Bovennatuurlijk: 15 feiten over de relatie van Sam en Dean BTS

Inhoudsopgave:

Bovennatuurlijk: 15 feiten over de relatie van Sam en Dean BTS
Bovennatuurlijk: 15 feiten over de relatie van Sam en Dean BTS
Anonim

Supernatural is een van de populairste shows van CW, met meer dan 14 seizoenen is het moeilijk te ontkennen dat fans dol zijn op Sam en Dean. Ook al zijn ze monsterjagers in de show, in het echte leven zijn ze vreemd genoeg net als hun personages, maar om een heel andere reden. Jensen Ackles en Jared Padalecki hebben in het echte leven een supersterke band die helemaal aan hun karakters doet denken.

De meeste televisiesterren vallen uit na de finale van een show, maar als er één ding is dat we weten over Ackles en Padalecki, dan is het dat ze altijd de gebroeders Winchester zullen zijn, en dat ze altijd bij elkaar zullen blijven. Bovennatuurlijk eindigt misschien binnenkort, maar hun vriendschap zal voortleven.

Zelfs met hun band, heeft elke vriendschap hier en daar een aantal rotsachtige momenten … inclusief Sam en Dean! Er is zoveel meer aan hun relatie dan je op het scherm ziet, dus we zijn hier om het met je te delen.

15 Jensen Ackles maakte grapjes over Jared die werd gearresteerd

“Toen hij woensdag op de set verscheen, heb ik hem geboeid binnengebracht, dus we hebben er plezier mee. De bemanning wilde heel graag oranje jumpsuits dragen, maar we konden ze niet op tijd krijgen , zegt Jensen Ackles over de arrestatie van Jared Padalecki na een bargevecht. Het is goed om te weten dat ze hetzelfde gevoel voor humor delen als op het scherm!

14 Ze halen samen grappen uit met andere castgenoten

"Alexander is echt een specifieke, speciale vreugde van ons geweest, ik denk dat we ongeveer 10 minuten aan beeldmateriaal van Ackles hebben en ik speel gewoon met hem. Het is net meesterlijke marteling en arme Alex krijgt er nu veel van, " vertelde Jared Padalecki aan Bustle over zijn en Ackles grappen over co-ster Alexander Calvert.

13 Ze waren bruidsjonkers op elkaars bruiloften

Jared Padalecki trouwde in 2010 en zijn broer op het scherm had de eer om een van zijn bruidsjonkers te zijn op de bruiloft. Jensen Ackles gaf Padalecki enkele maanden later de eer terug, door hem ook als bruidsjonker op zijn bruiloft te kiezen. Dit laat alleen maar zien dat de broederlijke liefde echt tussen hen is.

12 Ze woonden samen voordat ze trouwden

Jensen en Jared's echte relatie verschilt niet van hun relatie in de show. Omdat de twee de show ver van huis aan het filmen waren, werden ze eigenlijk kamergenoten voor de eerdere seizoenen. Net als hun personages zijn ze door de jaren heen echt onafscheidelijk geweest.

11 Ze hadden maar één keer ruzie

Jensen Ackles vertelde dat hij en Jared Padalecki maar één keer ruzie hadden tijdens het eerste seizoen van Supernatural. "We kregen een hevige ruzie en we stampten weg van elkaar", vertelde Ackles aan Bustle."We hebben daarop voortgebouwd en we hebben een nieuw vertrouwen geformuleerd en ons gerealiseerd dat we als eenheid beter zijn dan als vijanden. We hebben het 14 jaar gemaakt en tellen zo."

10 Jenson kreeg bijna de rol van Sam Winchester

Jensen Ackles was ver in de race voor de rol van Sam Winchester, totdat Jared Padalecki langskwam en de rol op zich nam. Gelukkig waren de producers van de show zo dol op het optreden van Ackles, dat ze hem overtuigden om in plaats daarvan Dean te spelen - waar Ackles uiteindelijk nog meer van genoot.

9 Ze improviseren veel scènes

In de hoogtepuntspoel van de Supernatural-dvd konden fans zien dat er tijdens het filmen veel plezier gaande is, en soms ha alt dat plezier zelfs de show. De scène waarin Dean bijvoorbeeld Eye of the Tiger zingt in de auto en een mini-dansvoorstelling geeft, was helemaal Jensen Ackles zelf, het script riep alleen het nummer op, niet de dans!

8 Ze kregen samen een bargevecht

Sam en Dean zouden er alles aan doen om elkaar te redden op Supernatural, en het blijkt dat Jensen en Jared in het echte leven op dezelfde manier zijn. Volgens TV Guide kregen de twee ooit ruzie nadat een groep jongens samenwerkte met Jared. Net als op de show was Jensen niet bang om handen te gooien om zijn broer te verdedigen.

7 Hun echte families zijn super close

Jensen Ackles en Jared Padalecki hebben ons bewezen dat hun familieband verder gaat dan alleen het tv-scherm in deze schattige foto die online is gedeeld. Zelfs in het echte leven gaan ze als gezin met elkaar om en brengen ze tijd door met elkaars vrouw en kinderen. Het is duidelijk dat hun liefde voor elkaar niet alleen voor de show is!

6 Ze houden ervan om gênante foto's van elkaar te maken

Als je de twee op hun sociale media-pagina's volgt, zie je meerdere grappige foto's die deze twee bro's op het scherm van elkaar delen. Ze vinden het heerlijk om foto's van elkaar te maken terwijl ze slapen en ze online te plaatsen, en zo een beetje een vriendelijke (of zullen we zeggen broederlijke) competitie te beginnen.

5 Ze houden zo veel van bovennatuurlijk, dat ze andere rollen hebben geweigerd

Jared Padalecki kreeg een rol aangeboden in de G. I. Joe film, maar weigerde de rol op zich te nemen, zodat hij op Supernatural kon blijven. Evenzo was Jensen Ackles in de race voor de MCU-personages Captain America en Hawkeye, maar besloot hij deel uit te maken van Supernatural in plaats van in de big-budgetfilms te spelen.

4 Ze vinden het heerlijk om tijd in het water door te brengen

Op Supernatural brengen Jensen Ackles en Jared Padalecki veel tijd samen door in hun Impala. In het echte leven brengen ze niet zoveel tijd door op de weg. In plaats daarvan houden ze ervan om rond te hangen in een boot of op jetski's, wat op veel foto's te zien is!

3 De twee komen uit Texas

Behalve dat ze allebei brunettes met bruine ogen zijn, hebben Jared en Jensen veel meer gemeen. Het blijkt dat ze ook allebei uit Texas komen. Dit zou kunnen verklaren waarom ze meteen een band kregen toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, waardoor hun relatie op het scherm vanaf het begin echt aanvoelde.

2 Jensen Ackles regisseerde 5 afleveringen van de show

Er zijn een paar keer geweest dat Jensen meer was dan alleen de co-ster van Jared, hij zat ook een paar afleveringen in de stoel van de regisseur. Volgens EW, toen Jensen de regisseur was, slaagde hij erin om zelfs nummers van zijn eigen album naar de show te sluipen.

1 Ze houden ervan om grappige foto's te maken met fans

Als je ooit van plan bent deze twee te ontmoeten, bereid je dan voor om creatief te worden. Ze staan bekend om het maken van veel grappige foto's met fans op comic-con en andere evenementen. Deze jongens zijn niet alleen lief voor elkaar, ze delen de liefde ook vaak met fans die hun show steunen.

Aanbevolen: