13 Zeldzame foto's van Billie Eilish die haar gebruikelijke flodderige kleding NIET draagt

Inhoudsopgave:

13 Zeldzame foto's van Billie Eilish die haar gebruikelijke flodderige kleding NIET draagt
13 Zeldzame foto's van Billie Eilish die haar gebruikelijke flodderige kleding NIET draagt
Anonim

Billie Eilish is een zeldzaam mens. Ze is ongelooflijk getalenteerd, maar ook compromisloos. Vaak zien we popsterren die in feite zijn gemaakt door hun productiebedrijven. Billie Eilish is haar eigen persoon. Ze is niet bang om de helft van haar haar groen te verven, in kettingen te leggen en te rocken op haar eigen merk van rare, verontrustende en mooie gothpop.

Haar stijl moet niet lichtvaardig worden opgevat. Voor een groot deel van het sterrendom van Billie Eilish heeft ze de wijde kleren gewiegd. Truien, trainingspakken… zelfs outfits waarin ze van top tot teen in leuke vacht is gewikkeld… niets was te groot voor Billie. Onlangs hebben we echter ontdekt hoe ze eruitziet onder al die lagen, en het is tijd om het met de wereld te delen.

13 Zo zijn we gewend om Billie Eilish te zien

De kleuren kunnen veranderen, maar haar uiterlijk blijft hetzelfde. Wijde truien en kettingen zijn de definitieve Billie Eilish-stijl sinds ze haar eerste EP uitbracht. We hebben haar lichaam nooit echt kunnen zien, maar we hebben het nooit erg gevonden. Tot nu toe was het altijd Billie die Billie was!

12 Ze heeft eerder delen van zichzelf onthuld

Dat wil niet zeggen dat ze haar huid nooit heeft blootgesteld aan zonlicht; ze is geen vampier, ook al zeggen sommige van haar rode loper-outfits anders. Het is bekend dat ze pronkt met haar armen en benen, alleen niet tegelijkertijd. En meestal niet boven de knie. En heel, heel zelden. Oké, misschien zijn er wat vampiervibes.

11 Maar nu wil ze meer onthullen

Insider vertelt ons dat ze de laatste tijd een beetje van gedachten is veranderd. Eigenlijk een totale verandering van hart. Insider schrijft dat Billie Eilish in de krant stond dat ze de mogelijkheid wilde hebben om haar lichaam te laten zien toen ze 18 werd.” Wat betekent dat we heel, heel binnenkort veel meer van Billie Eilish gaan zien.

10 Haar recente concert liet haar alles laten zien

Popcrush heeft alle antwoorden en ze hebben heel duidelijk gemaakt dat "zeer binnenkort" eigenlijk nu is. Billie Eilish is al begonnen aan haar recente tour. Popcrush schrijft dat Billie Eilish een video afspeelde waarop ze te zien was, "haar oversized hoodie openritsen voordat ze zich uitkleedde tot een tanktop. Ze doet het dan uit en onthult haar bh.”

9 Haar stijl is nog steeds intact

Gelukkig heeft zelfs het feit dat ze minder kleding draagt geen invloed op haar stijl. Ze zal altijd supercool zijn (maar een beetje eng). Kijk maar naar al die kettingen. Het zilveren haar is misschien veranderd, maar haar buitenaardse persoonlijkheid is dat nog steeds niet. We zijn erg enthousiast om haar nieuwe stijlmogelijkheden te zien.

8 En wauw, zijn we ooit blij dat ze besloot te pronken

We weten dat Billie Eilish niet wil dat mensen zich fixeren op haar lichaam, haar uiterlijk of iets anders dan haar stijl. We kunnen het echter niet helpen, maar staren wanneer ze dit soort gevoel voor mode heeft. Serieus, ze weet hoe ze een crop-top moet rocken. Dansen was een goede zaak voor haar toen ze jong was.

7 Er zijn een paar plagerige foto's gemaakt

Hoewel ze tot nu toe heel voorzichtig is geweest om met niets ongepasts te pronken, heeft Billie Eilish een select aantal plagende snapshots op haar sociale media-profielen. Neem bijvoorbeeld deze vakantiefoto. Als we zoiets zouden posten, zouden onze ouders zeker een wenkbrauw optrekken. Maar het is niet precies… onthullend.

6 En een heleboel eerdere

Pre-beroemde Billie is een wild ding om te onderzoeken. Vóór de groene wortels en de pluizige trainingspakken was Billie Eilish een beetje een normale tiener. Natuurlijk, ze had nog steeds het zilveren haar en berekende koel. Maar ze had ook outfits zoals deze, wat we letterlijk op elke normale zaterdag zouden dragen.

5 Inclusief enkele juweeltjes van dansoverwegingen

Oké, we dansten ook toen we kinderen waren, maar dit was absoluut niet het soort kostuum dat we moesten dragen. Hoewel we deze jurk niet "onthullend" zouden noemen, laat het zeker meer van Billie's lichaam zien dan we zeker weten dat ze vandaag zou gaan. Het is grappig - normaal gesproken wordt de hoeveelheid huid die zichtbaar is groter naarmate je ouder wordt; Billie is meestal het tegenovergestelde.

GERELATEERD: 20 feiten over de opvoeding van Billie Eilish

4 En wat fotoshoots

Aan het begin van haar carrière hadden de fotoshoots niet dezelfde sfeer als nu. Haar vroege fotoshoots lijken meer generieke popster dan Billie Eilish. Maar eerlijk gezegd nemen we het haar niet kwalijk. Het duurt even voordat je je stijl doorhebt, vooral als je een tiener bent. Voor iemand die een ster en een tiener is, is dat moeilijk om mee om te gaan.

3 De media maakten haar een beetje nerveus

Zoals Insider eerder zei, bleef Billie Eilish lange tijd uit de buurt van alles wat past. Ze zeiden: "ze hield er niet van om nauwsluitende kleding te dragen uit angst om beschaamd te worden", en citeerden Billie die uitlegde: "niemand kan een mening hebben, omdat ze niet hebben gezien wat eronder zit."

2 Maar het lijkt erop dat ze zich nu minder zorgen maakt over lichaamsschaamte

Cheat Sheet verzekert ons dat ze zich steeds minder zorgen maakt over body-shaming naarmate ze ouder wordt. Ze schrijven: "Ze pleit ervoor dat iedereen zich kan kleden zoals ze willen", waaronder zijzelf. Naarmate haar ideeën over het publiek en bodyshaming veranderen, zijn we er zeker van dat ze ook haar stijl zal laten evolueren.

1 Ze gloeit helemaal op

Het maakt niet uit in welke richting haar stijl gaat, we moeten toegeven dat ze helemaal opgloeit. Dazed Digital vermeldt zelfs dat ze in een nieuwe documentaire gaat schitteren. Je weet dat je een grote hit hebt gemaakt als je in een documentaire mag schitteren voordat je album zelfs maar in de schappen ligt. Totale gloed!

Aanbevolen: