15 actrices die een betere cent zouden hebben verdiend dan Kaley Cuoco

Inhoudsopgave:

15 actrices die een betere cent zouden hebben verdiend dan Kaley Cuoco
15 actrices die een betere cent zouden hebben verdiend dan Kaley Cuoco
Anonim

Penny is een van de meest populaire personages in The Big Bang Theory en dat is logisch omdat ze schattig, grappig en een groot contrast is met de rest van de cast. Ze woont tegenover Sheldon en Leonard, en zodra ze haar aanwezigheid kenbaar maakt, wordt ze een onwaarschijnlijk en intrigerend lid van hun vriendengroep.

Kaley Cuoco is bekender geworden door het vertolken van dit personage in de loop van 12 seizoenen, maar wat als er een andere actrice was die de schrijvers en producenten hadden gecast? Er zijn nogal wat mensen die we gemakkelijk deze sitcom-partij kunnen zien spelen.

Blijf lezen om een aantal sterren te ontdekken waarvan we denken dat ze perfect zouden zijn geweest voor de rol van Penny in The Big Bang Theory.

15 Kristen Bell's sprankelende stem en uiterlijk zou perfect zijn

Hoe zit het met Kristen Bell als Penny? We kunnen dit helemaal zien als haar sprankelende stem en uiterlijk zou perfect zijn.

We zijn absoluut grote fans van Kristen Bell en het lijkt alsof er niets is dat ze niet kan doen. Of ze nu de stem is van Gossip Girl of de slimme sitcom The Good Place leidt, we vinden het altijd geweldig om haar te zien.

14 Ellie Kemper heeft Penny's eigenzinnige energie

Ellie Kemper is beroemd geworden omdat ze eigenzinnig is, en haar energie zou perfect zijn als ze was gecast als Penny in The Big Bang Theory. Ze heeft in veel sitcoms gespeeld, van The Office tot Unbreakable Kimmy Schmidt, dus we weten dat ze een grappige rol kan spelen in een langlopende tv-serie.

13 We houden altijd van de schattige Emma Stone

We houden altijd van Emma Stone omdat ze zo schattig is en ze serieus geen kwaad kan doen.

Van het spelen van de romantische hoofdrol in films als La La Land tot het kiezen van eigenzinnige films zoals Zombieland, ze maakt altijd zulke interessante keuzes. We zouden heel graag naar haar kijken in een grappige show.

12 Anna Kendrick zou precies bij de nerdy jongens passen

Anna Kendrick zou precies passen bij de nerdy jongens van The Big Bang Theory.

De actrice heeft zo'n geweldige sfeer, of ze nu haar hilarische en herkenbare observaties over het dagelijks leven tweet of we kijken naar haar in de vele grappige films waar ze deel van uitmaakte. Ze zou een geweldige Penny zijn.

11 Zoe Kazan is sympathiek en heeft Penny's charme

Zoe Kazan is een sympathieke actrice en ze heeft ook Penny's charme. We herkennen haar misschien van films als The Big Sick, waarin ze een van de hoofdpersonages, Emily, speelde.

Haar lijst met filmcredits omvat ook Revolutionary Road, Ruby Sparks en It's Complicated. Ze was ook te zien in de HBO-miniserie Olive Kitteridge en in de HBO-show The Deuce.

10 Hilary Duff kan elke tv-show leiden

Velen van ons hebben de beste herinneringen aan het kijken naar Hilary Duff op Lizzie McGuire en genieten van haar recentere serie, Younger.

Ze kan elk tv-programma leiden en ze zou geweldig zijn in de rol van Penny in The Big Bang Theory. Hilary is grappig en de camera houdt echt van haar.

9 We kunnen ons helemaal voorstellen dat Amanda Seyfried's cent voor Leonard v alt

Hoe schattig zouden Amanda Seyfried en Johnny Galecki er samen uitzien als ze in de rol van Penny was gecast? We kunnen ons dit helemaal voorstellen, dus ze is een andere actrice die we zouden kiezen om deze rol te spelen.

We hebben van Amanda Seyfried gehouden in zoveel films, zoals Mamma Mia en, natuurlijk, de klassieke middelbare schoolfilm Mean Girls.

8 Kiernan Shipka kan zich staande houden in elk type genre

Of ze nu Don's dochter Sally Draper speelt in Mad Men of Chilling Adventures of Sabrina leidt, we houden van Kiernan Shipka.

Ze kan een rol spelen in elk genre en haar uitgebreide cv bewijst het. Ze heeft veel rollen gekozen in de categorie horror of thriller, zoals The Silence en The Blackcoat's Daughter, en het zou gaaf zijn om haar in een sitcom te zien.

7 Ashley Tisdale heeft Penny's blik en luchtige humor

Een andere actrice waarvan we denken dat ze Penny had kunnen spelen, is Ashley Tisdale.

De actrice heeft Penny's uiterlijk en ook haar luchtige humor. We herinneren Ashley van haar dagen met de hoofdrol in High School Musical en ze had ook rollen in The Suite Life of Zack and Cody, Merry Happy Whatever en Carol's Second Act.

6 We hielden van Katrina Bowden als Cerie op 30 Rock

Hoe zit het met Katrina Bowden? Ze speelde Cerie op 30 Rock, de assistente aan wie Liz altijd advies probeerde te geven (vooral over de manier waarop ze zich kleedde).

We vinden dat ze een hoofdrol verdient omdat ze een geweldige actrice is. Ze is iemand anders die goed zou hebben gewerkt als Penny.

5 Elle Fanning heeft een zoete, onschuldige kwaliteit die zou werken

Elle Fanning is een andere actrice die we ons kunnen voorstellen als ze Penny speelt in The Big Bang Theory. Ze heeft een lieve, onschuldige kwaliteit die zou werken in de show, aangezien Penny vaak het contrast is met de mannelijke personages die zoveel weten over de wetenschappelijke wereld. We zien dat Elle Fanning hier geweldig werk doet.

4 We zijn gewend om Emma Roberts in horrorshows te zien, maar ze zou ook in een sitcom kunnen zitten

Emma Roberts heeft geweldig werk geleverd door een carrière op te bouwen met veel horrorrollen onder haar riem. Ze speelde in Scream Queens en in verschillende seizoenen van American Horror Story en ze speelde ook Jill Roberts in Scream 4. Ze is erg aardig, dus we durven te wedden dat ze ook in een sitcom zou kunnen zitten. Ze had zeker Penny kunnen spelen.

3 Het zou interessant zijn om de getalenteerde Brie Larson in een grappige rol te zien

Brie Larson is een van de meest getalenteerde actrices. Ze had rollen op tv (Verenigde Staten van Tara), serieuze drama's (Room) en speelde in haar eigen Marvel-film, Captain Marvel.

Het zou interessant zijn om haar in een grappige rol te zien, en daarom vragen we ons af hoe The Big Bang Theory eruit zou zien met Brie als Penny.

2 We wedden dat Elizabeth Olsen grappen kan maken met Sheldon

We wedden dat Elizabeth Olsen grapjes zou kunnen maken met Sheldon, waardoor deze actrice weer een goede keuze is voor Penny's rol.

Van horrorfilms zoals Silent House tot Marvel-films en drama's zoals Kodachrome, ze heeft ons laten zien dat ze in veel genres kan schitteren, en dat is echt gaaf. Haar interessante lijst met credits blijft groeien.

1 Abigail Breslin kan supersnel praten

We kunnen Abigail Breslin ook zien spelen Penny on The Big Bang Theory.

Ze kan super snel praten en ze heeft een heerlijke vibe. We hebben haar voor onze ogen zien opgroeien vanaf het moment dat ze speelde in Little Miss Sunshine tot haar recentere rol als Chanel 5 in de Ryan Murphy-show Scream Queens.

Aanbevolen: