Bebe Rhexa opent eerste WWE-liveshow sinds COVID-19-lockdowns begonnen

Bebe Rhexa opent eerste WWE-liveshow sinds COVID-19-lockdowns begonnen
Bebe Rhexa opent eerste WWE-liveshow sinds COVID-19-lockdowns begonnen
Anonim

Terwijl de wereld blijft worstelen met de vuistgreep van het Coronavirus, met nieuwe spanningen en bedreigingen die de golven van de huidige pandemie opnieuw doen oplaaien terwijl mensen zich haasten om zich te laten vaccineren, streven Amerikanen ernaar terug te keren naar iets dat lijkt op het leven vóór COVID-19 alles op slot.

Daarom werd Bebe Rexha dit weekend de eerste die een liveshow opende van de World Wrestling Entertainment, of WWE. De artiest zong "America the Beautiful" en zorgde voor de eerste live-opening van de populaire worstelshow in meer dan een jaar.

Natuurlijk tweette de WWE een bedankje aan de singer-songwriter voor haar verschijning, aangezien het lijkt alsof Amerika en de wereld langzaamaan eindelijk stappen kunnen zetten in de richting van grotere bijeenkomsten naarmate meer en meer van de bevolking ingeënt.

Wat Rexha betreft, ze was erg enthousiast om voor de WWE te zingen, en ging naar Twitter om haar begeleidende gitarist, JinJoo Lee, te bedanken. Lee is ook de gitarist van de dancepopband DNCE.

Hopelijk zullen naarmate meer en meer shows live gaan en artiesten terugkeren naar het grote podium, concerten, Broadway, meer artiesten in staat zijn om veilig de vormen van entertainment te bieden waar we naar op zoek waren - en dat ze zijn ongetwijfeld sterven om te geven - sinds de pandemie vorig jaar toesloeg.

Het is geweldig om te weten dat liveshows eindelijk een comeback maken, en hopelijk zal dat zo blijven naarmate meer en meer mensen door vaccinatie immuun worden voor het virus. De WWE en de rest van de entertainmentindustrie hopen zeker dat dit slechts het begin is van een stroom van goed nieuws.

Aanbevolen: