15 Top TV-shows van Nickelodeon, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

15 Top TV-shows van Nickelodeon, officieel gerangschikt
15 Top TV-shows van Nickelodeon, officieel gerangschikt
Anonim

Een van de grootste concurrenten van Disney Channel ooit zou Nickelodeon moeten zijn. Nickelodeon is een netwerk dat is gevuld met zoveel geweldige tv-shows, of de tv-shows nu geanimeerd of live-action zijn. Sommige Nickelodeon-tv-programma's richten zich op superhelden, terwijl andere zich richten op gezinseenheden. Sommige tv-programma's van Nickelodeon richten zich op magische krachten, terwijl andere zich richten op wat er nodig is om beroemd te worden!

We hebben de top 15 van beste Nickelodeon-shows hieronder gerangschikt, dus lees verder om te zien welke het bekijken waard zijn! Het coolste aan veel van deze Nickelodeon-tv-shows is het feit dat ze een aantal geweldige acteurs en actrices bevatten, zoals Drake Bell, Keke Palmer en Miranda Cosgrove. Laten we niet vergeten dat Nickelodeon een van de eerste plaatsen is waar mensen Ariana Grande ooit hebben gezien!

15 Nicky, Ricky, Dicky en Dawn - Over vierlingen en rivaliteit tussen broers en zussen

Deze Nickelodeon-tv-show heet Nicky, Ricky, Dicky en Dawn. Het gaat over vierlingen die samen opgroeien en te maken hebben met veel rivaliteit tussen broers en zussen. Nicky, Ricky en Dicky zijn allemaal jongens, maar Dawn is een meisje en ze heeft vaak het gevoel dat ze niet bij haar broers past.

14 The Thundermans - Over een familie van superhelden

The Thundermans gaat over een familie van superhelden! Deze tv-show is vergelijkbaar met het thema van The Incredibles. Films en tv-programma's over superhelden lijken meestal op elkaar in het feit dat het geheimhouden van geheime identiteiten van het grootste belang is! Ze willen niet dat de wereld erachter komt dat ze krachten hebben.

13 Rugrats- Over baby's die op avontuur gaan

Rugrats is een Nickelodeon-show over baby's die de hele tijd verschillende avonturen kunnen beleven. Ze zijn een beetje, maar ze weten hoe ze met elkaar moeten communiceren en ze weten hoe ze zich door het huis moeten verplaatsen. Soms komen ze in de problemen, maar voor het grootste deel willen ze gewoon plezier hebben.

12 Drake en Josh - over twee tienerstiefbroers

Drake en Josh is een Nickelodeon-tv-show over twee tienerstiefbroers. Ze gaan samenwonen en worden vrienden met elkaar. Soms gaan ze met ups en downs, maar voor het grootste deel zitten ze op dezelfde pagina. Een van de broers is een tijdje cooler dan de ander, maar dan worden ze allebei even populair.

11 The Fairly OddParents- Over een jongen die met magische feeëngod ouders

The Fairly OddParents is een geanimeerde Nickelodeon-tv-show over een kleine jongen genaamd Timmy Turner. Hij leidt een triest leven omdat zijn ouders nalatig zijn en hij een heel gemene oppas heeft. Uiteindelijk krijgt hij Fairy God Parents die in staat zijn om zijn wensen te vervullen, ook al zijn er een paar regels die hij moet volgen met betrekking tot hen.

10 Avatar: The Last Airbender - Over een jongen en de elementen

Hier komt weer een geanimeerde tv-show van Nickelodeon! Avatar: The Last Airbender is een geweldige tv-show die Nickelodeon aanbiedt. Het gaat over een jongen die de baas is over een van de vier elementen van de wereld… Lucht. Andere mensen kunnen elementen als aarde, water en vuur besturen.

9 Zoey 101- Over kinderen op een coole kostschool

Zoey 101 is een Nickelodeon-show over kinderen die samen naar kostschool gaan. De school is buitengewoon geweldig en leuk en stelt de studenten in staat om zelfexpressie te gebruiken. Ze hoeven geen uniform te dragen en mogen zo vaak mogelijk met hun leeftijdsgenoten omgaan.

8 Henry Danger- Over een kind dat de wereld redt

Henry Danger is een tv-show over een kind dat de wereld redt… als naschoolse job. Hij krijgt negen dollar per uur betaald om een held te helpen de wereld te redden van slechteriken met behulp van bijgewerkte technische apparaten en nog veel meer. Heldenshows zijn meestal altijd een hit en Henry Danger is geen uitzondering op die regel.

7 Danny Phantom- Over een jongen die ook een geest is

Danny Phantom is een Nickelodeon-show over een jongen die ook een geest is. Als hij in een geest verandert, worden zijn ogen groen en zijn haar zilverkleurig. Hij kan snel door de lucht bewegen en slechteriken uitschakelen wanneer dat nodig is! Als hij een normale tiener is, gaat hij graag met zijn vrienden om.

6 Sam en Cat- Over twee vrienden die een babysitbedrijf beginnen

Sam en Kat is een tv-show over twee meisjes die samen een babysitbedrijf beginnen. Een van de meisjes heeft een snarky houding gevuld met veel sarcasme om mee te gaan met haar rebelse karakter. Het andere meisje is duizelig, luchtig en dom. Samen vormen ze het perfecte dynamische duo.

5 Big Time Rush- Over een jongensband die beroemd wordt

Big Time Rush is een tv-show over een jongensband die op weg is naar roem. Het doet mensen misschien denken aan Jonas van Disney Channel… Die show concentreerde zich op Kevin, Joe en Nick Jonas tijdens hun tijd als jongensband in de vroege jaren 2000. Deze Nickelodeon-show had zeker dezelfde sfeer.

4 True Jackson, VP- Over een meisje dat wordt aangenomen als modemanager

True Jackson, VP is een show met niemand minder dan Keke Palmer! Ze was de perfecte keuze voor de hoofdrol van deze Nickelodeon-tv-show. Het gaat over een meisje met een geweldige arbeidsethos en daarom wordt ze aangenomen als modemanager in een welvarende industrie met andere hooggeplaatste werknemers.

3 Victorious- Over tieners op een middelbare school voor podiumkunsten

Victorious is een geweldige tv-show van Nickelodeon over tieners die constant liedjes spelen! Ze gaan naar een middelbare school voor podiumkunsten en hebben verschillende talenten, waaronder zingen, dansen, acteren en zelfs poppenspel. De show speelt niemand minder dan Ariana Grande in een hoofdrol!

2 iCarly- Over een meisje met een virale webcamshow

Deze tv-show heet iCarly en gaat over een meisje met een virale webcamshow. Een vriend neemt van achter de camera op en haar andere vriend sluit zich aan bij haar voor de camera. Ze doen de hele tijd gekke dingen voor de camera en nodigen zelfs gasten uit om op hun show te verschijnen wanneer ze maar willen!

1 SpongeBob SquarePants- Over de avonturen van een onderwaterspons

De beste show op Nickelodeon zou SpongeBob SquarePants moeten zijn en dat is te danken aan het feit dat het tot nu toe TWAALF seizoenen met succes heeft geduurd! We hopen dat het niet snel stopt. SpongeBob SquarePants is absoluut hilarisch en maakt mensen al sinds 1999 aan het lachen.

Aanbevolen: