Het kantoor: elke functietitel die elk hoofdpersonage had

Inhoudsopgave:

Het kantoor: elke functietitel die elk hoofdpersonage had
Het kantoor: elke functietitel die elk hoofdpersonage had
Anonim

De medewerkers van Dunder Mifflin zijn niet altijd de hardste werkers ter wereld. Soms zijn ze zelfs super lui en lusteloos. Andere keren vinden ze het belangrijk om te verkopen en hun best te doen.

De medewerkers zijn van titel veranderd op basis van wat ze meerdere keren hebben gedaan in de loop van de negen seizoenen van de show. Of de medewerkers de hele tijd in dezelfde positie bleven of een handvol keren veranderden, het is altijd interessant om te zien.

18 Michael Scott -- verkoper, filiaalmanager en medemanager van het filiaal

michael scott
michael scott

Michael Scott is vooral bekend als filiaalmanager van het kantoor van Dunder Mifflin in Scranton, Pennsylvania. Hij koos er niet voor om daar te blijven werken, zoals de meeste fans van de show al goed weten. Hij besloot volledig te stoppen om zijn romantische relatie met Holly Flax voort te zetten. Nadat ze verloofd waren, was hij klaar om de show te verlaten om bij haar te zijn. Behalve dat hij de enige ranchmanager was, deelde hij ook de managerplek met Jim Halpert. Voor dat alles onthulde hij dat hij begon als verkoper.

17 Jim Halpert -- Verkoper, Branch Co-Manager, & Athlead Medewerker

Jim Halpert
Jim Halpert

Jim Halpert was een verkoper in de Scranton-vestiging. Hij vond zijn baan als verkoper op het filiaal nooit echt leuk omdat hij altijd liever met Pam flirtte dan zijn eigenlijke werk te doen. Op een gegeven moment werd hij co-manager bij Michael Scott, omdat David Wallace anders bang was dat hij zou stoppen voor een nieuwe kans. Later verliet hij Dunder Mifflin om bij Athlead te gaan werken.

16 Dwight Schrute -- verkoper, assistent van de regiomanager, assistent regiomanager en filiaalmanager

Dwight Schrute
Dwight Schrute

Dwight Schrute veranderde van een typische verkoper in het schoothondje van Michael Scott! Hij werd Michael's gewillige assistent van de regiomanager. Uiteindelijk was hij in staat om de juiste titel voor zichzelf te behalen die hij altijd al wilde hebben als de eigenlijke ARM. Uiteindelijk wilde Dwight de regiomanager worden. Hij kreeg de kans om de filiaalmanager te worden, maar hij schoot per ongeluk een pistool in het kantoor de eerste keer dat hij in de buurt was.

15 Pam Beesly -- Receptioniste, Verkoopster & Kantoorbeheerder

Pam Beesly
Pam Beesly

Pam Beesly begon als voice receptioniste, een baan waar ze niet helemaal trots op was. Ze werd uiteindelijk een verkoopster nadat ze terugkeerde naar het kantoor - nadat ze was gestopt om Michael Scott te volgen in zijn streven naar het openen van een geheel nieuw bedrijf onder zijn eigen naam. Daar leerde ze verkopen. Toen Gabe Lewis eenmaal in beeld was, werd ze de kantoorbeheerder.

14 Angela Martin -- Hoofd Accounting

Angela Martin
Angela Martin

De hele tijd dat Angela Martin op de show was, werkte ze als hoofd boekhouding. Ze werkte samen met Oscar Martinez en Kevin Malone. Ze staat bekend als erg bazig en onbeschoft. Ze heeft het kortste humeur ooit! Angela had moeten leren chillen, maar dat heeft ze nooit gedaan.

13 Kelly Kapoor -- Customer Service Specialist

Kelly Kapoor
Kelly Kapoor

Kelly Kapoor, gespeeld door Mindy Kaling, is de klantenservicemedewerker van het kantoor. Ze beantwoordt de klachtoproepen van iedereen die belt en iets negatiefs te zeggen heeft. Ze is perfect voor zo'n baan omdat ze altijd zo positief en gelukkig is. Wie is er nog meer op kantoor zo gelukkig en prettig als zij? Als iemand haar zou bellen met een hoop boze klachten, zou ze weten hoe ze ermee om moest gaan.

12 Andy Bernard -- Verkoper en filiaalmanager

Andy Bernard
Andy Bernard

Andy Bernard, gespeeld door Ed Helms, begon als verkoper bij de vestiging in Stamford, maar stapte uiteindelijk over naar de vestiging in Scranton als verkoper bij Jim Halpert en Karen Filippelli. Later werd hij door Robert California gepromoveerd tot vestigingsmanager bij Scarton. Hij deed het verschrikkelijk in de rol en werd uiteindelijk door bijna iedereen gehaat… inclusief Erin Hannon.

11 Ryan Howard -- Tijdelijk, verkoper en vice-president van North Eastern Sales

Ryan Howard
Ryan Howard

In de eerste aflevering van The Office was Ryan Howard de uitzendkracht die net begon. Het uitzendbureau waaraan hij verbonden was, bracht hem in verband met Dunder Mifflin. Nadat Jim was vertrokken, werd hij de verkoper die het kantoor nodig had. Daarna werd hij gepromoveerd tot een functie op bedrijfsniveau in New Yor op basis van het feit dat hij een opleiding op hbo-niveau had genoten.

10 Creed Bratton -- Directeur Kwaliteitsborging

Creed Bratton
Creed Bratton

Creed Bratton was misschien een werknemer die voortdurend de wet overtrad, maar terwijl hij op kantoor werkte, had hij de leiding over de kwaliteitsborging. Wat betekent dat precies? Hij moest ervoor zorgen dat er geen watermerken en andere ongepaste problemen optraden met het bedrukte papier.

9 Toby Flenderson -- Human Resources-vertegenwoordiger

Toby Flenderson
Toby Flenderson

Toby Flenderson was Michaels grootste bokszak ooit. Michael haatte Toby zo erg omdat Toby wilde dat iedereen op kantoor zich aan de regels hield. Tobys baan was als HR-vertegenwoordiger op kantoor. Hij gaf toe dat HR echt geen macht of controle had aan Erin Hannon toen ze er op een gegeven moment naar vroeg,

8 Erin Hannon -- Receptioniste

Erin Hannon
Erin Hannon

Nadat Pam Beesly het kantoor verliet om Michael te volgen in zijn streven naar het bezitten van zijn eigen solo-papierbedrijf, nam een nieuwe receptioniste de rol over - dankzij het personage gespeeld door Idris Elba. De baan als receptioniste werd perfect overgenomen door Erin (gespeeld door Ellie Kemper) omdat ze altijd een geweldige houding had over alles.

7 Kevin Malone -- Accountant

Kevin Malone
Kevin Malone

Een van de accountants op kantoor heet Kevin Malone. Hij is de domste van het kantoor en dat is overduidelijk. Hij is ook een van de grappigste mensen op kantoor vanwege zijn koppigheid. Sommige mensen denken dat hij zijn domheid deed alsof om met wetsovertredingen weg te komen.

6 Stanley Hudson - Verkoper

Stanley Hudson
Stanley Hudson

Stanley Hudson is de meest luie verkoper op kantoor. Hij v alt de hele tijd in slaap op het werk! Als het aan hem lag, zou hij helemaal niet gaan werken.

Een keer deed hij meer pushups dan wie dan ook op kantoor om vroeg naar huis te worden gestuurd - dat is hoeveel hij er een hekel aan had om op het werk te zijn! Hij had ook een van de lagere verkooprecords.

5 Nellie Bertram -- Sabre's President of Special Projects, Branch Manager, & Special Projects Manager

Nellie Bertram
Nellie Bertram

Nellie Bertram was een van de ergste en meest irritante personages in de hele show. Ze begon in Florida in een hogere functie dan ze echt verdiende op basis van het feit dat ze bevriend was met Jo Bennett. Toen ze naar Scranton verhuisde, probeerde ze de baan van Andy Bernard over te nemen en het was echt een puinhoop!

4 Oscar Martinez -- Accountant

Oscar Martinez
Oscar Martinez

Net als Angela Martin en Kevin Malone werkte Oscar Martinzes als accountant. Dat betekent dat hij heel goed was in cijfers.

Hij is de persoon op kantoor die voortijdig werd geoutilleerd door Michael Scott. Hij is een geweldige baan, behalve het feit dat hij Angela's man hielp haar te bedriegen!

3 Meredith Palmer -- Leveranciersrelaties

Meredith Palmer
Meredith Palmer

Meredith Palmer is liever dronken dan nuchter en dat heeft ze overduidelijk gemaakt. In elke aflevering van de show sluipt ze drankjes die ze niet hoort te drinken. Ze onthulde dat ze verantwoordelijk is voor leveranciersrelaties. Ze had een afspraak met iemand waardoor ze bijna in de problemen kwam met Holly Flax.

2 Daryll Philbin -- Magazijnvoorman, Dunder Mifflin Marketing Director, & Athlead Medewerker

Daryll Philbin
Daryll Philbin

Daryll begon in het magazijn als voorman, maar nadat hij indruk had gemaakt op Jo Bennet met zijn schetsen, kreeg hij een kantoor boven. Ze was de eerste onder de indruk van hem nadat hij haar had uitgelegd dat er manieren waren om meer geld te besparen. Daarna vertrok hij met Jim Halpert om bij Athlead te gaan werken. Hij liet Dunder Mifflin in het stof achter.

1 Phyllis Vance -- Verkoopster

Phyliss Vance
Phyliss Vance

De hele tijd dat fans van de show wisten van Phyllis Vance, werkte ze als verkoopster. Papier verkopen en verliefd zijn op Bob Vance, van Vance koeling, waren haar twee belangrijkste aandachtspunten.

Aanbevolen: