Het kantoor: elke vakantie-aflevering, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Het kantoor: elke vakantie-aflevering, gerangschikt
Het kantoor: elke vakantie-aflevering, gerangschikt
Anonim

The Office is een geweldige show om naar te kijken. De re-watch-waarde is ongekend en de cast van personages die in elke aflevering samenkomen, is een hilarische groep die nooit een beat mist. Enkele van de grappigste afleveringen van deze geweldige tv-show zijn de afleveringen met vakantiethema! Er waren tal van kerstafleveringen, Valentijnsdag-afleveringen en Halloween-afleveringen om door de negen seizoenen van ieders favoriete tv-programma heen te gaan.

Kerstafleveringen omvatten cadeau-uitwisselingen, medewerkers die zich verkleedden als kerstman en kerstbomen shoppen. Afleveringen op Valentijnsdag omvatten bloeddonaties, Phyllis kreeg een hele tuin op haar bureau van Bob Vance en Pam gaf aan Roy toe dat ze teleurgesteld was dat ze helemaal niets had ontvangen. Halloween-afleveringen bevatten veel kostuums, een werknemer die ontslagen moest worden en nog veel meer momenten van hilarische capriolen. De vakantie-afleveringen van The Office hebben ons altijd aan het lachen gemaakt.

15 Kerstmis: Seizoen 7, Afleveringen 11 en 12 - “Classy Christmas”

Stijlvolle kerst
Stijlvolle kerst

In "Classy Christmas" komt Michael Scott erachter dat Holly Flax terugkeert naar het kantoor om Toby Flenderson bij HR te vervangen terwijl Toby als jurylid dienst doet. Michael besluit de oorspronkelijke plannen voor het kerstfeest te annuleren om te kunnen hosten een strak en stijlvol kerstfeest om indruk te maken op Holly bij haar aankomst. De tweedelige versie is misschien wel het begin van Michaels vertrek uit de serie.

14 Halloween: Seizoen 2, Aflevering 5 - "Halloween"

michael scott
michael scott

“Halloween“is de vijfde aflevering in het tweede seizoen van The Office. In deze aflevering wordt Michael Scott gedwongen te beslissen welke medewerker op kantoor aan het eind van de dag ontslagen moet worden. Hij heeft het lang genoeg uitgesteld en de verplichting op een laag pitje gezet, zodat Jan hem onder druk begint te zetten om een beslissing te nemen. Het schieten komt neer tussen Creed en Devon, waarbij de laatste de serie verlaat.

13 Valentijnsdag: Seizoen 9, Aflevering 16 - "Koppelingskorting"

Korting voor koppels
Korting voor koppels

"Koppelingskorting" is een Valentijnsdag-aflevering van seizoen negen. Leden van het kantoor werken in paren samen om kortingen te krijgen van de Steamtown Mall door te doen alsof ze een romantische relatie met elkaar hebben. De relatie tussen Erin en Pete blijft ook in deze aflevering bloeien.

12 Kerstmis: Seizoen 5, Aflevering 11 - "Marokkaanse Kerstmis"

Marokkaanse kerst
Marokkaanse kerst

Deze kerstaflevering focust veel op de Angela/Phyllis dynamiek. Deze twee vrouwen deelden een rivaliteit als het erom ging lange tijd het hoofd van de partijplanningscommissie te zijn. In deze aflevering is Phyllis eigenlijk degene die het voortouw neemt en alles onder controle heeft, omdat ze weet van Angela's affaire met Dwight.

11 Halloween: Seizoen 5, Aflevering 6 - "Employee Transfer"

Overdracht van werknemer
Overdracht van werknemer

In deze Halloween-aflevering schaamt Pam zich om erachter te komen dat zij de enige is die in een Halloweenkostuum naar het bedrijf komt. Ze verschijnt verkleed als Charlie Chaplin en niemand om haar heen heeft een kostuum aan om haar een beter gevoel te geven. Creed, Kevin en Dwight verkleden zich allemaal als de Joker uit The Dark Knight.

10 Thanksgiving: Seizoen 7, Aflevering 9 - "Wuphf. Com"

dwight hooi plaats
dwight hooi plaats

In deze aflevering is het enige Thanksgiving-thema dat we echt te zien krijgen het besluit van Dwight om een hooifestival te organiseren op de parkeerplaats van Dunder Mifflin. Dit is de aflevering waarin Angela (staats)senator Robert Lipton ontmoet en haar relatie met hem begint. Het gebeurt allemaal omdat Dwight te afgeleid is om aandacht aan haar te schenken.

9 Kerstmis: Seizoen 6, Aflevering 13 - "Geheime Kerstman"

Geheime kerstman
Geheime kerstman

In deze aflevering strijden Michael en Phyllis om zich te verkleden als kerstman op kantoor. Ze hebben een kleine rivaliteit over wie de hele dag het kostuum kan overnemen. Tijdens één scène laat Michael Kevin zelfs op zijn schoot zitten, maar hij kan Kevins gewicht niet te lang aan omdat Michael zijn vermogen om te ademen verliest!

8 Halloween: Seizoen 7, Aflevering 6 - "Kostuumwedstrijd"

Kostuum wedstrijd
Kostuum wedstrijd

In deze aflevering met Halloween-thema biedt Pam een couponboek aan als prijs voor een winnaar van de Halloween-kostuumwedstrijd. Het couponboek biedt in totaal $ 15.000 aan besparingen. Iedereen op kantoor doet mee door een interessant kostuum te dragen, behalve Oscar die zich helemaal niet verkleedt en uiteindelijk het couponboekje wint.

7 Saint Patrick's Day" Seizoen 6, Aflevering 19 - "St. Patrick's Day"

St. Patrick's Day
St. Patrick's Day

In deze aflevering van The Office zorgt Michael Scott ervoor dat iedereen laat blijft om Jo Bennetts mening te sussen over hoe hard werken de leden van het kantoor werkelijk zijn. Iedereen op kantoor wil uitgaan en feesten voor St. Patrick's Day, maar ze moeten tot laat werken totdat Michael eindelijk besluit dat ze naar huis mogen. Jo Bennett wordt gespeeld door Kathy Bates, een van de beste gaststerren van de show.

6 Valentijnsdag: Seizoen 5, Aflevering 18 - "Blood Drive"

Valentijnsdag
Valentijnsdag

In deze Valentijnsdag-aflevering organiseert Michael Scott een eenzaam Valentijnsfeestje om singles te helpen andere singles te ontmoeten. Hij verbant Jim en Pam uit de shindig omdat ze een gelukkige en liefdevolle relatie hebben. Op een bepaald moment tijdens het feest laat hij iedereen hun grootste liefdesverdriet beschrijven terwijl ze in een kring zitten.

5 Kerstmis: Seizoen 3, Afleveringen 10 en 11 - "Benihana Christmas"

Benihana Kerst
Benihana Kerst

In deze tweedelige kerstaflevering wordt Michael gedumpt door Carol, zijn makelaar. Hij zoekt een rebound in een restaurant genaamd Benihana. Hij gaat naar Benihanas met Andy, Jim en Dwight. Hij realiseert zich al snel dat het meisje dat hij bij Benihana's ontmoette, een van de serveersters, echt niet de juiste match voor hem is.

4 Halloween: Seizoen 8, Aflevering 5 - "Spooked"

geschrokken
geschrokken

In deze Halloween-aflevering verzamelt Robert California informatie over ieders grootste angsten om een griezelig en spookachtig verhaal te beschrijven waardoor iedereen in paniek raakt. Een van de hoogtepunten van deze aflevering is het feit dat Kelly, Toby en Gabe zich verkleden als glow-in-the-dark skeletten.

3 Kerstmis: Seizoen 2, Aflevering 10 - "Kerstfeest"

Kerstfeest
Kerstfeest

Deze kerstaflevering is de 10e aflevering van het tweede seizoen. In deze aflevering komen de leden van het kantoor opdagen met een geheim kerstcadeau om in te wisselen! Wanneer Michael niet tevreden is met de handgenaaide ovenwant die hij van Phyllis heeft gekregen, besluit hij het spel te veranderen in Yankee Swap. Dit is ook de iconische aflevering waarin Pam een theepot van Jim ontvangt vol herinneringen.

2 Halloween: Seizoen 9, Aflevering 5 - "Here Comes Treble"

Hier komt treble
Hier komt treble

Dit seizoen negen, aflevering 5 aflevering van The Office staat helemaal in het teken van Halloween! Het richt zich op Andy Bernards college a capella-groep en de rivaliteit die hij had met een van zijn broederschapsbroers, Broccoli Rob. Iedereen in deze aflevering is gekleed in verschillende hilarische kostuums en de aflevering begint de band tussen Andy en Erin te verbreken.

1 Valentijnsdag: Seizoen 2 Aflevering 16 - "Valentijnsdag"

dwight
dwight

"Valentijnsdag" is een aflevering die naar ons toe komt in het tweede seizoen van de show. We kunnen zien hoe Phyllis geschenk na geschenk ontvangt van Bob Vance, van Vance Refrigeration. Het hoogtepunt van deze aflevering is dat Angela een bobblehead-pop van zichzelf cadeau doet en Dwight Angela een sleutel van zijn huis geeft.

Aanbevolen: