15 Verrassende feiten over Kid Rock's zoon Bobby Ritchie Jr

Inhoudsopgave:

15 Verrassende feiten over Kid Rock's zoon Bobby Ritchie Jr
15 Verrassende feiten over Kid Rock's zoon Bobby Ritchie Jr
Anonim

Kid Rock's 28-jarige zoon, Robert James Ritchie Jr., kon niet meer een ander figuur zijn dan zijn rockstar-vader. Hij werd al op jonge leeftijd (21) een familieman, in plaats van een feestbeest zoals Kid Rock te worden. Hij was thuis aan het studeren toen zijn vader laat aan het drinken was, in de problemen kwam en plezier had met zijn vele liefdesbelangen. Toch werd hij vooral opgevoed door zijn feestbeestenvader, omdat Kid Rock betere middelen van bestaan kon bieden dan zijn moeder.

Ondanks alles wat hij tegen hem had, werd Robert James een goed afgerond, evenwichtig individu. Hij weigert om in de jas van zijn vader naar roem te rijden, ook al is muziek misschien wel het enige wat ze gemeen hebben. Net als zijn vader liet Robert James zien dat hij vroeg in de muziek wilde stappen, en hij is net begonnen met het nastreven van zijn carrière. Maar hij heeft een fulltime baan om op terug te vallen als dat niet lukt.

Bijgewerkt op 2 oktober 2021, door Michael Chaar: De beroemde muzikant Kid Rock verwelkomde zijn zoon, Robert James Jr. in juni 1993. Terwijl Kid Rock zeker een naam voor zichzelf in de schijnwerpers, voornamelijk vanwege zijn feestbeeststatus, zijn zoon kon niet anders zijn. Robert James is niet alleen afgestudeerd aan de universiteit, maar hij is veel meer een huismus dan zijn vader. Hoewel ze qua persoonlijkheid verschillen, heeft het duo nogal een voorliefde voor muziek, aangezien Robert James Jr. een aspirant-muzikant is. Als hij geen muziek maakt, werkt James Jr. in de Apple Store om zijn vrouw Marisa Trovato en hun dochter Skye te onderhouden. Het duo ontmoette elkaar voor het eerst op de middelbare school en zijn sindsdien samen, wat bewijst dat middelbare schoolliefjes niet tot het verleden behoren.

15 Hij werd een vader in zijn vroege jaren '20

Robert James Ritchie Jr. is de enige zoon van Kid Rock, en toen Bobby en zijn vriendin in 2014 een dochter, Skye, in het huishouden verwelkomden, was hij begin twintig. Dat maakte Kid Rock op de rijpe jonge leeftijd van 43 tot opa. Us Weekly bracht voor het eerst het nieuws naar de wereld dat de vriendin van Robert James zwanger was van hun dochter.

14 Kid Rock won de voogdijstrijd over hem

Toen Robert James nog een kind was, raakten Kid Rock en zijn babymoeder, Kelley South Russell, verwikkeld in een wrede strijd om de voogdij over de jongen. Robert James werd geboren in 1993 en de voogdijstrijd vond plaats in 2000 toen hij nog maar zeven jaar oud was. Het gevecht moet slecht zijn geweest, maar Kid Rock bewees dat hij de meest verantwoordelijke volwassene zou zijn en kreeg de volledige voogdij over Robert James, waarbij Russell werd bevolen om $ 25 per week aan kinderbijslag te betalen.

13 Robert James is een aspirant-zanger

De appel v alt niet ver van de boom, zoals het gezegde luidt. Net als zijn beroemde rockster-vader, is Robert James gaan zingen en muziek maken. Zijn carrière is net begonnen, met invloeden variërend van Bruno Mars tot Jackie Wilson, en hij is blijkbaar een erg goede zanger. In 2018 bracht hij zijn nieuwe single 'Exstacy' uit en trad al veel eerder in de voetsporen van zijn vader. Als alternatief omvat de carrière van Kid Rock meer dan 30 jaar.

12 Hij is afgestudeerd aan de universiteit

Kid Rock is erg trots op zijn zoon, maar niet alleen vanwege zijn muzikale bezigheden in de familietraditie - ook omdat Robert James is afgestudeerd aan de universiteit (Belmont University in Nashville). Dat is iets dat Kid Rock niet kan claimen! Zoals Kid Rock tegen Rolling Stone zei toen hij het had over het worden van grootvader: "Luister, mijn zoon is afgestudeerd en heeft een baan." Hij ging verder met te zeggen dat het een opluchting was dat zijn zoon afstudeerde van de universiteit, omdat hij zich alleen de stress kon voorstellen die hij zijn eigen ouders oplegde.

11 laat zijn beroemde ouder hem niet definiëren

Robert James weet wie zijn vader is en hoe beroemd hij is, maar hij weigert in zijn schaduw te leven of zelfs maar in zijn voetsporen te treden. Daarmee bedoelen we dat hij zijn naam niet gebruikt om zijn succes te meten - hij is zijn "eigen persoon" (zoals hij op sociale media zei), en het hebben van een kind om hem evenwicht te geven was iets dat hij "ernstig nodig had van." Het zou moeilijk zijn om in de voetsporen van Kid Rock te treden, maar Robert James doet het met zelfvertrouwen.

10 Hij had geen geweldig vaderlijk rolmodel

Het is geen verrassing dat Kid Rock niet het grootste vaderlijke rolmodel was. Met alle shenanigans, juridische gevechten, scheidingen met beroemde vrouwen (zie: Pamela Anderson), en dergelijke, werd Robert James op zeer jonge leeftijd aan veel blootgesteld. Zoals Kid Rock tegen The Guardian zei: "Ik had een beter voorbeeld kunnen zijn voor mijn zoon." Maar ook al is dat het geval, het lijkt erop dat Robert James het goed heeft gedaan.

9 Hij is een Marvel-fan

Zoals veel mensen in de wereld, is Robert James een fan van alles wat met Marvel te maken heeft. Door die kleine blik in zijn leven te geven, blijkt dat hij niet probeert een rockster te zijn zoals zijn vader - het zou leuk zijn, maar hij is eigenlijk gewoon een gewone man, een familieman. De meeste mensen zouden zijn Marvel-fandom goedkeuren, behalve misschien DC-fans, maar dat is hier noch daar.

8 Hij is geen feestbeest zoals zijn vader

Kid Rock stond bekend als een van de grootste feestbeesten van zijn generatie, en daarom is hij door velen zo geliefd en gehaat. Hij maakte veel fouten in zijn tijd. Maar, zoals Kid Rock tegen The Guardian zei, "het feestende gen slaat een generatie over", en dat lijkt het geval te zijn voor Robert James. Om nog maar te zwijgen van de dochter van Robert James, Skye, die hem absoluut gelijk heeft gemaakt, waardoor hij meer een huismus is dan een feestbeest.

7 Hij is een grote voetbalfan

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Robert James een grote Detroit Lions-fan of voetbalfan in het algemeen is, aangezien zijn vader zo vocaal is over zijn Detroit-roots. Robert James plaatst vaak foto's op zijn Facebook of Instagram van hem en Skye in volledige Detroit Lions-regalia, zodat er geen twijfel over bestaat voor wie de twee op een bepaalde zondag roeien.

6 Hij drinkt geen koffie (maar drinkt wel thee)

Dit zegt niet echt iets over de man, behalve dat het een interessant weetje is: Robert James drinkt volgens zijn sociale media geen koffie. In plaats daarvan drinkt hij "meestal thee met honing of warme chocolademelk." Hij drinkt tenminste geen drank als alternatief! De meeste mensen, die koffie nodig hebben om te functioneren, zijn misschien jaloers op dit feitje, maar hij lijkt te kunnen functioneren zonder hoge doses cafeïne.

5 Hij was de reden waarom zijn vader van Pamela Anderson ging scheiden

Kid Rock en Pamela Anderson hadden een wervelende romance die jarenlang de kop was van elk roddelblad. In 2006, toen Kid Rock en Anderson in het huwelijksbootje stapten, was het een van de grootste bruiloften van beroemdheden van de eeuw.

Hun relatie duurde niet lang, en volgens Us Weekly was dat omdat Pamela Anderson naar verluidt de moeder en zus van Kid Rock bekritiseerde in het bijzijn van Bobby Ritchie Jr.’, en daarom vroeg hij al na vijf maanden de echtscheiding aan. Anderen, zoals Sacha Baron Cohen, zeggen dat 'Borat' de scheiding heeft veroorzaakt.

4 Zijn eerste single werd uitgebracht in 2018

De muziekcarrière van Robert James is net begonnen, want in 2008 bracht hij de single 'Exstacy' met R&B-smaak uit van zijn debuutalbum. In de video van het nummer brengt James een serenade aan een meisje en aan het einde delen ze samen een douche. Kid Rock was erg trots op zijn zoon voor de release en schreef op Twitter: "Hij kan zeker zingen en ik ben erg trots op hem!" James had in het verleden andere nummers uitgebracht, zoals 'Bad', een hiphop-jam in januari 2018, en 'All Alone', een R&B-ballad, in 2017.

3 Hij werkt op een "normale" baan

Ondanks zijn pogingen om het te maken in de muziekbusiness, moet Robert James de eindjes aan elkaar knopen om voor zijn gezin te zorgen, en dat doet hij door te werken in een heel normale baan: in een Apple Store. Zoals hij eerder heeft gezegd: Ik had mijn dochter op 21-jarige leeftijd niet wetende wat ik ging doen. Maar ik deed het werk en ik weigerde op coattails te rijden.” Dat vat het leven van Robert James ongeveer samen: hardwerkend, weigerend om in andermans jas te rijden en zijn familie steunen.

2 Zijn moeder stak zijn vader neer

We dachten dat de scheiding van Pamela Anderson en Kid Rock slecht was, maar deze spant de kroon. Rock vertelde Howard Stern dat hij van Anderson scheidde omdat ze een negatieve invloed had op zijn zoon, maar hij vermeldde niet dat de moeder van Robert James Ritchie Jr. een drugsprobleem en een gewelddadig humeur had, en in 1995 stak ze de zanger in het been met een mes tijdens een gevecht. Dit komt met dank aan een ABC News-rapport.

1 Robert trouwde met zijn middelbare schoolliefje

Robert is al meer dan 13 jaar samen met zijn partner, Marisa Trovato! Het duo ontmoette elkaar voor het eerst op de middelbare school en sindsdien staan ze aan elkaars zijde. Bobby, Marisa en Skye zijn een heel gelukkige familie, aangezien het paar hun oprechte momenten op Instagram deelt, waardoor duidelijk wordt dat Robert James Jr.heeft het goed gedaan in zowel zijn professionele als persoonlijke leven.

Aanbevolen: