Hoe een man te verliezen in 10 dagen' had $ 14,2 miljoen aan juwelen

Inhoudsopgave:

Hoe een man te verliezen in 10 dagen' had $ 14,2 miljoen aan juwelen
Hoe een man te verliezen in 10 dagen' had $ 14,2 miljoen aan juwelen
Anonim

Als je denkt aan enkele van de meest waardevolle filmrekwisieten, denk je waarschijnlijk aan Dorothy's robijnrode pantoffels of die ene ring uit Lord of the Rings. Hoewel veel cinefielen zullen zeggen dat die rekwisieten onbetaalbaar zijn, zijn er andere rekwisieten die echt veel geld waard zijn.

Sommige van de duurste rekwisieten verschijnen zelfs in een van de meest populaire rom-coms van de afgelopen 30 jaar, How to Lose a Guy in 10 Days, met in de hoofdrol Kate Hudson en Matthew McConaughey. Hudson is misschien Hollywood-roy alty, maar zelfs zij kon het zich niet veroorloven om de sieraden te kopen die in de film worden gebruikt, die samen $ 14,2 miljoen waard zijn.

Dit is het verhaal achter deze kostbare edelstenen en hoe ze hun debuut in de film kregen. Laten we zeggen dat dit niet de Hudson/McConaughey-film was waarin ze schatzoekers spelen.

Hudson
Hudson

De diamanten zijn een beetje als een personage zelf

Zoals veel romcoms, volgt How to Lose a Guy in 10 Days een plot rond een weddenschap. Hudson's personage, Annie, probeert een artikel te schrijven genaamd How to Lose a Guy in 10 Days, en McConaughey's personage, Ben, probeert te bewijzen dat hij elke vrouw binnen tien dagen verliefd op hem kan laten worden, in een weddenschap. Als hij daarin slaagt, kan hij de reclamecampagne leiden voor de nieuwe klanten van zijn bedrijf, DeLauer Diamonds.

Beiden realiseren zich niet de bedoelingen van de ander, nadat Bens tegenstanders, die op de hoogte zijn van Annie's artikel, ze hebben opgezet. Na lang heen en weer leven ze natuurlijk nog lang en gelukkig.

Het hoogtepunt van de film bouwt zich echter op naar een zeer belangrijk evenement, georganiseerd door Ben, om de duurste en meest prestigieuze items van DeLauer te laten zien.

Voor de galascène "Frost Yourself" konden filmmakers een lening van sieraden ter waarde van $ 14,2 miljoen verwerven. Het meest indrukwekkende stuk dat werd uitgeleend, was de gele kransketting die aan Annie werd uitgeleend om tijdens het bal te dragen.

De ketting is een 84ct gele diamanten hanger genaamd "Isadora", die is vernoemd naar Isadora Duncan. Het is ergens tussen de $ 5 miljoen en $ 6 miljoen waard en is gemaakt door Harry Winston. Blijkbaar werd het kort nadat de film was uitgebracht voor $ 5 miljoen in het echt verkocht.

Bijpassend bij de ketting waren er ook het paar 5ct stralende gele diamanten oorknopjes die Annie droeg naar het bal. Ze zijn ongeveer 125.000 dollar waard en maken Annie's gele outfit compleet die rond de dure gele edelstenen is ontworpen door de Duitse ontwerper Dina Bar-El. Lana draagt ook een echte diamanten tiara en een Canel-jurk naar het gala.

Hudson op het gala
Hudson op het gala

Er zijn ook de sieraden die mevrouw DeLauer draagt. Volgens Buzzfeed was DeLauer een totale scene-stealer die meer schermtijd had moeten krijgen. Maar we hebben haar indrukwekkende accessoires in ieder geval een fractie van een seconde kunnen spotten. Judy Green draagt ook een mooie choker die ook een flink stuk waard moet zijn.

Vanwege de lening is How to Lose a Guy in 10 Days onderdeel geworden van de groep films waarin enkele van de beroemdste juwelen ter wereld zijn tentoongesteld. Andere zijn Breakfast at Tiffany's, Titanic en Gone With the Wind.

Als Hudson echter in de buurt van enkele kostbare edelstenen en schatten wilde zijn, kreeg ze haar zin toen ze speelde in Fools Gold, opnieuw samen met McConaughey in 2008. Ze worden schatzoekers die een werkelijk indrukwekkende schat vinden en opnieuw verliefd worden. De twee films zouden bijna vervolgen kunnen zijn.

Aanbevolen: