Beyoncé, Rihanna en 13 andere verbluffende throwback MET-gala's zien er te mooi uit om te negeren

Inhoudsopgave:

Beyoncé, Rihanna en 13 andere verbluffende throwback MET-gala's zien er te mooi uit om te negeren
Beyoncé, Rihanna en 13 andere verbluffende throwback MET-gala's zien er te mooi uit om te negeren
Anonim

Een van de grootste avonden van het jaar in de modewereld is ongetwijfeld het Met Gala. Dit jaarlijkse gala is een geldinzamelingsactie voor het Metropolitan Museum of Art's Costume Institute in New York City.

Sinds het eerste Met Gala in 1948 ontvangen beroemdheden privé-uitnodigingen voor dit exclusieve evenement, dat elk jaar een nieuw thema heeft. Organisatoren van evenementen moedigen sterren aan om in hun meest extravagante en verbluffende looks over de rode loper te lopen. Als je Anna Wintour niet kent, ze is de hoofdredacteur van Vogue en sinds 1995 de voorzitter van het Met Gala. Ze heeft van dit al lang bestaande evenement een zeer populair evenement gemaakt.

Van Rihanna's mooie en opvallende gele jurk tot Beyoncé's glimmende body-con-jurk, de mode-iconen op deze lijst hebben zichzelf gevestigd als modekoplopers. Sinds het Met Gala van 2020 is uitgesteld, bekijken we enkele van de meest adembenemende Met Gala-looks opnieuw!

15 Rihanna, 2015

Het is geen geheim dat Rihanna alles kan aantrekken wat ze draagt, maar deze Met Gala-look uit 2016, met als thema 'China: Through the Looking Glass', was een showstopper op de rode loper.

De zangeres deelde dat ze online onderzoek deed naar het thema en deze prachtige, keizerlijke gele, met bont afgezette cape tegenkwam. Het is handgemaakt door een Chinese ontwerper en het duurde twee jaar om het te maken!

14 Beyoncé, 2015

Beyoncé maakte een beroemde last-minute verschijning op het Met Gala van 2015. De ster droeg een pure Givenchy-jurk die was bedekt met prachtige juwelen. De edelstenen waren strategisch van top tot teen geplaatst. Hoewel sommige fans in de war waren over hoe dit het 2015 Met Gala-thema van "China: Through the Looking Glass" weerspiegelde, v alt niet te ontkennen dat Beyoncé deze look nog steeds versloeg.

13 Blake Lively, 2018

Naast acteren staat Blake Lively ook bekend om haar uitstekende smaak in mode. Tijdens het Met Gala van 2018 verscheen de actrice in een prachtige geborduurde jurk van Versace die meer dan 600 uur in beslag nam. De look werd compleet gemaakt door een puntig haarstukje dat een halo nabootste - het gaf Blake een engelachtige look die opging in het Met Gala-thema van 2018 "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination".

12 Kylie Jenner, 2019

De Jenners staan bekend als modeliefhebbers en hebben de afgelopen jaren veel rode lopers van het Met Gala bezocht. Een jaar droegen de zussen op maat gemaakte gevederde Versace-jurken in contrasterende kleuren. Kylie koos voor deze lila jurk voor het 2019 Met Gala roze tapijt. Het thema was: "Kamp: opmerkingen over mode."

11 Kendall Jenner, 2019

Kendall droeg ook een op maat gemaakte Versace-jurk met veren in fel oranje. Ze verscheen op de roze loper naast haar zus, Kylie. Kendall is gewend om ons uiterlijk te geven en deze outfit was geen uitzondering. De outfit was campy genoeg om bij het modethema te passen, dat het best te omschrijven is als overdreven en extreem.

10 Zendaya, 2018

Deze look is een terugkeer naar het Met Gala van 2018, met als thema 'Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination'. Zendaya's outfit is geïnspireerd op een van de meest historisch beroemde religieuze iconen, St. Jeanne d'Arc. De jurk was een op maat gemaakte Versace die op een harnas leek.

9 Cardi B, 2018

Hier is nog een prachtige look van Met Gala 2018. Cardi B was zwanger en slaagde er toch in om deze oogverblindende rode loper-look te serveren. Dit was het Met Gala-debuut van de rapper en ze verscheen arm in arm met de ontwerper van de jurk, Jeremy Scott. Scott heeft dit aangepaste Moschino-stuk gemaakt.

8 Taylor Swift, 2016

Taylor Swift is geen onbekende in het bijwonen van mode-evenementen, dus sierde ze de rode loper tijdens een Met Gala-evenement. In 2016 gaf de zanger ons futuristische vibes met deze metallic Louis Vuitton-jurk, gecombineerd met zwarte lippenstift en een ijzige blonde bob. Haar look paste perfect bij het thema "Manus X Machina: Fashion in the Age of Technology".

7 Ariana Grande, 2018

Ariana Grande ging naadloos op in het thema van de avond, namelijk 'hemelse lichamen'. Ze droeg deze prachtige Vera Wang-jurk. Het was gezeefdrukt met delen van Michaelangelo's meesterwerk, Het Laatste Oordeel, dat het plafond siert van een van de historisch meest beroemde gebedshuizen, de Sixtijnse Kapel.

6 Kim Kardashian, 2019

Kim Kardashian is al lang een fan van mode en haar look voor het Met Gala van 2019 bewees dat ze een van de beste in het spel is. De reality-tv-ster verscheen in een adembenemende naakte Mugler-jurk versierd met kristallen kralen en pailletten die eruitzagen als waterdruppels.

5 Lady Gaga, 2019

Lady Gaga staat bekend om haar excentrieke mode en haar schokkende Met Gala-entree in 2019 toonde haar op het hoogtepunt van haar modegame. Haar outfit is gemaakt door haar designervriend, Brandon Maxwell, die vier afzonderlijke jurken in één combineerde. Als gastheer van de avond benadrukte Gaga het thema van de nacht, door op een zeer camp-manier te schitteren.

4 Saorise Ronan, 2019

Saoirse Ronan heeft ons altijd gracieuze blikken op de rode loper gediend. Voor het Met Gala van 2019 droeg de ster een gedurfdere look om het thema van de avond te eren, namelijk extravagante en geestige mode. De op maat gemaakte Gucci-jurk die ze droeg, was versierd met twee geborduurde gouden draken op elke schouder - ze waren het middelpunt van de jurk.

3 Jennifer Lopez, 2019

Jennifer Lopez koos voor een sprankelende Versace-jurk met een diepe halslijn en een dijhoge split, versierd met een adembenemend passend hoofddeksel. Ze droeg ook sieraden die de hele look bij elkaar brachten. Deze over-the-top blitse look vermengde zich met het thema van het 2019 Met Gala, dat 'kamp'-mode was.

2 Bella Hadid, 2019

Hier is nog een gedenkwaardige blik van het prachtige fotomodel, Bella Hadid, die de roze loper sierde terwijl ze een prachtige, met juwelen ingelegde uitgesneden Moschino-jurk droeg. Om deze edgy high fashion-look compleet te maken, droeg de ster ook een pixie-cut pruik met een zijwaarts vallende pony. De over-the-top en kitscherige outfit viel in de categorie kampmode.

1 Priyanka Chopra, 2018

Last but not least sierde mode-icoon Priyanka Chopra het Met Gala van 2018 terwijl ze gekleed was in een prachtige outfit die was geïnspireerd op het thema "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination". De actrice droeg een fluwelen bordeauxrode Ralph Lauren-jurk versierd met rode Swarovski-kristallen. Haar hoofddeksel was voorzien van gouden kralenwerk dat meer dan 250 uur in beslag nam om te maken!

Aanbevolen: