Christopher Nolan's 'Tenet'-cast bespreekt werken voor de veelgeprezen regisseur en spreekt over noodzakelijk liegen

Inhoudsopgave:

Christopher Nolan's 'Tenet'-cast bespreekt werken voor de veelgeprezen regisseur en spreekt over noodzakelijk liegen
Christopher Nolan's 'Tenet'-cast bespreekt werken voor de veelgeprezen regisseur en spreekt over noodzakelijk liegen
Anonim

Elke keer dat Christopher Nolan aan een film is gehecht, trekt deze onmiddellijk de aandacht van de wereld, terwijl we allemaal reikhalzend uitkijken naar welke verbijsterende film hij ons vervolgens brengt.

Het lijkt erop dat het publiek niet de enigen zijn die aangetrokken worden door het werk van Nolan, aangezien Tenet-sterren, John David Washington, Robert Pattinson en Elizabeth Debicki, gaan zitten en hun gevoelens over de ervaring bespreken, en vertellen waarom Pattinson en Washington moest liegen tegen Elizabeth Debicki voor haar gemoedsrust.

Werken voor Christopher Nolan

Cast Of Tenet lacht samen
Cast Of Tenet lacht samen

"Ik kan nog steeds niet geloven dat ik de kans heb gekregen om te werken met… THE Christopher Nolan," zei Elizabeth Debicki terwijl de cast aan tafel ging om hun nieuwste film, Tenet, te bespreken. Bijna onmiddellijk hoor je een soort nerveuze eerbied in Debicki's stem als ze haar ongeloof uitspreekt over haar fortuin in het werken met Nolan.

Wie kan het haar kwalijk nemen, als je het hebt over de man achter The Dark Knight Trilogy, Interstellar, Inception, The Prestige en Dunkirk. Nolan heeft meer dan 34 Oscar-nominaties verzameld, 10 ervan gewonnen en een brutowinst van meer dan $ 4,7 miljard wereldwijd. Om dat in perspectief te plaatsen: slechts 45 films in de wereld hebben meer dan $ 1 miljard dollar opgebracht, een van die films, The Dark Knight, die eigenlijk van Nolan is.

Werken voor een man als Nolan is zeker, zoals hoofdrolspeler Washington het zei, 'een droom'.

Nolan heeft zichzelf beschreven als een "pijn in de a voor iedereen op de set", vooral vanwege zijn bescheiden begin als amateurfilmmaker, waar hij adequaat werd in het uitvoeren van ieders werk. Pattinson leek deze gevoelens te herhalen toen hij zijn tijd op de set van Tenet beschreef: "het was echt moeilijk, deze shoot, en ik deed eigenlijk maar een derde van wat John David aan het doen was … ik had het gevoel dat ik mono had."

Washington en Debicki barstten in lachen uit na het horen van deze opmerking, en Washington voegde eraan toe: 'zo dramatisch'. Dus misschien is werken onder Nolan niet zo erg als Pattinson het omschreef.

De lof was echter duidelijk voor Nolan, toen Pattinson probeerde uit te drukken hoe ongelooflijk hard de regisseur op zijn sets werkt. Pattinson heeft in meer dan 39 films gespeeld, waaronder grote franchisefilms zoals Harry Potter en Twilight, en merkt op: "Ik heb de hele dag nog nooit een regisseur naast de camera gezien."

Washington was de laatste die zijn mening toevoegde over de samenwerking met Nolan, en merkte op dat Nolan een gevoel van veiligheid geeft aan de sets van zijn films, gebouwd door vertrouwen, "vanwege de relaties die Chris, Mr. Nolan, is uh ontwikkeld met zijn team, er is een gevoel dat we al weten wat we moeten doen, tegelijkertijd is er een groot gevoel en gevoel van ontdekking en het onbekende."

Veiligheidsnet

Cast van Tenet bespreekt film met elkaar in een halve cirkel
Cast van Tenet bespreekt film met elkaar in een halve cirkel

De cast nam ook de tijd om complimenten naar elkaar uit te wisselen en te delen wat hun meningen waren van hun tijd samen. Debecki en Pattinson vonden Washington levendig en bracht altijd energie en leven op de set. Washington deelde dat Pattinson een fenomenaal talent was dat nooit probeerde zijn collega's te overtreffen.

Gerelateerd: Marvel wil naar verluidt Christopher Nolan voor de nieuwe Daredevil-film

Washington deelde toen dat Debicki zo eerlijk was in haar uitvoeringen, dat het hem ertoe bracht de waarheid in zijn uitvoering te onthullen en bloot te leggen, dat hij misschien niet klaar was om te onthullen.

Toen Debicki Pattinson begon te complimenteren met zijn betrouwbaarheid, glimlachte Pattinson en zei: "Ik bedoel… ik en John David hebben behoorlijk veel tegen je gelogen, best veel." Terwijl Washington lachte en probeerde duidelijk te maken wat Pattinson bedoelde, moeten de kijkers concluderen dat er een gevaarlijke stunt in de film zal zitten, waarbij Debicki Pattinson letterlijk haar leven moest vertrouwen en haar kalm moest houden, Washington en Pattinson hebben misschien geknoeid de waarheid een beetje, omdat ze geen idee hadden of wat ze probeerden echt zo veilig was.

Hoe dan ook, de vriendelijke cast-mates waren goed van aard en lachten om de herinnering en hun tijden op de set.

Christopher Nolan's Tenet wordt de volgende kaskraker die op 31 juli de theaters heropent.

Aanbevolen: