally Blonde'?
Waar is Bruiser Woods nu van 'Legally Blonde'?
Anonim

Mensen houden van hun huisdieren. Of het nu beroemde puppy's zijn die hun eigen salaris naar beneden halen of huiselijk ogende pups met grappige gewoonten, mensen zijn absoluut geobsedeerd door dieren. Vooral honden hebben een grote plaats in film en tv, om nog maar te zwijgen van de influencer-sfeer.

Een goed voorbeeld? De 'collab' van Priyanka Chopra-Jonas met de beroemde modehond van Instagram. Maar hoewel IG-pups een moderne trend zijn, hebben fans altijd alles gehad met de harige beroemdheden in Hollywood.

Bruiser Woods stal bijvoorbeeld de show in een paar 'Legally Blonde'-scènes, en zijn outfits die overeenkwamen met Reese's geweldige garderobe waren absoluut schattig. Hij was ook net zo verwend als de honden van Paris Hilton, of misschien nog wel meer.

Dus natuurlijk willen fans weten wat er met Bruiser Woods is gebeurd na 'Legally Blonde'?

Ten eerste was Bruiser -- wiens echte naam Moondoggie AKA Moonie is -- ook in 'Legally Blonde 2: Red, White &Blonde', maar zijn tijd in Hollywood eindigde daar niet. Moonies andere banen omvatten een muziekvideo met Cher en een handvol commercials, plus wat tv-werk.

Natuurlijk, zoals The Sydney Morning Herald lang geleden uitlegde, werd het lot van Moonie min of meer bepaald door 'Legally Blonde'. Zijn trainer wilde dat hij inviel als dubbelganger voor de Taco Bell-chihuahua, een van haar andere pups, Gidget (die Bruiser's moeder speelde in 'Legally Blonde 2'!), maar hij werd nooit groot genoeg.

Moonie verscheen weer toen Reese haar 'Walk of Fame'-ster ontving, maar daarna bleven fans zich afvragen wat er met hem was gebeurd. Zoals Wolfstoria uitlegde, ging Moonie met pensioen rond de leeftijd van 15, in 2014.

Helaas leven zelfs beroemde hondjes niet voor altijd, en Moonie stierf in 2016 na een lang en gelukkig leven van acteren, en sprong in de portemonnee van willekeurige mensen nadat ze de truc had geleerd om met Reese te werken.

Zijn trainer, Sue, herdacht Moonie bij zijn overlijden en merkte op dat het met persoonlijkheid gevulde hondje maar liefst 18 jaar leefde. Reese herkende ook het overlijden van haar tegenspeler en zei dat ze hun tijd samen nooit zou vergeten.

In eerdere interviews had Witherspoon niets dan lof voor de pup, die leerde hoe hij zich naast de ster moest gedragen. Ze zei dat Moonie geweldig was en legde uit: "Hij komt binnen, raakt zijn doel, we schieten de take, en hij gaat terug naar zijn trailer."

De kleine pup, die als puppy uit het asiel werd gered, bleek zo'n ster te zijn dat zijn rol in 'Legally Blonde 2' werd geüpgraded - en zijn garderobe werd uitgebreid - om tegemoet te komen aan het geschreeuw van fans voor hem.

Pups zijn tenslotte altijd al een hoofdbestanddeel van het scherm geweest en Moonie AKA Bruiser was een andere ster die erkenning waard was.

Aanbevolen: