20 duistere dingen die iedereen negeert over de Vikingen-cast

Inhoudsopgave:

20 duistere dingen die iedereen negeert over de Vikingen-cast
20 duistere dingen die iedereen negeert over de Vikingen-cast
Anonim

Vikings is een ongelooflijk programma vol met aangrijpend drama en gewelddadige gevechten om Game of Thrones te evenaren. Misschien wel de beste show ooit uitgezonden op History Channel, het heeft een goedkeuringspercentage van 93% op Rotten Tomatoes en staat op het punt om zijn zesde en laatste seizoen in te gaan. Fans zullen verdrietig zijn om het te zien verdwijnen, ook al erkennen velen dat het tijd is om afscheid te nemen, en ze zullen nog droeviger zijn om afscheid te nemen van de vele ongelooflijke leden van de cast van de show waar ze van zijn gaan houden (en graag haten)).

Dat gezegd hebbende, er zijn genoeg duistere dingen over de Vikings-cast die fans ervoor kiezen om te negeren omdat ze zo van de show houden. Hoewel dit niet het soort gruwelijke geheimen is waardoor een acteur in onze cultuur zou worden geannuleerd, blijven veel van hen duister, of op zijn minst hartverscheurend, en daarom proberen we niet aan deze 20 Shady Things Iedereen te denken Kiest om te negeren over de Vikingen Cast.

20 Charlie Hunnam tekent zijn naam als Travis Fimmel

Hoe zou je het vinden als een andere beroemde acteur zijn naam als die van jou zou ondertekenen? Het blijkt dat Charlie Hunnam zo vaak voor Travis Fimmel wordt aangezien dat hij zijn naam als Fimmel tekent om verwarring met zijn fans te voorkomen. We vragen ons af hoe fans zich voelen als ze erachter komen.

19 Jonathan Rhys Meyers ging aan boord van een vliegtuig met illegale stoffen

Toen het vliegtuig van Jonathan Rhys Meyers in mei 2019 aan de grond stond op het eiland St. Kitts en Nevis, werden aan boord van het vliegtuig voor $ 1,3 miljoen aan illegale stoffen ontdekt. Hoewel het een misverstand was over een pitch voor hennepproducten, werden de acteur en zijn familie zelf gefouilleerd en ging de situatie van kwaad tot erger.

18 Travis Fimmel berispt de levensstijl van beroemdheden

De meeste celebs hebben enorme huizen en bakken met rijkdom, maar Travis Fimmel behield zijn nuchtere levensstijl toen hij acteur werd. Fimmel, afkomstig uit Echuca, Australië, was gewend aan het boerenleven en heeft zijn arbeidsethos behouden, zelfs nadat hij beroemd werd, en weigerde veel geld uit te geven aan materialistische goederen en statussymbolen.

17 Katheryn Winnick lijkt veel op Lagertha

Canadese actrice Katheryn Winnick speelt de favoriete Lagertha van de fans in de show, maar in het echte leven lijkt ze echt op de schildmaagd. Winnick is een alleenstaande vrouw die niet bang is om haar kracht te tonen: ze verdiende haar eerste zwarte band op 13-jarige leeftijd, spreekt meerdere talen en heeft zelfverdediging geleerd aan andere acteurs.

16 Regisseur Michael Hirst krijgt haatmail

Hoewel niemand de vuile zaken van hun favoriete sterren leuk vindt, houden ze ook niet van de fans die zich op dezelfde manier gedragen. Regisseur Michael Hirst kan getuigen dat fans zich vreselijk tegen hem gedragen: hij is aan de ontvangende kant geweest van dreigende haatmail met betrekking tot het mogelijk afschrijven van Legartha van de show.

15 Travis Fimmel en Clive Standen kunnen niet altijd met elkaar overweg

Hoe verhit Vikings ook kunnen zijn, de woorden die tussen Travis Fimmel en Clive Standen werden uitgewisseld, hadden geen betrekking op een scène, maar op hun nationaliteiten. Nieuw-Zeeland en Australië hebben een grote rivaliteit op het gebied van sport en toen ze elkaar ontmoetten, nam Fimmel geen blad voor de mond over het erfgoed van Standen, maar ze maakten grapjes over het moment.

14 Travis Fimmel wil niet handelen

Gezien zijn boerenlevensstijl, zal het geen verrassing zijn dat Travis Fimmel niet echt geïnteresseerd is in acteren. De Ragnar-acteur houdt echt niets van de industrie, van het promoten van films tot het omgaan met mensenmassa's, en zou liever een rustig leven buiten de schijnwerpers hebben dan er een in.

13 Alyssa Sutherland werkt niet of eet niet schoon

Van de meeste celebs wordt verwacht dat ze hun cijfers behouden met speciale diëten en lichaamsbeweging, maar niet Alyssa Sutherland. Volgens het voormalige model heeft haar leven geen ruimte voor rage diëten, en is ze een veel grotere fan van dubbele cheeseburgers en chocolade dan van de modellenindustrie. Ze zegt ook dat het haar niet lukt.

12 Alexander Ludwigs problemen met depressie

Alexander Ludwig heeft zich moedig uitgesproken over zijn ervaringen met angst en depressie door de jaren heen, maar fans van zijn personage, Bjorn, vinden het moeilijk om dit meer kwetsbare beeld van de acteur te verzoenen met het onverschrokken personage dat hij speelt op Vikings. Hij zegt dat hij zijn ervaringen heeft gedeeld in de hoop dat ze iemand anders kunnen helpen die het moeilijk heeft.

11 Alyssa Sutherland houdt niet van kinderen

Moederinstincten op het scherm vertalen zich niet naar het echte leven van Alyssa Sutherland. Terwijl Aslaug misschien vier zonen in de show heeft, zegt Alyssa, die een opmerking heeft gemaakt over het haten van kinderen, dat ze haar biologische klok nog nooit heeft horen tikken en dat zij en haar ex-man samen geen kinderen hadden.

10 Travis Fimmel werd verbannen uit een bar

Stel je de schok voor dat je uit een etablissement wordt verbannen omdat je daar in het verleden luidruchtig was. Stel je nu voor dat je costar wordt aangezien voor jou en wordt gevraagd om in plaats daarvan te vertrekken, wat er gebeurde met Travis Fimmel toen Charlie Hunnam te horen kreeg dat hij niet welkom was in die buurten.

9 Alyssa Sutherland heeft een hekel aan de modellenindustrie

Hoewel mensen niet in de handen moeten bijten die hen voeden, is het moeilijk om je te veroordelen over de haat van Alyssa Sutherland tegen de modellenindustrie, die vaak een meedogenloze en ongezonde werkplek is. Ze is er nogal luidruchtig over geweest en zegt dat ze er een hekel aan heeft om deel uit te maken van een industrie die ervoor zorgde dat meisjes onmogelijke schoonheidsnormen wilden bereiken.

8 Jonathan Rhys Meyers's Airport Ruckus

Jonathan Rhys Meyers lijkt geen geluk te hebben in de buurt van vliegtuigen. De man, die af en toe met alcoholisme worstelt, werd in 2018 onder invloed van zijn onvoorspelbare gedrag op een luchthaven aangehouden. De acteur had grote spijt van het incident en bood zijn excuses aan, wat de reden kan zijn waarom fans het zijn vergeten.

7 Jonathan Rhys Meyers wendde zich tot alcohol na een tragedie

Een van de keren dat Jonathan Rhys Meyers weer alcohol ging gebruiken, vond plaats tijdens een familietragedie die niemand zou moeten meemaken. Hij en zijn vrouw waren enthousiast over het stichten van hun gezin toen hun tweede zwangerschap resulteerde in een miskraam, een hartverscheurende tragedie waar hij mee omging door te drinken.

6 Er is een beetje vriendjespolitiek aan de gang

Het is niet zo dat het casten van familieleden ongehoord is in Hollywood, maar fans hebben de neiging om het feit te negeren dat de twee dochters van regisseur Michael Hirst, Georgia en Maud, in de show werden gecast. De eerste speelt de rol van Torvi, terwijl de laatste kan worden herkend als Helga, de vrouw van Floki.

5 Gabriel Byrne had een vreselijke jeugd

Het is hartverscheurend om je voor te stellen dat een kind wordt misbruikt, maar dat is precies wat Gabriel Byrne meemaakte in zijn jeugd tijdens zijn opleiding tot priester op 11-jarige leeftijd. Dit leidde later tot depressie en alcoholmisbruik. Byrne, die Earl Heraldson speelt in de show, spreekt nu over zijn ervaringen om licht te werpen op wat er met kinderen kan gebeuren.

4 De scheiding van Jessalyn Gilsig

De koningin van Kattegat was een loyale en formidabele echtgenote, en haar actrice, Jessalyn Gilsig, leek een geweldig leven te hebben, omdat ze met haar middelbare schoolliefde was getrouwd en een kind met hem had. Helaas is het, zoals veel koppels, niet gelukt en de Siggy-actrice ging in 2010 door een scheiding.

3 Alexander Ludwig bracht tijd door in afkickkliniek

Gezien zijn ervaringen met alcohol en depressies, is het geen verrassing dat Alexander Ludwig enige tijd in een behandelcentrum heeft doorgebracht. De kindacteur worstelde al op 14-jarige leeftijd met een verslaving en hij nam de moeilijke beslissing om al zijn geld te gebruiken om medische hulp te krijgen voor zijn verslaving.

2 Gustaf Skarsgard liep wild als een kind

Hoewel niet alle mensen de Boheemse levensstijl begrijpen, is dat het soort leven dat de Skarsgard-acteurs opgroeiden. Gustaf zegt dat ze zich aan weinig regels moesten houden en dat het gezin werd omringd door artiesten, feesten en de frequente naaktheid van hun eigen vader. Zelfs toen hij de regels probeerde te breken, hielp zijn toegeeflijke vader hem vooruit in plaats van hem te straffen.

1 Travis Fimmel maakte een gevaarlijke grap

Hoewel Travis Fimmel bekend staat om zijn grappen, was een van hen ronduit gevaarlijk toen hij een collega-acteur 'in de maling nam' door hem in de kofferbak van een auto te stoppen en met hem weg te rijden. De arme acteur dacht dat hij werd meegenomen en had geen idee dat dit Fimmels idee van een grap was.

Aanbevolen: