Ranked: The Guys Of Grey's Anatomy in volgorde van wie we zouden daten

Inhoudsopgave:

Ranked: The Guys Of Grey's Anatomy in volgorde van wie we zouden daten
Ranked: The Guys Of Grey's Anatomy in volgorde van wie we zouden daten
Anonim

Hoewel Gray Sloan Memorial misschien een draaideur is van stagiaires, chirurgen en tragische rampen, is er één ding waar we altijd op kunnen rekenen vanuit ons geliefde ziekenhuis. Ze komen en gaan misschien sneller dan we zouden willen, maar elke chirurg die daar wordt ingehuurd is ronduit prachtig. We hebben het over zowel de mannen als de vrouwen. Dat gezegd hebbende, veel van de dromerige mannelijke artsen die bij Gray Sloan werken, brengen meer dan alleen hun uiterlijk naar de tafel.

Vandaag gaan we al onze favoriete mannelijke artsen herinneren, vroeger en nu, en ze rangschikken in de volgorde van wie we eigenlijk zouden willen daten. Nu, sommigen van hen zijn misschien leuk om op het scherm te zien, maar dat betekent niet noodzakelijk dat we in de rij zouden staan om betrokken te raken bij een van hun rare liefdesdriehoeken…

15 Owen Hunt heeft bewezen dat hij geen datingmateriaal is

Owen en Teddy met hun pasgeboren baby
Owen en Teddy met hun pasgeboren baby

Luister, we zijn net zo blij als iedereen dat Owen eindelijk een baby heeft. De man is echter niet bepaald een vangst. We hebben hem meerdere vrouwen zien bedriegen, we weten dat hij een verloving via e-mail heeft verbroken, en hij houdt Teddy aan zijn touwtjes sinds de tijd dat ze samen in het leger zaten.

14 Prestons ego is te groot voor een gelijk partnerschap

Preston Burke van zijn trouwdag met Cristina
Preston Burke van zijn trouwdag met Cristina

Laten we elk BTS-drama met Isaiah Washington vergeten. We kunnen Preston niet kwalijk nemen dat hij wegliep op zijn bruiloft met Cristina. Sterker nog, het was het beste wat haar kon overkomen. Hij is echter nog steeds niet iemand met wie we zelf zouden willen daten. Preston heeft thuis iemand nodig die zijn baby's opvoedt, die tevreden is om achterover te leunen en hem aan het eind van elke dag te vertellen hoe geweldig hij is.

13 Nathan is een beetje een toss-up

Nathan Riggs dient in het leger
Nathan Riggs dient in het leger

Een paar afleveringen daar leek Nathan Riggs de slechtste kerel ooit. Dat gezegd hebbende, we hadden beter moeten weten dan naar Owen te luisteren. Riggs heeft Megan bedrogen, maar zij heeft hem ook bedrogen, dus dat is hun zaak. Hij was aardig genoeg tegen Meredith, hoewel ze geen van beiden zo aardig tegen Maggie waren. Hij is niet de slechtste, maar zeker niet de beste.

12 Richard heeft een vriendelijke ziel, maar zijn staat van dienst is niet geweldig

Richard Webber lacht naar het ziekenhuis
Richard Webber lacht naar het ziekenhuis

Richard Webber heeft een goed hart, maar hij is zeker nog steeds gebrekkig. Hij hield van Ellis en had Adele voor haar moeten verlaten toen ze jong genoeg was om verder te gaan. Hij liet zich echter door de gedachte om met iemand te zijn die briljanter was dan hij, wegjagen van de ware liefde en zorgde ervoor dat Adele jarenlang bij hem bleef in een ondankbaar huwelijk.

11 Er gebeurt momenteel veel op Link

Link en Meredith staan bij de lift
Link en Meredith staan bij de lift

Misschien zal Link over nog een seizoen of twee een beetje hoger scoren. Dit is echter Gray Sloan waar we het over hebben, dus de concurrentie is hevig. Link is inderdaad een erg knappe nieuwe toevoeging aan het personeel, hoewel hij al met veel van onze belangrijkste dames begint te flirten, dus hij is misschien een beetje gek op kleine meisjes. Laten we hem een beetje laten sudderen.

10 Ben Warren heeft de moves, maar hij is onvoorspelbaar

Ben Warren danst met Bailey op hun bruiloft
Ben Warren danst met Bailey op hun bruiloft

Ben Warren is voor het grootste deel een behoorlijk goede echtgenoot geweest voor Miranda, van wie we denken dat het niet de gemakkelijkste vrouw is om mee te trouwen. Natuurlijk, hij is behoorlijk onvoorspelbaar en je weet nooit zeker wat voor soort carrière hij volgende week zal nastreven, maar hij is een fatsoenlijke kerel en hij zorgt ervoor dat zijn vrouw extra broodkruimels krijgt op haar mac & cheese.

9 George was wanhopig op zoek naar liefde

George O'Malley in scrub muts
George O'Malley in scrub muts

Voordat we George verloren, had hij echt een solide relatie nodig. Hij vond het echter altijd op de slechtste manieren. Ofwel door met Callie te trouwen toen hij niet echt van haar hield, of toen hij dat allemaal opgaf met de gedachte dat zijn beste vriendin Izzie het meisje voor hem zou kunnen zijn. We denken echt dat als de timing goed was, hij een zorgzaam vriendje zou zijn geweest.

8 DeLuca geeft altijd alles

DeLuca en Meredith praten in het ziekenhuis
DeLuca en Meredith praten in het ziekenhuis

Met uitzondering van Maggie, zullen we zeggen dat Andrew DeLuca veel bloed, zweet en tranen heeft gegeven voor de vrouwen van wie hij hield. Hij nam die brute afranseling van Alex terug toen hij verliefd werd op Jo, zijn relatie met Sam Bello verscheurde hem, en we hebben gezien dat hij zijn best deed voor Meredith. Hij is misschien een beetje te intens, nu ik erover nadenk.

7 We zouden veel erger kunnen doen dan Derek Shepherd

Derek Shepherd staat in scrubs met een kopje koffie
Derek Shepherd staat in scrubs met een kopje koffie

Veel fans wijzen graag op de gebreken in de relatie van Derek en Meredith. We weten echter niet of dat helemaal eerlijk is. Derek hield echt van haar en hun romance was zeker een eeuwigheid. Hij kon zijn ego in de weg laten staan, maar meestal kwam hij langs. We zouden vereerd zijn om op een date te gaan met Dr. McDreamy.

6 Alex heeft problemen, maar een goede man

Alex Karev in blauwe scrubs en witte jas
Alex Karev in blauwe scrubs en witte jas

De verontwaardiging die volgde op het recente vertrek van Alex Karev bewijst hoe geliefd hij is. Hem zien gaan van de onvolwassen eikel die hij was toen de show begon, naar de toegewijde kinderchirurg en vriend die we hem nu kennen, was een van de grootste delen van de hele serie. Het lijdt geen twijfel dat hij een goede echtgenoot en vader zou zijn, hoewel we veronderstellen dat er tegenwoordig Izzie is om mee om te gaan…

5 Hij is McSteamy, maar hij is ook gewoon een vangst

Mark Sloan met baby Sofia
Mark Sloan met baby Sofia

Mark Sloan heeft een van de treurigste personages uit de geschiedenis van Grey. Maar vóór die vliegtuigcrash was Mark ALLES. Natuurlijk begon hij als een rokkenjager, maar uiteindelijk kwamen we erachter dat hij alleen maar een gelukkige relatie wilde en voor zijn dochter zou zorgen. Laten we niet vergeten dat hij ook de oprichter was van de Plastics Posse. Moeten we nog meer zeggen?

4 Afgezien van het slechte hart, had Denny veel te bieden

Denny Duquette zit met Izzie
Denny Duquette zit met Izzie

Op dit moment zijn we van mening dat Denny meer verdiende dan Izzie Stevens. Denny was een absolute lieverd vanaf het moment dat hij het ziekenhuis binnen werd gereden. We vielen voor hem voordat we wisten dat hij miljonair was, dus ja, hij is zo goed. Slecht hart terzijde, Denny is absoluut vriendjesmateriaal.

3 Meredith geslaagd, maar we zouden graag een date hebben met Finn

Fann Dandridge met Meredith Gray
Fann Dandridge met Meredith Gray

Het is duidelijk dat Finn Dandridge geen enkele kans had tegen Derek in de race om het hart van Meredith. Tijdens die afleveringen liet hij echter veel uitstekende kwaliteiten zien. Hij is een dierenarts, dus hij is van nature een hondenliefhebber, hij weet wat hij zoekt en hij is klaar voor toewijding, hoewel hij ook bereid is om in het gewenste tempo van zijn partner te gaan. Wat is er niet leuk aan?

2 Henry Burton Forever

Henry Burton met Teddy Altman
Henry Burton met Teddy Altman

Henry was echt een van de beste jongens die we ooit in de show hebben gezien. Hij was nooit een werknemer, maar eerder een patiënt, hoewel we veel van hem hebben gezien tijdens zijn en Teddy's epische romance. Hij was letterlijk klaar om zijn eigen gevoelens opzij te zetten om er voor Teddy te zijn als een vriend, denkend dat ze dat het meest nodig had. Het grootste romantische gebaar ooit!

1 Jackson heeft het allemaal

Jackson Avery lacht op de boot
Jackson Avery lacht op de boot

Jackson Avery krijgt onze eerste plaats voor meest dateable. Voor zover we nu zijn, is hij zo gezond als een paard. Hij heeft ook bewezen dat hij een uitstekende echtgenoot en vader is. Het is duidelijk dat de man de looks heeft en hoewel hij rijk is, zet hij ook al zijn geld op het spel voor het grotere goed, dus je weet dat hij niet te oppervlakkig of materialistisch is. Overal is Jackson een echt juweeltje.

Aanbevolen: