15 Dingen over de relatie van Monica en Chandler die iedereen negeert

Inhoudsopgave:

15 Dingen over de relatie van Monica en Chandler die iedereen negeert
15 Dingen over de relatie van Monica en Chandler die iedereen negeert
Anonim

Monica en Chandler zijn het meest geliefde stel in de sitcom Friends. In tegenstelling tot Ross en Rachel, die veel ups en downs in hun relatie doormaken, lijken Monica en Chandler perfect voor elkaar. Ze beginnen als vrienden en realiseren zich dan dat ze een serieuze romantische chemie hebben. Als ze eenmaal hebben geproefd hoe het is om bij elkaar te zijn, kunnen ze nooit meer uit elkaar.

Het leven werpt veel obstakels op hen, waaronder onvruchtbaarheid en moeten verhuizen voor hun werk, maar ze slagen erin om er doorheen te komen zonder dat het hun relatie beïnvloedt. Het lijdt geen twijfel dat deze twee bedoeld zijn om samen te zijn. Maar dat betekent niet dat hun relatie perfect is!

Bekijk deze 15 dingen die iedereen negeert over de relatie van Monica en Chandler.

15 Monica wist een tijdje niet wat Chandlers baan was

Monica en Chandler
Monica en Chandler

Als je een serieuze relatie met iemand hebt, moet je altijd weten wat hun taak is, toch? Het is dus een soort rode vlag dat Monica al zo lang niet weet wat Chandler doet. Natuurlijk, het is een lopende grap dat niemand in de bende weet wat Chandler doet, maar Monica zou dat wel moeten doen. Uiteindelijk leert ze het wel, maar het duurt even!

14 Chandler rent weg voor de bruiloft en het kan Monica niet schelen

Monica en Chandler bruiloft
Monica en Chandler bruiloft

Het is normaal om koude voeten te krijgen voor je trouwdag. Het is echter een veel grotere deal als je echt probeert te vluchten voor je trouwdag, en wanneer Monica dit ontdekt over Chandler, zou ze geschokt moeten zijn. Maar ze vat het verrassend goed op voor iemand wiens levenslange droom het is om te trouwen.

13 Monica neemt alleen genoegen met Chandler omdat ze Joey niet kan hebben

Monica en Chandler op Ross Wedding
Monica en Chandler op Ross Wedding

Uiteindelijk blijken Monica en Chandler absoluut perfect voor elkaar te zijn. Maar hun relatie begint niet zo oprecht. Onthoud dat Monica alleen genoegen neemt met Chandler in Londen omdat ze Joey niet kan hebben. Chandler leert dit en vindt het prima, maar toch. Niet het spul waar sprookjes van gemaakt zijn!

12 Ze hadden twee eerste ‘I Love You’-momenten

Monica draagt een kalkoen op haar hoofd
Monica draagt een kalkoen op haar hoofd

Een ding dat veel mensen negeren over de relatie van Monica en Chandler, is dat ze twee momenten hebben waarop ze voor het eerst hun liefde aan elkaar verklaren. De eerste gebeurt in seizoen vijf wanneer Monica een kalkoen op haar hoofd zet. De tweede gebeurt een paar afleveringen later wanneer Chandler Phoebe vertelt dat hij verliefd is op Monica en Monica geschokt reageert.

11 Monica wijst Chandler herhaaldelijk af voordat ze samenkomen

Chandler en Monica
Chandler en Monica

In de tijd dat Monica en Chandler gewoon vrienden zijn, maakt hij zijn gevoelens duidelijk en noemt hij haar de mooiste vrouw die hij ooit heeft ontmoet. Hij vraagt zelfs of ze ooit met hem zou daten, waarop ze hem uitlacht. Ze maakt haar gebrek aan romantische gevoelens voor hem duidelijk. Voor Chandler zou dit moeilijk te vergeten zijn.

10 Chandler vindt haar pas aantrekkelijk nadat ze is afgevallen

Monica en Chandler eerder
Monica en Chandler eerder

Terug in de late jaren tachtig gaat Chandler met Ross naar huis voor Thanksgiving en ontmoet hij Monica voor het eerst. Terwijl Monica verliefd op hem wordt, noemt Chandler haar achter haar rug om 'dik'. Snel vooruit naar de toekomst en Chandler voelt zich plotseling aangetrokken tot Monica, die hem afwijst. Hij lijkt haar pas aantrekkelijk te vinden nadat ze is afgevallen.

9 Monica gedraagt zich soms meer als Chandlers moeder dan als zijn partner

Monica en Chandler en baby's
Monica en Chandler en baby's

We denken nog steeds dat Monica en Chandler het beste stel in de show zijn, maar er zijn bepaalde momenten waarop Monica zich meer als zijn moeder gedraagt dan als zijn vriendin of vrouw. Ze heeft altijd die controlerende persoonlijkheid, maar het lijkt erger te worden als ze eenmaal een relatie met Chandler heeft. Op deze manier lijkt hij het slechtste in haar naar boven te halen.

8 Monica lijkt de basis van Chandlers persoonlijkheid niet te kennen

Monica en Chandler knuffelen
Monica en Chandler knuffelen

Ondanks het feit dat ze een serieuze relatie heeft, lijkt Monica niet zoveel te weten over Chandler als zou moeten. Eerlijk gezegd, hoe kon ze niet weten dat het hem van streek zou maken om een andere man de 'grappigste man die ze ooit heeft ontmoet' te noemen? Grappig zijn is het ding van Chandler en dat zou ze moeten weten, zelfs voordat ze beginnen met daten.

7 Chandler weet niet eens van Monica's geheime kast

vrienden degene met de geheime kast
vrienden degene met de geheime kast

Er zijn ook een paar dingen die Chandler over Monica zou moeten weten, maar niet doet. Het is bijvoorbeeld een beetje vreemd dat hij niets weet van haar geheime rommelige kast. Je hoeft niet elk detail over het leven van je partner te weten, maar aangezien Chandler ook in het appartement woont, lijkt dit iets wat hij zou zijn tegengekomen.

6 Monica wilde Chandler vernederen en eindigde met het afsnijden van zijn teen

Monica snijdt Chandlers teen af
Monica snijdt Chandlers teen af

Monica en Chandler's relatie in de latere seizoenen van de show is op zoveel manieren perfect. Maar hun relatie in hun jeugd is aanzienlijk minder positief. Chandler noemt Monica dik, zodat ze hem als wraak wil vernederen en uiteindelijk zijn teen afsnijdt. Nauwelijks liefde op het eerste gezicht!

5 Monica denkt dat geld belangrijker is dan haar relaties

vrienden slepen loterij
vrienden slepen loterij

In de aflevering waarin de vrienden de loterij proberen te winnen, ontdekken we een detail over Monica dat we altijd al een beetje wisten, maar dat nog steeds een beetje schokkend is. Als Phoebe haar vraagt of haar vrienden of geld belangrijker zijn, zegt ze: 'Geld!'. Ervan uitgaande dat ze zich zo voelt over al haar relaties, is dat geen goed nieuws voor Chandler.

4 Chandler verplettert met opzet Monica's geest, alleen maar om uit de training te komen

Monica en Chandler Vrienden
Monica en Chandler Vrienden

Er zijn een paar vreselijke dingen die Monica en Chandler elkaar aandoen, voor en nadat ze elkaar romantisch gaan zien. Als ze nog steeds vrienden zijn en Monica Chandler probeert te motiveren om te sporten, verplettert Chandler haar geest volledig door haar te herinneren aan alles wat er mis is met haar leven, alleen maar om zijn werk te doen.

3 Monica vindt het goed dat Chandler een andere vrouw kust omdat ze de huwelijksgeschenken zonder hem heeft geopend

Monica als bruid
Monica als bruid

Nadat Monica en Chandler zijn getrouwd, kan Monica zichzelf niet beheersen en opent ze alle huwelijkscadeaus zonder hem. Dat is niet cool, maar dat is ook niet het feit dat Chandler een andere vrouw kust om hun trouwdag na te spelen en een foto te maken omdat hij denkt dat hij de camerafilm kwijt is. Maar het raarste is dat het Monica niet eens kan schelen!

2 Monica merkt het niet als Chandler een bril krijgt

Chandler met bril
Chandler met bril

Als je erover nadenkt, lijkt Monica helemaal niet veel aandacht te schenken aan Chandler. Ze weet niet hoeveel hij het op prijs stelt om grappig te zijn, wat hij voor een baan doet of het feit dat hij eigenlijk geen bril draagt totdat hij ze heeft. Dat is iets wat ze zeker moet weten!

1 Monica liegt tegen Chandler tijdens hun huwelijksgeloften door hem haar soulmate te noemen

De bruiloft van Monica en Chandler
De bruiloft van Monica en Chandler

Terwijl Monica en Chandler hun huwelijksgeloften afleggen, noemt Monica Chandler haar soulmate. Maar we weten dat dit technisch gezien een leugen is, want later onthult ze dat ze niet in zielsverwanten gelooft. Ook al is het romantisch om te zeggen, ze zou het niet moeten zeggen op haar eigen bruiloft als ze het niet gelooft!

Aanbevolen: