Ranked: The Guys From Friends in volgorde van wie we zouden daten

Inhoudsopgave:

Ranked: The Guys From Friends in volgorde van wie we zouden daten
Ranked: The Guys From Friends in volgorde van wie we zouden daten
Anonim

Als we terugkijken op al onze favoriete tv-programma's uit de jaren '90, houden sommige het vandaag zeker beter vol dan andere. Hoewel het de laatste tijd een beetje een trend is geworden om alle fouten van Friends op te lossen, weten we zeker dat de sitcom nog steeds erg geliefd is bij de meeste mensen over de hele wereld. Hoe weten we dit? Vanwege de pure chaos die losbarstte toen HBO hun plannen onthulde om een speciale Friends-reünie te doen, natuurlijk!

Vandaag kijken we voorbij de haters en herinneren we ons alle hilarische mannelijke personages die uit deze sitcom uit de jaren 90 kwamen. De serie bevatte talloze relaties, variërend van disfunctioneel tot episch, maar nu gaan we in de schoenen van Rachel, Phoebe en Monica stappen. Dat klopt, we rangschikken de mannen van Friends in volgorde van wie we zelf zouden willen daten.

15 We zullen nooit begrijpen hoe Barry Rachel op de eerste plaats belandde

Barry en Rachel in tandartsstoel
Barry en Rachel in tandartsstoel

We snappen het, de man heeft geld en komt waarschijnlijk uit een goede familie, maar we weigeren te geloven dat er geen andere rijke vrijers waren waaruit Rachel kon kiezen. Van wat we weten over Barry, is hij niet in staat om trouw te zijn in een relatie en heeft hij de persoonlijkheid van een wezel. Harde pas!

14 Paolo is een echte griezel

Paolo en Rachel in de gang
Paolo en Rachel in de gang

Paolo en Rachel hadden hun plezier en na haar tijd met Barry was dat waarschijnlijk wat ze het meest nodig had in een relatie. We zouden echter zeker nooit met die man uitgaan. Zelfs als Phoebe Rachels vriend niet was, maakt het feit dat hij naar een bedrijf zou gaan en dat soort stunts uitha alt, hem een eersteklas engerd.

13 daten met Frank Jr. zou vermoeiend zijn

Frank Jr en Alice bij Central Perko
Frank Jr en Alice bij Central Perko

Frank Jr. is zeker geen slechterik. We hebben zelfs gezien dat hij een goede broer, echtgenoot en vader was. Hij is echter een beetje overal en we weten zeker dat zijn grootste hobby het verbranden van willekeurige huishoudelijke voorwerpen is. Hij heeft iemand als Alice nodig die over hem waakt, maar we zouden ons niet aanmelden voor het optreden.

12 We kopen niet wat Mark verkoopt

Mark en Rachel op kantoor
Mark en Rachel op kantoor

Sorry, niet sorry, maar Mark is echt geen goede kerel. Natuurlijk heeft hij Rachel een paar keer geholpen bij het zoeken naar een baan en we geven hem niet de schuld van haar breuk met Ross, want dat was alles wat Ross deed. Maar we zagen meteen zijn "Ik probeer gewoon een behulpzame vriend te zijn" stukje door. Hij is gewoon niet iemand die te vertrouwen is.

11 De vraag is hier: zou Gunther met ons uitgaan?

Gunther achter de balie van Central Perk
Gunther achter de balie van Central Perk

Het probleem met Gunther ligt in zijn obsessie met Rachel. Als hij dat een beetje had kunnen afzwakken, zou hij niet de slechtste keuze op deze lijst zijn. Hij heeft een vaste baan en hij heeft duidelijk een kleerkast vol geweldige overhemden. Dat gezegd hebbende, zijn hart is van Rachel en daar kunnen we niets aan doen.

10 Gary is nogal gevaarlijk

Gary en Phoebe buiten het koffiehuis
Gary en Phoebe buiten het koffiehuis

Het is ironisch omdat je zou denken dat een afspraakje met een agent gepaard zou gaan met een soort gevoel van veiligheid, maar bij Gary zijn zou eigenlijk best angstaanjagend zijn. In het begin leek hij een behoorlijk coole kerel die wist wat hij wilde en niet bang was om zich te binden. Maar nu we weten hoe blij hij is, denken we dat het veiliger is om weg te blijven.

9 Kunnen we daten met Jon Favreau in plaats van Pete Becker?

Piet en Monica op de bank
Piet en Monica op de bank

Het is altijd verrassend om te zien hoeveel beroemdheden een gastrol hebben gespeeld op Friends als we teruggaan voor een nieuwe kijk. Jon Favreau was een uitstekende toevoeging aan de serie, ook al was zijn aanwezigheid kort. Pete Becker is een moeilijke omdat hij voor het grootste deel een vangst is. Hij heeft echter iemand nodig die hem onwankelbare steun kan geven en dat kan tot problemen leiden.

8 Paul was een aardige vent

Paul en Rachel op de bank
Paul en Rachel op de bank

Het verhaal over hoe Bruce Willis in Friends verscheen, is eigenlijk interessant. Naar verluidt verloor hij een weddenschap van Matthew Perry over het succes van hun film, The Whole Nine Yards. Ongeacht hoe hij daar kwam, we genoten van zijn stint op de sitcom. Maar zouden we met hem uitgaan? Nou, Paul was een heel aardige vent, hoewel zijn onbeheersbare emoties waarschijnlijk een dealbreaker zouden zijn.

7 Het echtscheidingspercentage van Ross is een beetje een rode vlag

Ross geeft unagi les in de gang
Ross geeft unagi les in de gang

Het is waar, van alle mannelijke hoofdpersonages in de show heeft Ross het minste potentieel in termen van dateerbaarheid. 3 echtscheidingen op 30-jarige leeftijd is behoorlijk zwaar en hij heeft ons ook laten zien dat hij een behoorlijk waardeloze vriend/verloofde/echtgenoot kan zijn. We weten echter diep van binnen dat hij het goed bedoelt.

6 Als kinderen niet aan tafel zitten, waarom dan niet voor Richard kiezen?

Richard en Monica staan in de keuken
Richard en Monica staan in de keuken

Voor iedereen die geen kinderen wil, zou Richard in alle opzichten een geweldige keuze zijn. Hij is knap, hij heeft een gevestigde carrière, hij is erg slim en hij heeft een behoorlijk gevoel voor humor. We zouden meer dan blij zijn om een paar puppy's groot te brengen en het een dag met deze man te noemen.

5 David is een echte lieverd

David en Phoebe staan in de keuken
David en Phoebe staan in de keuken

De enige echte fout die we bij David kunnen vinden, is dat hij een soort van oplichter kan zijn. Maar kom op, wie is er niet zonder een paar fouten, toch? Hij is toegewijd aan zijn werk, maar klaar om zijn hart weg te geven aan de juiste vrouw. We zouden vereerd zijn om met David op date te gaan, hoewel we het liever hebben als zijn zakenpartner ver weg blijft.

4 Op een gegeven moment was Joey op zoek naar liefde

Joey in Monica's appartement met Knicks-trui aan
Joey in Monica's appartement met Knicks-trui aan

Daten met Joey in het vroege seizoen zou moeilijk zijn, omdat hij destijds helemaal niet van daten hield, maar meer geïnteresseerd was in informele flirts. Hoewel er niets mis is met een informele affaire, als we het hebben over serieus met hem daten, moeten we voor seizoen 10 Joey gaan. Op dat moment wilde hij zich settelen en had hij al onze harten veroverd.

3 Wat is er niet leuk aan tag?

Tag Jones in blauw shirt
Tag Jones in blauw shirt

Dating Tag Jones zou geweldig zijn. Hij is zonder twijfel een van de knapste mannen die de hoofdpersonages ooit hebben gehad, maar hij was ook een heel goede vriend voor Rachel toen ze samen waren. Ze waren op verschillende plaatsen en wilden andere dingen, maar als de timing goed was, zouden we in een oogwenk voor Tag kiezen.

2 We zouden het geluk hebben een Bing te zijn

Chandler Bing staat bij de deur van het appartement
Chandler Bing staat bij de deur van het appartement

Natuurlijk had Chandler zijn problemen met toewijding, maar we zagen hem er ook als een kampioen doorheen werken. Hij is zonder twijfel de grappigste man van de show, dus we weten dat we altijd met hem in de buurt zouden lachen. Afgezien van de humor hebben we hem ook gezien als een uitstekende vriend en echtgenoot, dus ja, Chandler Bing is een topkandidaat.

1 Paul Rudd of Mike Hannigan, we zouden beide nemen

Mike en Phoebe in Barbados
Mike en Phoebe in Barbados

Van alle jongens op Friends zouden we Mike Hannigan tot nu toe als onze eerste keuze kiezen. Hij is een absolute lieverd, hij is hilarisch, en hij moedigde Phoebe altijd aan om zichzelf te zijn, hoe vreemd dat ook was. Zelfs zonder karakter, het is niet alsof we Paul Rudd ooit zouden afwijzen!

Aanbevolen: