15 Throwback-foto's van Brad Pitt die te mooi zijn om te negeren

Inhoudsopgave:

15 Throwback-foto's van Brad Pitt die te mooi zijn om te negeren
15 Throwback-foto's van Brad Pitt die te mooi zijn om te negeren
Anonim

Zijn recente film Once Upon A Time In Hollywood toonde de strijd van een stuntman op zoek naar werk. De rol bezorgde Pitt zijn eerste Oscar. Het symboliseerde echt de strijd die de meeste acteurs in het begin doormaken - tijdens zijn dankwoord gaf Pitt toe dat hij in zijn vroegere dagen met dezelfde worstelingen te maken had. Hij begon zich te concentreren op een journalistiek diploma en dat zou later veranderen zodra hij naar LA verhuisde.

Pitt worstelde al vroeg met niet-gecrediteerde optredens en modellenwerk. In dit artikel zullen we foto's van die fasen bekijken. Daarnaast zullen we ook kijken naar andere throwback Pitt-foto's van zijn dagen met andere partners, terwijl we verschillende looks rocken die we gewoon niet kunnen negeren.

Hier zijn 15 throwback-foto's van Brad Pitt die gewoon te mooi zijn om te negeren. Geniet van het artikel.

15 Brad in de jaren '80

We krijgen een hilarische foto van Brad, waarvan we denken dat die gephotoshopt is. Heck, zelfs Pitt zou enorm lachen als hij naar deze throwback-opname kijkt.

Hij leest een tienermagazine terwijl hij zich in een behoorlijk komische positie bevindt - hij heeft ook de throwback-jeans aan, samen met de tanktop. Iemand moet deze foto opnieuw maken!

14 Rocking The Batman Shirt

We zouden willen dat Brad dit aan zijn referenties kon toevoegen; de rol van Batman spelen.

In plaats daarvan moeten we genoegen nemen met deze throwback-foto uit Brad's modelleringsdagen, terwijl hij trots het Batman-symbool op zijn borst samen met de kleuren wiegt. Een klassieke Brad Pitt-fans zullen het niet vergeten.

13 Brad, Goofy en zijn ex

Een terugkeer met Brad en een van zijn ex-vriendinnen uit het verleden, Shalane McCall. De twee werkten samen in de late jaren '80, tijdens de opnames van Dallas.

Ze deelden een beetje een leeftijdsverschil; Brad was in de twintig terwijl McCall nog in haar tienerjaren was. Uiteindelijk is het niet gelukt voor het paar, maar we zullen deze foto altijd naast Goofy hebben om hun tijd samen te herinneren.

12 Jaren 80 Vibes

Volgens Pop Sugar toont de bovenstaande foto Pitt in de jaren '80 tijdens de première van Red Heat. De foto is in juni gemaakt in Los Angeles.

Dit is een andere kant van Pitt, aangezien hij ook de bril op z'n kop zet. Gek om te denken dat deze foto drie decennia geleden plaatsvond; het verouderingsproces heeft Pitt echt niet geraakt.

11 Throwback-look

We weten niet eens waar we moeten beginnen met deze, aangezien Pitt de volledige jaren '80-modus heeft in de throwback-foto hierboven.

Hij heeft de bandana om terwijl hij de retro gele tanktop rockt. We kunnen ook niet stoppen met naar zijn lippen te kijken - eerlijk gezegd lijkt het alsof hij een klein beetje lippenstift heeft toegevoegd voor de shoot.

10 Brad en Jen

We hadden deze throwback-lijst van Brad gewoon niet kunnen maken zonder een foto van Jen. De twee ontmoetten elkaar eind jaren '90 en in 2000 werden ze gekoppeld in een privé-setting in Malibu.

Het waren een paar doelen voor ons allemaal en dat zijn ze nog steeds, ook al zijn ze niet samen. Deze foto herinnert ons aan de vroege stadia en de goede tijden.

9 Een biertje vasthouden

Hij houdt een biertje vast in de throwback-foto hierboven, hoewel hij zeker niet te veel bieren dronk op weg naar zijn nieuwste film, Once Upon A Time In Hollywood.

Pitt is echt omgekeerd ouder geworden en kwam in de beste vorm van zijn leven voor het optreden. Pitt blokkeerde alle alcohol terwijl hij zich voorbereidde op de film, volgens zijn interview met GQ.

8 Trio-doelen

Als dit geen trio-doelen zijn, weten we het echt niet meer. Dit zijn de topacteurs van de huidige generatie, lang voor hun huidige faam. Leo zit tussen Brad en Johnny Depp in.

Deze foto kan een glimlach op ieders gezicht toveren. Wie had gedacht dat Leo decennia en decennia later Brad zou helpen zijn eerste Oscar te winnen?

7 Denimlook uit de jaren 90

Brad Pitt is misschien wel een van de weinige acteurs ter wereld die deze look in twee verschillende decennia had kunnen laten werken.

Hij heeft het in de jaren '90 laten werken en zonder twijfel kan hij in de jaren 2020 exact dezelfde look rocken en serieuze lof krijgen van de fans en de media.

6 Een andere Brad

We kunnen Brad niet eens herkennen op deze throwback-foto, omdat zijn haar langer lijkt dan normaal.

Pitt wordt overrompeld door de foto, hij heeft hem waarschijnlijk laten groeien voor een soort rol of fotoshoot. Op de een of andere manier kunnen we allemaal toegeven dat Brad er goed uitziet. De man maakt gewoon geen slechte foto's. Ooit!

5 Brads hoofdfoto

Hij verliet de school net toen hij bijna klaar was, en koos ervoor om naar Los Angeles te verhuizen. Hij begon in 1987 en al vroeg gingen de dingen echt niet zoals gepland, Pitt had moeite om opgemerkt te worden en er waren veel ontberingen in de beginjaren.

We krijgen een glimp van die tijd met deze openhartige foto, met een headshot dat Brad in die tijd nam.

4 De P altrow-look

Deze foto is gemaakt tijdens Brads tijd met Gwyneth P altrow, halverwege de jaren '90. Ze werden het gesprek van Hollywood, dat begon in 1994. In 1996 waren de twee al verloofd.

In die tijd spotten fans Brad voor het feit dat hij op P altrow begon te lijken.

3 Zittend op een rail

Hier hebben we een jonge Brad Pitt, voorafgaand aan zijn grote doorbraak in Hollywood. Hij begon een graad in journalistiek na te jagen, maar uiteindelijk nam zijn liefde voor film het over.

Pitts beginjaren in de jaren '80 hadden een aantal niet-gecrediteerde rollen, hoewel natuurlijk alles zou veranderen voor de acteur in de jaren '90.

2 Vredesteken

Brad Pitt geeft het vredesteken over, in een andere zeldzame throwback-foto van vroeger.

We kunnen gerust stellen dat Brad sinds deze foto in de loop der jaren een beetje is veranderd. Hoewel het verouderingsproces in werkelijkheid niet zo snel is toegeslagen.

1 Is dat Brad?

Van de bril tot het haar, dit is een zeldzame opname van de acteur, een opname die we echt niet gewend zijn, vooral de laatste jaren.

Wie weet, misschien brengt hij de komende jaren een soortgelijke look terug voor een filmrol… Ondertussen blijven we genieten van deze zeldzame throwback-opname.

Bronnen – Twitter, YouTube & E Online

Aanbevolen: