Lady Gaga's ex-vriendjes: 15 dingen die ze onlangs heeft onthuld

Inhoudsopgave:

Lady Gaga's ex-vriendjes: 15 dingen die ze onlangs heeft onthuld
Lady Gaga's ex-vriendjes: 15 dingen die ze onlangs heeft onthuld
Anonim

Lady Gaga heeft 11 Grammy's, 2 Golden Globes, 13 MTV Video Music Awards, één Academy Award, een BAFTA, Brit Awards en talloze andere onderscheidingen gewonnen, plus verschillende Guinness-wereldrecords. Ze is een van de best verkopende muziekartiesten aller tijden. Gaga is een veelzijdige entertainer. Haar vermogen, vanaf 2020, is $ 320 miljoen.

Fans trollen de hele dag door de keerzijde van zo'n beroemdheid te zijn. Elk stukje van haar leven wordt onder de loep genomen en onderzocht. Haar liefdesleven staat 24/7 in de schijnwerpers. Soms vertelt ze fans over haar romantische leven; op andere momenten graven de fans informatie op. waarvan sommige geruchten zijn en andere waar zijn.

Elke man zou graag een date hebben met zo'n rijke, succesvolle en getalenteerde celeb. Ze heeft romantische contacten gehad met nogal wat mannen.

Hier zijn 15 feiten die ze onlangs onthulde over haar ex-vriendjes - deze feiten zullen je verbazen:

15 Haar 2020 Man

Lady Gaga begon dit nieuwe jaar met een knal en met een nieuw vriendje aan haar zijde. Michael Polansky, een ondernemer, is de man van haar hart in 2020. Hij is afgestudeerd aan Harvard en mede-oprichter van Parker Foundation.

Gaga werd gezien met hem dineren na een nieuwjaarsevenement. Ze plaatste onlangs een foto met hem op Instagram - ze waren allemaal geknuffeld en gezellig op een balkon in Miami, met uitzicht op de zee.

14 Ze is niet serieus

Een verslaggever van Us Weekly beweerde onlangs dat Gaga ongetwijfeld genoot van haar samenzijn met Polansky, maar gaf aan dat ze de relatie niet al te serieus nam. De bron merkte verder op dat Michael Polansky misschien niet de enige is in wie de zanger op dit moment geïnteresseerd was.

13 Boodschappen doen met Cooper

Lady Gaga werd in 2019 vaak gezien met Bradley Cooper. Ze werden toen zelfs samen gespot bij het boodschappen doen. Hij was haar co-acteur in A Star is Born. Fans hielden van hun onderlinge chemie in de film. Na de stomende uitvoering van het nummer Shallow, tijdens de Oscars van 2019, waren fans ervan overtuigd dat er iets tussen hen aan de hand was.

12 Verpletterende roddels

Gaga stopte alle speculaties over haar relatie met Cooper in een interview op Jimmy Kimmel Live. Ze beweerde dat zij en Cooper tijdens de voorstelling acteerden om het er echt uit te laten zien. Beiden hadden net geen relatie meer met hun respectieve beaus. Fans wilden dat Gaga en Brad met elkaar in contact zouden komen. Gaga noemde het echter een sterke platonische band en niets anders.

11 Twee keer daten met dezelfde man

Ze onthulde dat ze na vijf jaar terugkwam bij een van haar exen. In 2005 had ze een romance met Luc Carl, een zanger. Hij inspireerde Gaga om haar liedjes te schrijven en de twee brachten zoveel tijd samen door. Ze gingen later uit elkaar, maar na vijf jaar ging Gaga in 2010 terug naar hem. Althans, voor een tijdje. Ze deelde foto's waarop ze elkaar weer zoenen en knuffelen.

10 Genoemd door Ex

Haar echte naam is Stefani Joanne Angelina Germanotta. Ze onthulde dat haar artiestennaam, Lady Gaga, haar was gegeven door haar ex-vriend, Rob Fusari, die een muziekproducent was. Ze hadden een relatie en hij vond dat ze een pakkende artiestennaam moest hebben die bij haar groeiende carrière zou passen. Deze man sleepte de zangeres een paar jaar later voor de rechter omdat hij hem dumpte toen ze beroemd werd.

9 Beau gaf haar de discostick

Een ander feit dat ze onlangs onthulde, was dat haar toneelrekwisiet, de Disco Stick, is gemaakt door weer een andere ex-beau. Zijn naam was Matt Williams. Hij was de creative director van The Haus of Gaga. Al snel werd het persoonlijk en raakten de twee betrokken. Ze noemde ze ‘gekke minnaars’. Ze gingen na een jaar uit elkaar.

8 Ze verwierp de casual liefde

Gaga vertelde Evening Standard dat de connectie tussen haar en Matt meer een affiniteit voor creativiteit was. Hij was briljant in zijn werk, maar ze was niet helemaal zeker van de band. Ze zei dat ze niet wilde dat het een toevallige liefde was, dus trok ze zich terug. Dit was een tijd waarin ze 10 miljoen platen verkocht, maar haar passie verloor.

7 De schokkende breuk

Haar aankondiging van een breuk met acteur, Taylor Kinney, kwam als een schok voor haar fans. Deze twee hadden een relatie van vijf jaar en verloofden zich zelfs. In februari 2015 liet ze de hele wereld weten dat Taylor haar ten huwelijk had gevraagd. Met trots liet ze de verlovingsring zien. Het sprookje had echter een ongelukkig einde. Ze hebben hun verloving in 2016 afgeblazen.

6 Carrière die de schuld krijgt

In de documentaire over haar leven besprak Lady Gaga haar relatie met haar voormalige verloofde, Taylor, tot in detail. Ze was duidelijk diepbedroefd na de verloving en de vijf jaar oude relatie werd afgeblazen. Achteraf gezien gaf ze haar supersuccesvolle carrière de schuld voor het veroorzaken van de splitsing.

5 Soulmate-verbinding

Zelfs na de breuk schreef Gaga in 2016 in een Instagram-bericht dat zij en Taylor 'soulmates' waren. Ze beweerde dat ze alleen een pauze namen in de relatie en dat niet alles verloren was. Net als andere stellen hadden ze turbulentie tussen hen. Met hun respectievelijke drukke schema's zouden beiden het moeilijk vinden om met het emotionele aspect om te gaan. Ze zijn echter nooit meer bij elkaar gekomen!

4 Tweede betrokkenheid

Ze kondigde haar tweede verloving aan in 2018. Na haar breuk met Taylor vond ze iemand die haar leven weer vreugde kon brengen. Hij was een Amerikaanse modeontwerper genaamd Christian Carino. Deze twee hadden het hele jaar een wilde romance, die culmineerde in een officiële verloving in 2017. Gaga bevestigde het een jaar later.

3 De tweede keer fout gaan

Kort nadat Gaga haar verloving met Christian Carino bevestigde, begon het weer mis te gaan. Gaga verscheen op het Grammy-evenement van 2019 zonder de verlovingsring. Ook bedankte ze haar verloofde niet na het in ontvangst nemen van haar prijs. Dit was een duidelijk signaal. Het wrede feit was dat ze niet langer verloofd was met Carino.

2 Snel verder

Kort daarna, in 2019, werd Lady Gaga gespot met een audio-ingenieur genaamd Dan Horton tijdens een diner in Studio City in Californië. Ze kusten elkaar en werden de hele avond gezellig. Ze deden dit in het bijzijn van mensen en erkenden daarom de romantiek. Hortons Instagram-account is gewijzigd van openbaar naar privé vanwege geruchten over zijn relatie met de Grammy Award-winnaar.

1 Afbellen in een handomdraai

Later dat jaar vertelde de zangeres aan Us Weekly dat ze stopte met Dan. Volgens het rapport vond ze Dan te onvolwassen om met een personage als het hare om te gaan. Dit veroorzaakte de breuk. Dit overrompelde ook de fans, omdat de romantiek net was begonnen en het te vroeg was om dingen uit elkaar te laten vallen.

Aanbevolen: