16 Throwback-foto's van Lady Gaga en Bradley Cooper, te mooi om te negeren

Inhoudsopgave:

16 Throwback-foto's van Lady Gaga en Bradley Cooper, te mooi om te negeren
16 Throwback-foto's van Lady Gaga en Bradley Cooper, te mooi om te negeren
Anonim

Het zijn wereldberoemde beroemdheden die rijk, getalenteerd en aantrekkelijk zijn. Ze worden vaak samen gezien. Ze prijzen elkaar op openbare evenementen. Gezien hun geweldige chemie is het geen verrassing dat de wereld gelooft dat Lady Gaga en Bradley Cooper verliefd zijn.

Gaga is een Amerikaanse zangeres en een veelzijdige entertainer. Brad is een Amerikaanse acteur en filmmaker. Het duo trad samen op in A Star Is Born, en dat was het begin van een relatie die verder ging dan de stereotype 'verliefd op de set'-romantiek. Ze lieten de wereld zien dat ze van elkaar hielden, maar deze liefde is niet precies waar mensen op hoopten.

De online wereld wordt overspoeld met foto's van deze twee samen - ze zijn bij zoveel gelegenheden vastgelegd. Ze zien er goed uit samen! Hier zijn 16 foto's die een mooi beeld schetsen van de band die Gaga en Brad delen:

15 Ze keken elkaar vol ontzag en liefde aan

Bij de Oscars van 2020 lieten Lady Gaga en Brad Cooper een geweldige chemie zien terwijl ze samen het nummer Shallow zongen. Toen Brad zong, staarde Gaga verwonderd toe en vice versa. Het leek alsof ze in elkaar opgingen en niets anders ertoe deed!

14 Ze omhelsden elkaar hartstochtelijk na de show

Fans zagen ze optreden en je kon een speld horen vallen. De mensen waren volledig gebiologeerd toen de twee het lied op het podium zongen en een ontroerende verbinding toonden. De manier waarop Lady Gaga en Bradley Cooper elkaar omhelsden na hun verbluffende optreden bij de Oscars bracht tranen in de ogen van het publiek.

13 Ze kusten elkaar bij het benzinestation

De kus bij het tankstation is een van de meest memorabele scènes in de film, A Star is Born. Het was een surrealistisch moment. De twee waren in elkaar opgegaan en deelden een gepassioneerde lip-lock. Bradley speelde Jackson Maine, een alcoholische acteur die het personage dat Gaga speelde zou helpen om roem en succes te behalen. Hun chemie op het scherm leidde tot speculaties over een echte romance.

12 De film die hen dichtbij bracht

In 2016 zag Cooper Gaga bij een van haar optredens en was meteen onder de indruk. Hij besloot haar een rol aan te bieden in A Star is Born - hij spoorde haar op via haar agent. Cooper vertelde W Magazine dat hij naar Malibu was gereden om de film te bespreken… zo begon het verhaal van een mooie vriendschap. Deze foto laat zien hoe verenigd deze twee vrienden zijn.

11 Ze reden op zijn motorfiets

Op het moment dat A Star is Born werd gefilmd, waren Gaga en Cooper samen te zien in L. A., tenminste af en toe. Deze foto stamt uit die fase. De twee reden op Coopers motor. Toen ze samen buiten de set werden gezien, raakten fans ervan overtuigd dat ze verliefd waren.

10 Cooper beleed zijn liefde voor Gaga

Voor de release van de film liet Cooper een bom vallen tijdens zijn interview met Time Magazine. Dit was september 2018. Cooper bekende dat hij 'diep' van zijn tegenspeler hield. Hij voegde eraan toe dat dit kwam omdat ze allebei op hun kwetsbaarst waren - het waren twee gebroken zielen die bij elkaar kwamen. Nu is het niet bekend of Cooper serieus was of dat het interview een publiciteitsstunt voor de film was.

9 Ze verschenen samen op het filmfestival van Venetië

Gaga en Cooper woonden samen het 75e jaarlijkse filmfestival van Venetië bij. Deze foto is gemaakt toen de zangeres een toespraak hield op het evenement, terwijl Cooper van achteren toekeek. Gaga was gaga voor Cooper terwijl ze sprak. Ze zei dat ze haar briljante optreden in de film te danken had aan Coopers onsterfelijke vertrouwen in haar dramatische capaciteiten.

8 Ze werden gespot tijdens het chatten tijdens de SAG Awards

De chemie op het scherm en buiten het scherm tussen Lady Gaga en Cooper deed fans denken dat ze een relatie hadden. Bij de SAG-awards van 2019 kwamen de twee echter afzonderlijk aan, Cooper met zijn moeder en Gaga was met haar liefdesbelang, Christian Carino, die nu haar ex is. Op de foto is te zien hoe Gaga en Cooper die avond verzonken in een gesprek. Hopelijk vond Christian het niet erg!

7 Ze werden samen gespot om boodschappen te doen

Dit was een foto uit 2016. Gaga en Cooper werden gespot bij Vintage Grocers in Malibu. De paparazzi maakten een serie foto's van deze twee op de parkeerplaats, gekleed in vrijetijdskleding en met hun boodschappentassen vast. De twee reden na het winkelen weg in Lady Gaga's klassieke Bronco-truck.

6 Ze moedigden elkaar aan

Cooper zong in de film, A Star is Born. Zoals Cooper aan de media bekende, was dit alleen mogelijk dankzij de constante aanmoediging van Lady Gaga. Deze foto toont het wederzijdse respect tussen het paar. Hun hand vasthouden toont de band tussen hen. Gaga onthulde dat toen ze hem voor het eerst hoorde zingen, ze super onder de indruk was van zijn stem.

5 Hij werd verliefd op haar ogen en gezicht

Zoals Variety meldde, bekende Cooper dat hij 'verliefd werd op haar gezicht en ogen' tijdens een persconferentie. De foto is van de twee op dat persevenement. Ze leken verbluft door elkaar. Ze bleven regelmatig over elkaar praten, op de persconferentie en bij de meeste promotionele evenementen die ze bijwoonden.

4 Ze zijn dol op elkaars artistieke vaardigheden

Deze foto laat hun mooie relatie zien. Het is een combinatie van vriendschap, liefde en respect. Een ander soort liefde, dat wel. Ze zijn dol op elkaars artistieke capaciteiten en verbergen hun wederzijdse bewondering nooit. Ze lieten de wereld zien dat twee getalenteerde en goed uitziende celebs van verschillende geslachten niet per se romantisch betrokken hoefden te zijn. Ze kunnen beste vrienden zijn.

3 Gaga gemorste bonen op Jimmy Kimmel Live

Deze foto van februari 2019 is gemaakt tijdens de Jimmy Kimmel Live-show. Hier is de zanger van "Bad Romance", die met Jimmy praat over Bradley Cooper. Toen Kimmel verwees naar Gaga en Cooper's zinderende uitvoering van "Shallow" bij de Oscars, rolde Gaga met haar ogen. Ze zette de geruchten over haar en Cooper tot rust. Ze zei dat ze de fans alleen lieten zien wat ze wilden zien.

2 Impromptu Duet op Las Vegas Enigma Show

Lady Gaga en Cooper voerden een duet uit tijdens de Las Vegas Enigma Show. Gaga verraste de fans door haar A Star is Born co-ster uit te nodigen om op te treden bij wat haar show had moeten worden. Onder het oorverdovende applaus van het publiek ging Cooper op een kruk naast Gaga zitten en begon het lied "Shallow" te vertolken. Deze foto legde dat boeiende moment vast.

1 Cooper poseerde met Gaga met een lippenstiftmarkering

In maart 2019 deelde Gaga een foto van haar naast Cooper op Instagram. Het opmerkelijke aan deze foto was dat de fans rode lippenstift op Coopers mond konden zien. Dit is een kenmerkende lipkleur van de zangeres, die ze op de foto droeg. De foto voedde speculaties over hun relatie.

Aanbevolen: