Fans reageren op Jerry O'Connell die Sharon Osbourne vervangt in 'The Talk

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Jerry O'Connell die Sharon Osbourne vervangt in 'The Talk
Fans reageren op Jerry O'Connell die Sharon Osbourne vervangt in 'The Talk
Anonim

Fans van The Talk zijn zich terdege bewust van de dramatische dynamiek en explosieve momenten die de show lijken te hebben overgenomen. De laatste trekking leek te komen met het dramatische vertrek van Sharon Osbourne, te midden van beschuldigingen van racisme. De spanning was gewoon te veel voor haar om te dragen, en toen ze werd ontslagen, kwam Jerry O'Connell snel tussen als haar vervanger in de show. Het was meteen duidelijk dat, hoewel veel mensen enthousiast waren over deze verandering, anderen gewoon niet zo enthousiast waren en erg luidruchtig waren over hun reserveringen.

Fans gingen snel naar sociale media om hun mening over deze grote verschuiving te delen, en er werd een breed scala aan perspectieven gepresenteerd. Dit is hoe de Twitterverse heeft gereageerd op de toevoeging van Jerry O'Connell aan The Talk …

10 Sommigen weten niet zeker of 'The Talk' een mannenwereld is

Sommige fans hebben snel verklaard dat The Talk altijd een door vrouwen geleide show is geweest, en dat ze er nog niet klaar voor zijn dat een man zich bij de cast voegt. Sharon's vertrek is al een hele grote verandering, en het introduceren van een man in het panel blijkt voor veel kijkers te veel te zijn.

De volledig vrouwelijke component was een van de fundamentele elementen van de show die veel mensen niet wilden veranderen. Voordat hij zelfs maar plaats nam in de show, begonnen veel kijkers al terug te dringen om O'Connell toe te voegen aan het team, alleen al op basis van zijn geslacht.

9 Hij is sympathiek

Andere mensen vinden dat Jerry een welkome aanvulling is op het team en zijn enthousiast om de nieuwe dynamiek te ervaren met de introductie van zijn energie. Er zijn een aantal fans geweest die commentaar gaven op Jerry met een zeer sympathieke persoonlijkheid, en merkten op dat hij een andere laag in het gesprek brengt, wat een zeer welkome verandering is van de richting die de show eerder bewoog.

8 Er is veel fanliefde

Jerry O'Connell heeft een enorme aanhang van zijn eigen fans, en degenen die hem aanbidden, zullen afstemmen op elk project dat hij op zich neemt. Alleen al het feit dat hij nu een plaats op The Talk heeft, blijkt enorm opwindend nieuws te zijn voor zijn volgers, die echt opgewonden zijn om hem zo regelmatig te kunnen zien. Veel fans zijn verheugd over deze nieuwe blootstelling aan zijn capriolen en zijn klaar om hem te omarmen in deze nieuwe rol.

7 Dit is het begin van het einde

Sommige fans vinden het helemaal geen goede zet om Jerry O'Connell naar The Talk te brengen. In feite waarschuwen ze dat dit de doodskus voor het programma kan zijn. Velen beschouwen O'Connell als een persoon met een gebrekkige staat van dienst en voorspellen dat zijn regelmatige optredens in The Talk zeker zullen leiden tot de uiteindelijke ondergang van de show en waarschuwen producenten door hen te vertellen dat het meebrengen van O'Connell betekent dat annulering nabij zal zijn.

6 Meer mensen zullen nu afstemmen

Aan de andere kant van het gesprek raakten veel kijkers van The Talk verveeld door dezelfde scherts en voorspelbare reacties van de huidige cast. De show was van de radar verdwenen voor veel mensen, die besloten hebben om het nog een kans te geven, nu Jerry O'Connell een plaats in het panel heeft. Zijn schare fans trekt een menigte aan die anders misschien niet zou hebben afgestemd op The Talk, en voor velen zal dit de reden zijn dat ze nu besluiten om af te stemmen.

5 Geef de man een kans…

Andere mensen hebben Twitter gebruikt om te zeggen dat er geen reden is om Jerry O'Connell zo vroeg in het spel te trollen. Ze vinden dat kijkers hem een kans moeten geven om zich in zijn nieuwe rol te nestelen en zijn nieuwe baan in een paar afleveringen uit te voeren voordat hij wordt onderzocht.

Jerry wordt gezien als een over het algemeen aangenaam persoon die het niet verdient om belachelijk gemaakt te worden om de eenvoudige reden dat hij een kans accepteerde die hem werd aangeboden. Ze geloven dat of een man, vrouw, blanke of een persoon met kleur accepteerde deze positie, etniciteit en geslacht zouden niet de beslissende factor voor hun succes moeten zijn.

4 Zijn persoonlijkheid is een enorme gelijkspel

Iedereen die plaatsneemt op de set van The Talk zal op de een of andere manier de energie van de show beïnvloeden. Het hele concept van het bespreken van onderwerpen is om een verscheidenheid aan verschillende perspectieven en persoonlijkheden te presenteren, en voor velen is Jerry O'Connell een welkome aanvulling. Zijn persoonlijkheid is beschreven als "echt" en "nuchter", waardoor zijn bijdragen meer organisch worden geaccepteerd door veel kijkers. Zijn fans zijn enthousiast om te zien hoe zijn individualiteit en maniertjes de algehele energie van de show beïnvloeden.

3 Hij veranderde de dynamiek ten goede

Het v alt moeilijk te ontkennen dat er de laatste tijd veel spanning is tussen de dames in het panel van The Talk. Er zijn meer dan een paar explosieve uitwisselingen geweest en het lijkt erop dat veel van de persoonlijkheden op een zeer grote manier botsten. Dat leidde tot veel negativiteit en het beïnvloedde de algehele toon die de show aannam. Veel mensen zijn verheugd om te zien dat Jerry's aanstekelijk vrolijke energie een positieve invloed heeft op elk aspect van de show.

2 Eindelijk, het uitzicht van een man

Een groot aantal fans is erg blij dat een man meedoet aan de gesprekken die dit programma doen ontbranden. De manier waarop Jerry zijn perspectief geeft, is zowel verfrissend als een welkome afwisseling. Fans zijn blij dat er nog een laag wordt toegevoegd om de manier waarop ze naar de show kijken te textureren, en de mening van een man is een welkome traktatie voor kijkers die denken dat het tijd is om het genderperspectief op de show in evenwicht te brengen.

1 Jerry verdient dit

Met al het heen en weer over hoe kijkers zich voelen over het feit dat Jerry O'Connell zich bij de cast van The Talk voegt, lijkt het erop dat een, heel belangrijk perspectief over het hoofd is gezien… Jerry's. Sommige kijkers zijn zo vriendelijk geweest om contact op te nemen met Jerry om hem te feliciteren met zijn nieuwe contract en erkennen dat hij het verdient om deze nieuwe kans aan te grijpen. Ze zien dit als een enorme prestatie voor de acteur en erkennen snel dat hij lof verdient omdat hij genoeg wordt vertrouwd en "geliefd" wordt om op deze nieuwe positie in de show te worden benoemd.

Aanbevolen: