Game Of Thrones: 15 verrassende feiten over Tormund BTS

Inhoudsopgave:

Game Of Thrones: 15 verrassende feiten over Tormund BTS
Game Of Thrones: 15 verrassende feiten over Tormund BTS
Anonim

Game of Thrones is een van de grootste en meest populaire shows aller tijden, en hoewel de show niet in staat was om de perfecte landing te maken, kan niemand de impact die het had op de popcultuur in diskrediet brengen. Terwijl de show nog steeds nieuwe afleveringen uitzond, was het in staat om fantastische personages tot leven te brengen waaraan mensen gehecht raakten, en weinig personages in de geschiedenis van de show waren zo unaniem geliefd als Tormund Giantsbane.

Gespeeld door artiest Kristofer Hivju, was Tormund een berg van een man met het soort houding en gevoel voor humor waar fans naar op zoek waren. Hivju had niet beter geschikt kunnen zijn voor de rol, en zijn tijd in de serie hielp hem snel een herkenbare ster te maken. Veel mensen weten het een en ander over Tormund, maar ze zijn misschien niet zo bekend met Kristofer zelf.

15 Hij komt uit een lange rij acteurs

De acteermicrobe zit duidelijk in de familie, want Kristofer was niet de eerste persoon in de stamboom die zijn hand probeerde te acteren. Blijkt dat zijn grootouders en ouders allemaal artiesten waren. Toen hij eenmaal van het acteerleven had geproefd, keek hij nooit meer achterom.

14 Hij groeide op met stripboeken over Vikingkrijgers

Dit is zo'n passend detail voor iemand die beroemd werd door een personage te spelen dat een stoere krijger is! Opgroeien, Kristofer Hivju was een fan van het lezen van strips, maar niet zomaar strips. Hij had een voorliefde voor strips over Viking-krijgers, wat zeker hielp bij zijn voorbereiding op de rol.

13 Hij wilde een rockster worden toen hij opgroeide

Als ze opgroeien, willen de meeste kinderen 30 verschillende dingen zijn voordat ze er eindelijk achter komen wat ze voor het leven willen doen. Voordat hij zijn hand probeerde te acteren en dat voor de kost nastreefde. Kristofer Hivju was er helemaal klaar voor om een rockster te worden. Gelukkig bleef hij bij acteren.

12 Zijn eerste acteerrol was Hamlet in een toneelstuk op school

Sommige mensen die in de acteerwereld stappen, krijgen snel grote rollen, maar de zaken waren wat bescheidener voor Kristofer. Zijn eerste acteerrol kwam in een schooltoneelstuk. Hij werd gecast als Hamlet zonder zelfs maar auditie te doen voor de rol, en dit was te wijten aan de acteergeschiedenis van zijn familie.

11 Hij ging naar de Russische Academie voor Theaterkunsten in Moskou

Toen Kristofer eenmaal kennis had gemaakt met acteren, wist hij meteen dat dit was wat hij wilde doen voor de kost. Dus richtte hij zijn zinnen op zijn doel en ging hij naar de Russische Academie voor Theaterkunsten. Hij zou zijn tijd daar beëindigen en verder gaan met grotere dingen.

10 Hij dumpte zijn kenmerkende baard voor M. Night Shyamalan's After Earth

Een van de meest herkenbare eigenschappen die Kristofer voor hem heeft, is zijn borstelige baard. Hoewel de meeste mensen eraan gewend zijn geraakt om hem ermee te zien, zijn er tijden geweest dat hij de baard voor een rol heeft gedumpt. Hij is bijna onherkenbaar in zijn rol in de film After Earth.

9 Hij is genomineerd voor 4 SAG Awards

Een van de geweldige dingen van een getalenteerde acteur zijn die deelneemt aan een succesvolle serie, is dat mensen het opmerken. De Screen Actors Guild eert elk jaar de meest getalenteerde artiesten en tot nu toe heeft Kristofer in totaal 4 SAG-nominaties ontvangen.

8 Hij keek naar GOT na het filmen van elk seizoen

Veel artiesten blijven liever weg van hun projecten nadat ze klaar zijn met filmen, maar sommige zijn echte fans die willen zien hoe alles zich afspeelt op het kleine scherm. Kristofer is een fan van de serie en hij heeft verklaard dat hij afleveringen heeft bekeken terwijl ze op televisie werden uitgezonden.

7 GOT-fans waren grotendeels verantwoordelijk voor zijn casting

Als het internet spreekt, merken film- en televisiestudio's het op. Toen fans namen voor rollen aan het trommelen waren, was de naam van Kristofer er een die vaak opdook voor Tormund. De mensen wisten dat hij goed bij hem zou passen, en ze hebben er zeker toe bijgedragen dat hij de rol kreeg.

6 Hij deed auditie voor Vikings toen fans begonnen te dromen om hem te casten

Acteurs blijven graag bezig, en voordat hij werd gecast voor Game of Thrones, was Hivju bezig met auditie voor de serie Vikings. Tijdens het auditieproces begonnen vocale fans online van de daken te schreeuwen dat hij perfect zou zijn als Tormund. Blijkt dat ze gelijk hadden.

5 Rocky IV hielp hem zijn innerlijke Tormund te ontketenen

Elke acteur bereidt zich op een unieke manier voor op de rollen, en een manier om dit te doen is door bepaalde films te kijken die emoties naar boven kunnen halen. Kristofer Hivju kon de film Rocky IV in zijn voordeel gebruiken, en deze film zou hem helpen dat personage van binnenuit te ontketenen.

4 Ter voorbereiding op Tormund bracht Kristofer tijd door in het bos

Het is niet gemakkelijk om een personage aan te boren dat een wilde man en een krijger gaat worden, maar Kristofer Hivju was in staat om dit op een unieke manier te laten gebeuren. Terwijl hij zich aan het voorbereiden was om het personage te spelen, bracht hij tijd door in het bos, sloeg met stokken tegen bomen en schreeuwde zijn longen eruit.

3 Hij realiseerde zich dat Tormund een favoriet bij de fans was tijdens seizoen 4

Zodra een populaire show al een tijdje in de lucht is, kunnen de artiesten die bij het project betrokken zijn, beginnen te begrijpen hoe de fans alles bekijken. Het was rond seizoen 4 toen Kristofer zich realiseerde hoe populair Tormund was in de ogen van de fans.

2 Hij hield de GOT-fantheorieën nauwlettend in de gaten

Veel mensen zouden aannemen dat acteurs weg willen blijven van alles wat met hun projecten te maken heeft nadat ze klaar zijn met filmen, maar dit is niet altijd het geval. Kristofer besteedde eigenlijk tijd aan het aandacht schenken aan fantheorieën voordat de show enige tijd geleden eindelijk zijn conclusie bereikte.

1 Hij had zijn eigen GOT-theorieën

Game of Thrones was een show waarbij mensen een heleboel verschillende theorieën opriepen over hoe de dingen uiteindelijk zouden uitpakken. Het was interessant om te horen dat Kristofer en zijn medecastleden allemaal hun eigen theorieën over de show hadden. Het was een manier om te laten zien dat ze allemaal om hen gaven.

Aanbevolen: